Forums » Nekategorizováno

Zilinsky kraj

• 13 posts
    29. októbra 2007 11:07:17 CET
    Nie som grafik, ale niekedy som detailista. iks nie je krát. Ale k párty: zoberiem zo sebou povrázky - budú aj na predaj, ak by mal niekto záujem. A ak by boli modelky na bondage aspoň dve, druhej som ochotný poslúžiť.
  • 26. októbra 2007 19:55:42 CEST
    este by som chcel velmi poprosit zaujemcov o party aby vyuzivali mail ktory je tam uvedeny alebo mi v najhorsom pisali PM ale preboha NEVOLAJTE na firemne cisla. Ta webstranka je tam uvedena koli ponuke pizze a nie preto aby ste vyrusovali ludi od prace
  • 26. októbra 2007 19:44:19 CEST
    Ty si asi grafik ked pouzivas typograficke × miesto bezne pouzivaneho x ;-)))
    • 13 posts
    26. októbra 2007 10:42:59 CEST
    2× do roka je super. Ak by tak trom ľuďom podarilo urobiť stretko 2 × do roka, na troch miestach, tak to bohate stačí. Držím palce a potvrdzujem účasť.
  • 25. októbra 2007 15:02:26 CEST
    jasne to sa moze stat :-) a ako som sa dozvedel nie si z tych co sa vyhybaju stretnutiu, moja partnerka mi povedala ze ste boli spolu na kavu, takze pardon ze som Ta zaradil do skupiny tych co sa boja stretnut :-)
    vyzera to ze mozno zacnem zas robit nejake tie stretka ale uz nie kazdy mesiac ale iba 2x do roka takze dalsie planujem niekedy okolo velkej noci a bude to sibackova veselica :-))) a predpokladam ze sa bude hodne sibat ;-))))
  • 25. októbra 2007 0:55:31 CEST
    Rád by som prišiel, ale bohužial budem odcestovaný. Zlý termín. Ale držím palce, nech je stretko príjemné.
  • 24. októbra 2007 22:15:21 CEST
    Vsimnite si ze ludia co tu kricali po stretku napr. otrtomas a kukol odvtedy co sa tu pise o tom ze bude zorganizovane su uplne ticho :-) a ani sa zatial neprihlasili ze pridu :-))))
  • 23. októbra 2007 16:14:23 CEST
    tu si mozete pozriet moznosti ubytovania v Povazskej Bystrici. Bolo by tazke hladat nieco univerzalne, takto si moze kazdy vybrat podla svojho vkusu a moznosti.

