Forums » Nekategorizováno

elektrošoky

• 29. júla 2007 16:02:42 CEST
    ma niekto skúsenosti s využívanim elektrických šokov v bdsm praktikách.
    od istého dominanta som dostal návrh na mučenie pomocou elektrických šokov .
    používa vraj na ne starý vojenský telefón .
    je to vôbec možné a najmä bezpečné?
  • 1. apríla 2015 17:10:10 CEST
    Dakujem dufam že to bude ešte stát zato,
  • 1. apríla 2015 17:09:17 CEST
    Dakujem/ teraz nemyslím vlhnutie to prenechám dalej posuvam,,/,,
  • 1. apríla 2015 16:52:01 CEST
    Ked Ty vlhnes, tak cinnost, ktoru ja vykonavam urcite nie je dufanie...:))))
  • 1. apríla 2015 15:45:26 CEST
    ?..je mi jasne,ze stale dufas,ze potom vlhnem:-)))))
  • 1. apríla 2015 13:10:02 CEST
    nevolaj mi, nepis mi, neoslovuj ma... vies ze potom moknes:-))) ci mokves... ci ine...???? :-))))
    • 5 posts
    1. apríla 2015 12:41:42 CEST
    ..tu máš návody ako spojazdnit trakčné aku - http://www.saft-ferak.cz/cz/ada-kphkpmkpl
  • 1. apríla 2015 10:48:54 CEST
    ?..mokva a zanechava skarede jazvy?..
  • 1. apríla 2015 10:18:39 CEST
    Podla popisu tej trakcnej baterky by sa mohlo jednat o trakcne baterky z rusna pomohol by stitok. Samozrejme ze sa daju pouzit na fotovoltaiku ak nie su na srot.
  • 1. apríla 2015 10:12:51 CEST
    Myslis tym ci mam skusenosti s elektro sokmi? :-))) No ked mi nejde tak aj tri krat za den:-)) V podstate som reagoval na ten prispevok so signalnym generatorom, mna tato oblast BDSM skoro vobec nezaujima. (bude to tym, ze mam toho vela v robote a hrat sa s elektrosokmi este aj v case zabavy mi pride ako workoholizmus:-))) Este som zabudol domacim naturistom pripomenut, ze pouzit signalne generatory na BDSM moze mat velmi tragicke ucinky. Hlavne ak by sa Vam do ruk dostal nejaky profesionalnejsi vyrobok, ktory dokaze vystupny signal zosilnit (niektore az na 100V) 100V by priemerny clovek v pohode prezil, ale v kombinacii s vysokou frekvenciou vystupneho signalu by mohol sposobit vysokofrekvencne popaleniny a kto to uz niekedy zazil by Vam vedel porozpravat co je to za pliagu. Lieci sa to kludne tri tyzdne velmi to mokva a zanechava skarede jazvy. Preto pri vyrobkoch pre BDSM nie je frekvencia vyssia ako 200Hz. Takze ak mienite doma laborovat so signalnymi generatormi tlacidla, ci prepinace frekvencie nechajte vzdy na jednotkach ci desiatkach Hz.
  • 31. marca 2015 23:54:14 CEST
    zkopirujte ho a tak otvorte
  • 31. marca 2015 23:49:38 CEST
    Jsem byl zvedavy, jak je u me normalni a taky mi ten odkaz nejde otevrit. :-
  • 31. marca 2015 18:05:30 CEST
    Díky,mrknu na to doma,přes mobil to neotevřu.Ty s tím máš nějaké zkušenosti?
