22. augusta 2007 18:42:19 CEST
po skusenostiach zo zaciatku stretiek na slovensku viem ze stacia 2 ludia aby sa stretko vobec konalo, pamatam si jedno na ktorom sme s Nenufer vyborne pokecali pri kave, a to ze sme tam boli len 2 vobec nevadilo aspon nas nikto pri rozhovore nevyrusoval (nakolko sme obaja dost ukecani).
Ono zorganizovat stretko nieje az taky velky problem, staci to len dopredu napisat tu, par krat to vyhodit na sklo na AZetackej 46-tke, par ludi to zaujme a povie to dalsim, v Ziline poznam minimalne 20 ludi co su schopni sa zist, takze nieje problem v ucasti, problem je v tom ze vzdy kricia ludia co su uplne neznymi aby dostali sancu niekoho spoznat, potom ked sa zacne nieco organizovat tak sa opytaju ci si tam najdu Dominu, subinu ci co vlastne hladaju a ked im poviem ze to nemozem tusit, tak mi povedia ze nepridu a zas tam uvidim len starych znamych, koli nim nemusim robit nejake stretka co budu verejne vyhlasene uplne bezne sa stretavame a navstevujeme. Tym padom ak ma niekto seriozny zaujem o stretko nech ho zorganizuje a urcite tam dofrci par ludi a cez nich sa neskor spozna aj s ostatnymi v Ziline.
AD ANDY666:
Ano Andy pamatam si ze si chodil 200km len koli Zilinskym stretkam, ale preco sa niekedy zas nazastavis? Myslis ze by sme Ta vyhnali? Staci ked posles SMS ze v piatok alebo sobotu pridete do ZA a ja zvolam par znamych a spat kludne mozes u nas a nemusis to robit na otocku :-)