28. septembra 2007 0:20:52 CEST
na fóra většinou nepíšu, ale snad bych ti mohl něco málo říct, protože jsem svého času byl v podobné situaci. Hodně záleží na tom, jak si takový D/S vztah představuješ. Pokud hledáš ženu, které budeš otrokem 24 hodin denně, nemohu ti poradit. Hledáš-li ale ženu, se kterou bude BDSM jen zpestřením jinak "normálního" vztahu, pak je nejlepší pomalu odhalovat partnerce "půvaby" BDSM erotiky. Od té doby, co jsem se rozhodl pro tento způsob, jsem měl celkem dost partnerek (tu polední jsem si vzal
![](smilies/smile.gif)
) a u všech to fungovalo. Nejsem psycholog, nemám k dispozici žádné relevantní statistiky, ale myslím, že mají pravdu ti, kteří tu přede mnou napsali, že téměř v každém "dříme drak". Ze začátku ti doporučuji věnovat se partnerčiným nožkám - přítomné dámy snad potvrdí, že je velmi příjemné, když je muž čistí a masíruje jazykem. Počítej s tím, že většina (asi) žen k tomu bude svolná jen po tom, co se vykoupe. Časem se ale dostaneš i k nožkám nemytým. Pak můžeš při orálním sexu zabloudit k zadečku a uvidíš, jak bude reagovat. Pak "využívej" různé situace, kdy se můžeš dostat do submisivní pozice (např. jako sedátko v přírodě atp.) Možná jsem měl štěstí, ale dříve nebo později začaly i partnerky tak nějak "spolupracovat" - třeba tak, že mi jakoby z legrace řekly, abych jim zul boty a čichl si. Pokud to tak bude a vytvoří-li se mezi vámi vztah, nastane nejtěžší okamžik, kdy si o tom musíte promluvit. Nechce to tlačit na pilu. Postupuj pomalu, krok za krokem, až zjistíš, kde má partnerka "hranice", za které už jít nechce. Je velmi pravděpodobné, že se ty hranice budou víc a víc posouvat ...