Forums » Nekategorizováno

elektrošoky

• 4. novembra 2008 13:05:51 CET
    Jeden pekny obojok je TU

Ale na krk by som si to nedaval. Staci to mierne upravit tak aby vyvody isli subikovy po stranach penisu, subinke napr na pysky... Potom uz urcite nebudu odmietat poslusnost. Vhodne na korekciu subinky pocas nakupov v hypermakretoch...
  • 4. novembra 2008 11:37:34 CET
    sakris, taktiez by som nieco take ako elektricky obojok skusil..
  • 4. novembra 2008 9:05:53 CET
    Máme ho někde z netu... nevím už odkud, ale jak píše 1BaDeSaM, stačí zadat do vyhledávače....
  • 4. novembra 2008 9:04:42 CET
    Inu... vzhledem k tomu, že obojek v té chvíli neměl na krku, ale asi tak přibližně v půli těla, tak se prostě zalomil do pravého úhlu:))))
    • 7 posts
    4. novembra 2008 8:01:31 CET
    Hod si do google Elektrický obojok na psa a vyhodí Ti hned viac ponúk,len je to trochu mastná hračka,asi ako môj kladkostroj,cca 5.000.-Sk.
    • 8 posts
    4. novembra 2008 7:11:16 CET
    Ahoj chcel by som sa Ta opytat odkial si kupila ten obojok? Mozno by sme si tiez take nieco zridili..
  • 3. novembra 2008 23:50:48 CET
    Mna osobne moc elektro nelaka. Stacilo mi ze ma raz chytila miesacka... Peknych 380. Zablesk a tma... Zobudil som sa o pol minuty na zemi. Hrajte sa len s hrackami na to urcenymi...
  • 3. novembra 2008 23:00:46 CET
    Rád bych věděl, co to znamená výraz "zalomil",myslim, že je použití toho obojku docela zajímavý nápad
  • 26. októbra 2008 16:11:30 CET
    Díky, spadl mi kámen ze srdce :-). Trochu jsem se fakt bál, elektřinu totiž vyloženě nemám rád.
  • 25. októbra 2008 20:23:04 CEST
    Myslím, že takové děsy, kterých se bojíš nehrozí - konečně ono není cílem aby i ten pes nekontrolovaně trousil, kdo by to pak uklízel:)))))
    My tuhle hračku máme - pokud nekoupíte vysloveně nějaký čínský aušus, je to bezpečné, má to desetistupňovou úroveň intenzity, kde někde uprostřed to začíná být teprve nepříjemné - ale to je asi individuální. Nejvyšší stupeň mého subíka spolehlivě zalomil na rozhledně, když jsem na něj čekala u auta asi ve vzdálenosti 50 metrů... i když je možné, že tam zapůsobil i moment překvapení:) Každopádně je to moc šikovná hračka a je bezpečná...
  • 25. októbra 2008 19:04:05 CEST
    Lidi, nemáte někdo osobní zkušenosti s tzv. elektrickým obojkem pro psy? Jak ty elektrošoky bolí, jestli se po ráně neuvolňují kruhové svěrače a tak podobně :-). Moje panička o něm začíná mluvit podezřele často jako o dálkovém ovládání chudinky subíčka. Tak abych věděl do čeho půjdu.
  • 22. októbra 2008 11:53:18 CEST
    Mal by som taku otázku, ze mám 2 kanalovy TENS pristroj a chcel by som to predat ale neviem za aku cenu by som to mohol predat. Vedel by mi niekto poradit? Základné udaje: 2 x 0-75mA a frekvencia 1-100/sec.
    • 2 posts
    1. októbra 2008 12:21:31 CEST
    Len ma tak napadlo ze by bolo dobre pripomenut zrazy pre elektrouchylne osoby :-) pravidelne kazdy 3. piatok v mesiaci v BDSMklube a Jiskreni na tvrzi 14.-16.11., na oboje je registracia na eleferno.cz a ucastnikov schvaluje Milkov.
    Ucast na oboch akciach je nenarokova a pary maju prednost :-)
  • 30. augusta 2008 8:34:00 CEST
    Treba mat na pamati, ze lieh, aby bol povazovany za dezinfekcny prostriedok, by mal mat aspon 60%. Aj ked nejake ucinky su zrejme aj pri nizsich koncentraciach... Neviem, kolko mala ta uspesne pouzita rakija. ;)
    Inak vrelo odporucam DESIDENT SPRAY... cena okolo 150SK, bezne sa da kupit v lekarnach, je bezfarebny. Vyrobca garantuje baktericidny a fungicidny ucinok, na virusy nie je 100%-ne ucinny. Oficialne pouzitie je na dezinfekciu lekarskych nastrojov. :) Ale nikde nie je napisane, ze sa nim nedaju dezinfikovat aj ine nastroje.
  • 28. augusta 2008 17:48:19 CEST
    proste silnym prudom horucej vody so samponom.len ked by tam bol mtoorcek bolo by treba dat bacha aby neskratoval.
    ved horuca voda ti to zo zavitov vymyje.
    a ked mas daky jod tym to dezinfikujes.alebo ti staci aj lieh.
    alebo chlast to tiez snad dobre dezinfikuje.
    vyberal som si ostne z morskeho jeza nozikom dezinfikovanym v rakiji a stacilo to.ziaden zapal.
    sice,hej trochu narocne na hygienu.
  • 26. augusta 2008 14:13:47 CEST
    Jak se toto dá umývat? Nedokáži si představit, jak z těch závitů vymývám vše, co to "uvnitř" nabere.
    • 2 posts
    24. augusta 2008 18:26:51 CEST
    kdo tu ma už ztimto dajake skusenosti?
    • 2 posts
    24. augusta 2008 16:58:46 CEST
    Inak to vyzera ze sa v Prahe rozbehnu od septembra pravidelne elektrozrazy
    • 2 posts
    6. augusta 2008 23:05:11 CEST
    on je ajtak :-) ale nieco zo zdravky za sebou ma ak sa nemylim :-)
  • 6. augusta 2008 1:58:05 CEST
    :-D nie je on poovlanim psycholog?,vcelku utrafil klinrec po hlavicke:-D
    neviem kto by mi to galvanicky postriebril, ale kamoska mi cmajzla z leoni autokabel cele klbko cinoveho dratu priemer 2mm. ten hadam bude lepsi...
  • 5. augusta 2008 19:49:47 CEST
    Pokud expert na všechno Sssuuubbb001 všechno absoloval, tak jak nám ve všech auditkách popisuje, pak jistě musí psát ze záhrobí. Nech je mu země lehká.
    • 5 posts
    1. augusta 2008 11:55:34 CEST
    cauko :-) ...pozri jeho profil poriadne, precti prispevky, co dal ..... a mas vysledok
    • 13 posts
    1. augusta 2008 9:44:46 CEST
    skúsme hodnotiť podľa komunikácie a nie podľa profilu
    • 5 posts
    1. augusta 2008 7:04:35 CEST
    To chce klid na take ako je nick typu dravec. Staci sa pozriet na jeho profil a vies, ze nam pribudol dalsi IH.
  • 1. augusta 2008 4:45:27 CEST
    Neviem,čo si skúsil Ty,ale veľa o tom nepíšeš.Skús radšej popísať o Tvojich žážitkoch.