Forums » Nekategorizováno

Zilinsky kraj

• 17. októbra 2007 17:58:32 CEST
    Ano niektory Zilincania chodia na stretka do Ostravy ja s priatelkou sme zatial vynechali len jedno stretko, a bezne chodi na stretka do OV aj Bonder1 a obcas berieme aj Momola, su to v podstate jedine stretka nablizku ktore nemusim organizovat.
    Ja osobne uz chodim malo po uchylackych weboch takze sa nezapajam do ziadnych diskusii, ked chcem diskutovat s prazakmi tak sadnem do auta a idem do Prahy alebo ich pozvem ku mne domov :-))))
    • 13 posts
    24. septembra 2007 23:55:48 CEST
    možno sa niekedy (ak budem mať cestu do Za) ohlásim aj ja. Počul som, že chodievate (niektorí od Žiliny) do Ostravy.
    Na vsare som vyhlásil diskusnú tému, tak ak má niekto záujem, nech sa pridá. Minimálne ja to pravidelne čítam a odpovedám, keď viem.
    • 5 posts
    26. augusta 2007 13:25:49 CEST
    Plne stebov suhlasim ze ty co kricia a pytaju sa najviac vobec nepridu . V bA robim stretka dost dlho nato aby som to potvrdil. skor mi chodia ludia kroty nahodne otom zaculi maju cas a chcu sa pobavit z ludmi z podobnymi zaujamami v tejto oblasti . a co sa tyka stretka kedze v ziline som stretnutie nezazil rad by som to niekedy napravyl :)) potom ti teda napisem SMS a mozme sa dohodnut :)
  • 22. augusta 2007 18:42:19 CEST
    po skusenostiach zo zaciatku stretiek na slovensku viem ze stacia 2 ludia aby sa stretko vobec konalo, pamatam si jedno na ktorom sme s Nenufer vyborne pokecali pri kave, a to ze sme tam boli len 2 vobec nevadilo aspon nas nikto pri rozhovore nevyrusoval (nakolko sme obaja dost ukecani).
    Ono zorganizovat stretko nieje az taky velky problem, staci to len dopredu napisat tu, par krat to vyhodit na sklo na AZetackej 46-tke, par ludi to zaujme a povie to dalsim, v Ziline poznam minimalne 20 ludi co su schopni sa zist, takze nieje problem v ucasti, problem je v tom ze vzdy kricia ludia co su uplne neznymi aby dostali sancu niekoho spoznat, potom ked sa zacne nieco organizovat tak sa opytaju ci si tam najdu Dominu, subinu ci co vlastne hladaju a ked im poviem ze to nemozem tusit, tak mi povedia ze nepridu a zas tam uvidim len starych znamych, koli nim nemusim robit nejake stretka co budu verejne vyhlasene uplne bezne sa stretavame a navstevujeme. Tym padom ak ma niekto seriozny zaujem o stretko nech ho zorganizuje a urcite tam dofrci par ludi a cez nich sa neskor spozna aj s ostatnymi v Ziline.

AD ANDY666:
    Ano Andy pamatam si ze si chodil 200km len koli Zilinskym stretkam, ale preco sa niekedy zas nazastavis? Myslis ze by sme Ta vyhnali? Staci ked posles SMS ze v piatok alebo sobotu pridete do ZA a ja zvolam par znamych a spat kludne mozes u nas a nemusis to robit na otocku :-)
    • 13 posts
    22. augusta 2007 14:32:43 CEST
    veľmi podobné to bolo u nís. Nitrančania volali po stretku a keď som napísal stretnime sa v Nitre osobne ako nejaký prípravný výbor kde dohodneme pár základných drobností, celá aktivita utíchla. Na zorganizovanie stretka asi treba, aby sa poznali aspoň dvaja traja ľudia, medzi ktorými by mala byť aspoň jedna žena.
  • 22. augusta 2007 12:00:51 CEST
    Stretnutie v Za v minulosti fungovali a boli veľmi príjemné. Dokonca natoľko, ze som ich uprednostil pred stretnutiami v Ba, kde zijem a neváhal naštartovať auto a na tie 2-3 hodinky sa vzdy v Za ukázat. Je smutné, že odkedy Peter zorganizoval v Za posledné, tak sa nenasiel nikto, kto by v tejto činnosti pokračoval ďalej...
    • 2 posts
    22. augusta 2007 10:07:01 CEST
    Vies asi som divna ale ked som ja chcela spoznat nejakych ludi na Slovensku aj v reale tak som organizovala pol roka stretka a tie koncili vacsinou ako rande pretoze prisiel jeden, dva ludia :-) Napriek tomu som si nedala pokoj :-)
    Dnes ked tie stretka su tak kazdy spekuluje ze by mali byt pomaly u neho pod nosom ale zase nie moc blizko lebo co by na to povedali susedia a vykrikuje o tom ako by na nejake stretko prisiel a potom aj tak neprijde. A to cloveka dost znechucuje a ja sa potom Petrovi ani nedivim.
    • 13 posts
    22. augusta 2007 10:01:30 CEST
    to, že ľudia nechcú organizovať je možno normálne, ale zdá sa mi že aj s účasťou by bol problém.
    • 2 posts
    22. augusta 2007 9:56:40 CEST
    Snad ta to neprekvapuje :-) Za celu tu dobu co sme my dvaja na nete predsa na Slovensku sa objavilo malo ludi co boli ochotny nieco organizovat, na ich spocitanie by ti urcite prsty stacili a aj nejake este zostali :-)
  • 22. augusta 2007 9:52:21 CEST
    je velmi zaujimave ze za tych 10 dni od mojho prispevku sem okrem Nenufer nikto nic nenapisal, ani v zmysle ja by som aj nieco usporiadal ale neviem ako. To len dokazuje pasivitu ludi. A to je vec koli ktorej uz nechcem organizovat stretnutia.
    • 2 posts
    12. augusta 2007 14:59:34 CEST
    No je fakt ze najlepsie sposob ako sa zoznamit z ostatnymi je stretko zorganizovat :-))
  • 12. augusta 2007 14:39:13 CEST
    a co keby si Ty zorganizoval nejake stretnutie? vzdy sa najde niekto kto napise ze by sa malo nieco usporiadat ale aby zdvihol rit a nieco pre to urobil to ho ani nenapadne, nebudte vsetci tak pasivni, ja osobne uz mam organizovania stretiek plne zuby.
  • 11. augusta 2007 19:55:05 CEST
    Povazska? to by nebolo od veci. a kde v Povazskej, kdo by vedel nieco viac?
  • 11. augusta 2007 19:54:46 CEST
    Povazska? to by nebolo od veci. a kde v Povazskej, kdo vie po tom nieco viac?
  • 11. augusta 2007 18:50:09 CEST
    Ja čo mám informácie tak by malo byť stretko v Pov.Bystrici ale presný datum neviem
  • 11. augusta 2007 12:30:40 CEST
    dik skusim. ..a co Dominy? v Ziline siroko daleko NIC!! je to puste.
    ..alebo ma niektora zaujem?
  • 9. augusta 2007 22:31:43 CEST
    Rád by som sa zúčastnil.
    • 2 posts
    9. augusta 2007 20:22:54 CEST
    Doporucujem sa na azete nakontaktovat na Petra32, on urcit o niecom bude vediet :-)