http://povazska-bystrica.virtualne.sk/ubytovanie.phtml?id1=8&id4=11&id_skup_m0=380&id2=1
  • 23. októbra 2007 9:45:28 CEST
    Ja som sa vam javil normalne??? to je pre mna prekvapenie :-))) ja vacsine ludi moc normalne nepripadam ;-))))
  • 22. októbra 2007 15:33:38 CEST
    nezabudla...to ani nehrozi ,že na neho by som niekedy zabudla,,,my sme na tej stretavke v za boli spolu a peťa sme stretli prveho...javil sa nam ale v celku normalne :o))))a potom prišli ostatní...medzi nimi aj ty...ach to su pekne spomienky
  • 22. októbra 2007 14:20:19 CEST
    na svojho dvorneho sofera si zabudla? pozalujem:-)
  • 21. októbra 2007 22:56:59 CEST
    co sa tyka stravy v objekte je pizzeria kde bude kuchyna fungovat do 24:00, potom uz len gulas. Co sa tyka ubytovania to tam nieje ale par ludi sa na to pytalo takze buduci tyzden sem nahodim par hotelov s cenami a telefonnymi cislami na rezervaciu.
  • 21. októbra 2007 21:00:48 CEST
    no, ako tak na to pozeram...ludi na halloween party je uz prekroceny. som rada. daj prosim aj do eteru info ohladne ubytovania a stravy.
  • 21. októbra 2007 16:53:47 CEST
    no ja musim povedať, že si bol prvy ktoreho som spoznla
  • 21. októbra 2007 15:21:48 CEST
    Verím, že teda tie hviezdy budú Tvojej účasti naklonené . :o)
  • 21. októbra 2007 15:19:25 CEST
    Súhlasím s tebou.. Tak si to realisticky predstavujem a vnímam aj ja.. Len s výnimkou, že si tam partnera hľadať nejdem. Skôr to ostatné...
  • 21. októbra 2007 14:00:11 CEST
    pre tych ktori sa budu riadit GPS doplnam suradnice Hostinca pod hradom
    N 49°8'42,2"
    E 18°27'39,5"
  • 21. októbra 2007 8:28:36 CEST
    Novacikom ktorych nikto nepozna chcem len pripomenut, ze raz sme boli vsetci novacici ktory sa rozhodli vyliezt zo svojej ulity a spoznali sme novych ludi, nasli si vela znamych a nasli si aj vela priatelov, nikto na novych ludi nebude zazerat, nikto ich nebude nutit aby sa nejako prezentovali, kazdy si moze zvolit s kym sa zoznami a co mu povie. Nikto ho nebude za nic odsudzovat. Nikomu nezarucujem ze si tam najde partnera ale urcite sa jeho sance niekoho si najst podstatne zvysia oproti tomu ked len sedia doma a pisu oslovenie do mailu alebo SS.
    • 2 posts
    20. októbra 2007 21:14:16 CEST
    Minimalne dvaja ludia ta tam poznat budu aj osobne :-) Za seba ale hovorit nemozem pretoze moj prichod je vo hviezdach
  • 20. októbra 2007 14:15:17 CEST
    ja som maska sam o sebe.. :o) takze pridem aj bez nej :o)) sice ma tam takmer nik nepozna a budem jeden z tych novych, ktorych si neocakaval .. hm... ale pridem a verím, že aj dohodnutý odvoz za ktorý som danej osobe vdačný sa vydarí.. ma pripravenu aj nahradnu variantu, ze tam doletim na motorovej pile :o) uz sa tesim a ak neskapem a odvoz bude..som tam a rad spoznam staru skolu... a ludi co tam budu. Aj ked na blizsie spoznanie na party moc casu nebyva, co bude, bude..... Bude to skvela akcia..Planujes ju ty a tak ina ani byt nemoze ..
  • 19. októbra 2007 13:02:29 CEST
    Tak zatial je prihlasenych cca 25 ludi, z toho su len 2 ktorych nepoznam osobne, ale som rad ze tam uvidim svojich starych znamych a tesim sa aj na tych novych, uz verim tomu ze sa ten minimalny pocet 30 naplni.
    • 13 posts
    17. októbra 2007 23:40:16 CEST
    Držím palce
  • 17. októbra 2007 22:02:59 CEST
    Takze zatial sa mi zavazne prihlasilo cca 7 ludi :-) a to je to prvy den vonku, a dokonca uz mam na 90% slubenu aj modelku na predvadzanie bondage.
    Zaujimavostou je ze zatial su to vsetko ludia z daleka :-)))
  • 17. októbra 2007 20:20:46 CEST
    no tak som zvedava ci dojdeš
  • 17. októbra 2007 18:00:12 CEST
    Organizacia stretiek

Takze kedze sa tu stale ozyva ze mam nieco zorganizovat, tak ponukam moznost.
    2. 11. 2007 piatok, urobim Helloween Party v Hostinci pod Hradom v Povazskom Podhradi okres Povazska Bystrica.
    Bude to uzavreta spolocnost, mapu kde to je najdete na stranke www.metism.sk taktiez tam je jedalny listok na pizzu ktora sa bude podavat do 24:00.
    Zavazne prihlasky mi posielajte na mail peter@metism.sk pokial sa prihlasy dostatocne mnozstvo ludi tak sa party bude konat, pokial sa neprihlasi aspon 30 ludi, tak to bude skutocne posledna akcia ktoru organizujem.
    PS: Na akcii bude zakaz fotenia, pokial niektore z dievcat by sa chcelo predviest ako modelka pre bondage nech mi to napise do mailu, stane sa zlatym klincom programu.