15. augusta 2007 19:43:02 CEST
Rozšiřovat naše řady - třeba jako chodit dům od domu jako svědkové jehovovi a páchat misijní činnost?:)))
Chlape, dej si na čelo mokrý hadr:))) Já dokážu pochopit, že jsi v dospělém věku objevil něco nového, něco, co tě nadchlo a obohatilo to tvůj život... a ty bys takovou radost rád dopřál i druhým... Ale dám ti příklad - celkem nedávno jsem objevila kouzlo výroby bižuterie z českého skla... Naprosto mě to nadchlo, nádherně se u toho odreaguju a děsně mě to baví... Ovšem PROČ bych měla aktivně vyhledávat další lidi, kteří by se tomu taky věnovali?? To se líbí mě a dalším x lidem, se kterými se setkávám na diskuznním fóru, stejně tak, jako se tady setkávám s těmi, kterým se líbí BDSM.. Ale to, že se to líbí mě, neznamená, že se to bude zdát krásným a obohacujícím jiným lidem... Některým jistě ano, ale ti k tomu nebudou potřebovat moji propagandu, ale dojde jim to ve chvíli, kdy se s touto činností setkají a to ať již půjde o bižuterii, nebo BDSM...
Naopak bych viděla značné nebezpečí v tom, že by se mohli (a ono se to již děje) začít zabývat BDSM lidé, kteří BDSM pozitivní nejsou, ale podlehnou dojmu, že je to in a že kdo to tak nedělá, je sto let za opicemi. Takoví lidé by mohli naplnit rubriky černých kronik a bulvárního tisku. V konečném důsledku - katastrofa pro BDSM jako takové...
Takže předávat zkušenosti - ano.. Náborovou činnost - v žádném případě...