  • 31. marca 2015 18:00:47 CEST
    V motole asi nemám, ale tady ano a už ho mám i prislibeny.Ale díky za nápad gandíku
  • 31. marca 2015 17:55:52 CEST
    Ne šok z tebe
  • 31. marca 2015 16:18:16 CEST
    O pár týždnom budem zapájať daľšie panely a stringy ak ťa láka elektrošok rád Ťa uvítam ako uzemnovací hromozvod pri montáži,m
  • 31. marca 2015 16:14:07 CEST
    Ak máš známych doktorov v Motolskej nemocnici tak v sklade je ho tam plno,používa.sa pri sone a na porodnici,aby lepšie išli prístroje po koži,
    Jasne že ich maju v každej nemocnici ale v Motole som si omotal fajn doktorku ked som istý čas posobil v Prahe ,takže asi preto mám rád ten špitál,,,
  • 31. marca 2015 16:09:03 CEST
    Kua šak potom tu nepíš ľudom ked si elektrikár šokár hergot uvádzaš ich do omylu už tým že si myslia že chytiť 2 droty pod napätím je holywoood a potom z neho zostane iba holý ud,, ,
    Neviem či robíš s fotovoltaikou ale tie meniče,reglátory a stringy čo mám z 12/24/48 V by s tebou poriadne zatriasli,teda s nimi,
    Ok,
    Podme inam doteraz kedže mi tu veselo sype sneh už ho je tak na 20 čisiel som dolieval vodu do trakcií,
    Neviem či máš skusenosti s tými starými trakciami čo sa dolievali asi luhom,zohnal som z Vrutok zo skladu nemám šajn ako to plniť ani čím,keby tam boli aspon nejaké udaje ale su to články vysoké skoro meter a vyrazené maju 1.8 .volta,/ 50 ampér x / 14 článkov/ no nevezmi to za 45 ečok,len teraz by som to rád sprevádzkoval a nik nevie poradiť ako,
    Hm,včul skus voľačo vydumať budem rád,a ADMIN je to v rámci bdsm,sado maso ak mi to buchne takže nie že to zmažeš,,,
  • 31. marca 2015 14:32:43 CEST
    Děkuji.
  • 31. marca 2015 14:06:13 CEST
    pohladam a hodim link nieco co by som bol ochotny kupit aj ja.
  • 31. marca 2015 14:01:45 CEST
    Kde ho poridim?Na doporučení jsem koupila i "ostny" z jiného materiálu a opravdu se to zlepšilo,ale jak říkám pokaždé jinak jindy a s jinou intenzitou.A jakou sadu konkrétně,můžeš dát odkaz ať to tu nemusím prohledáva?chtěla bych to vyzkoušet,ale zase to musí být pro mne pochopitelne...asi se dají najít nějaké odkazy?
  • 31. marca 2015 13:49:30 CEST
    Elektrosady su vyrazne lepsie ako obojok. Hlavne tie s variabilnym nastavenim vystupneho impulzu. Co sa napatia tyka a aj tvaru impulzu. Predsa len striedave veliciny su vacsia mrcha ako jednosmerne. A na elektrikara zas tiez nenatrafis kazdy den. Pri obojku pouzi vodivy gel, zvysi to ucinnost. Pri elektrodach zo sady by som kupil len nerez. Predsa len je to najhygienickejsie.
  • 31. marca 2015 13:43:49 CEST
    Já vím,ale nějak v to nemám důvěru,když nevím,jak to zapůsobí.ale poslední dobou mne elektro láká...jsou stejné "problémy" u elektro sad?Nebo tam se toho člověk nemusí obávat?jestli jde především o psychiku,může to být někdy dost problém v odhadu
  • 31. marca 2015 13:39:24 CEST
    Zalezi na cloveku. A jeho psychike. A na momente prekvapenia. Bezny odpor ludskeho tela je 3000 ohm. Specialnou kastou su elektrikari:))) my mame prah bolesti dalekoooo posunuty. Je to o psychike, proste sok u nas nenastava lebo telo a mysel je na to pripravena a posobenie sa tym oslabuje. Samozrejme vybita baterka je tiez dovod.
  • 31. marca 2015 13:35:36 CEST
    ...el. prud teda Ampere su smrtelne od urcitej hodnoty. Jednak prepaluju krvne rieciste a jednak pri striedavych prudoch davaju falosne impulzy srdcu. Teda ak chces pouzivat elektrosoky, je vyhradne nutne pouzit len el. napatie s obmedzenym prudom pod smrtelnu hodnotu a to minimalne 10 krat mensiu. El. napatie, teda naboj medzi polmi sposobuje pri kontakte svalove kontrakcie, co je vlastne zmyslom elektrosoku. Aj ta ohrada alebo presnejsie el. ohradnik je zalozeny na vysokom napati s obmedzenim prudu. Pri dobytku sa pouziva kludne 5-10 000V pri prudoch radovo jednotky mA. Preto tvrdim, ze 20V je strasne malo. I pri sinuse a dotyku dajme tomu vlhkych pyskov je to len jemne sevelenie. Ved uz len piezoelektricky zapalovac pri inicializacii iskry vytvori ovela vacsie napatie (nechce sa mi popisovat piezoelektricky jav).