Forums » Nekategorizováno

Ako a kde?

• 9. septembra 2007 19:29:53 CEST
    Ja co som zac? A ty si čí? Sa ti lahko vravi a mudruje. A aj tak nevim jak si to s tym zadkom myslel?
  • 9. septembra 2007 15:21:03 CEST
    a ty si co zac? dobre ti radia chod von. ono ked chces dostat na zadok tak na nom nesmies sediet doma :)))
  • 9. septembra 2007 15:18:34 CEST
    mnuo tusim aj ja zacnem chodit von ked uz kazdy s tym zacina :))))
  • 9. septembra 2007 12:19:59 CEST
    Jaaj clovece,ani nevis kolkokrat som chcel dojst. No neda sa a mam na to aj svoje dovody :)
  • 9. septembra 2007 1:43:12 CEST
    Díky Ti, asi začnem aj ja viacej chodiť medzi ľudí Ja som taký utiahnutejší typ, zase nie samotár, ale väčšinou som doma, ale to len z toho dôvodu, že mám osobitý názor na ľudí, resp. nejakú tú spoločnosť ako takú, či skupinky v mestách, nerád chodím medzi ľudí, mne najlepšie vyhovuje byť s dvomi, tromi ľuďmi a tak... Ale porozmýšľam o tom a možno mi nejaká tá skupinka padne, ale to sotva v našom jebnutom meste.
    • 5 posts
    8. septembra 2007 14:11:11 CEST
    No nazdar UKB, ako už Nenufer povedala, je treba chodiť medzi ľudí a nie len písať na net a dúfať, že sa niekto najde.Keď sa objavíš iba raz za čas, tak nikdy nepoznáš niekoho, kto by ti dokonale zapasoval.Nikde nie je písané, že sa ti musí podariť stretnúť niekoho hned na prvýkrát. ...A pokiaľ viem, tak aj z Trnavy chodí ľudia na stretka do Blavy. :-)
  • 8. septembra 2007 10:50:26 CEST
    Kto sa to do mna obuva? Nikdy tak nebolo a ani tak nesmie byt :))
    • 2 posts
    7. septembra 2007 23:05:28 CEST
    prezradis mi prosim preco ti tak vadia moje nazory? alebo mam proste ku kazdemu nazoru co sa tu objavi reagovat sposobom iste to co si napisal/a je uzasne?
    Diskusia sa vacsinou vedie na vysvetlenie rozdielnych nazorov nie na odsuhlasenie nazorov rovnakych - to potom ta "diskusia" skonci skor ako zacne
  • 7. septembra 2007 22:09:22 CEST
    Vidim rozdíl mezi tim nenechat někoho projevit názor a nesouhlasit s každým názorem a dávat to najevo. Nenechat názor projevit, to tu tak docela nejde, neboť to by musel někdo mazat ostatním příspěvky, které se mu nelíbí. To tady ovšem není možné.
    Takže zbejvá druhá možnost, reagovat na názor, se kterým nesouhlasím. To dělá Nenufer a dělá to často. Komu se to nelíbí, může buď neriskovat střet a nepsat sem, nebo reagovat jako ona.
    Btw. občas mi tu vadí možnost editovat nebo smazat odeslaný příspěvek...
    • 2 posts
    7. septembra 2007 21:03:41 CEST
    hlavne ze ty si nas tu oblazil svojim mudrom
  • 7. septembra 2007 19:21:10 CEST
    No to je skor na usudku inych ci sme na priatelskej bazi. Ja ti sam ani neviem. Aj ano aj nie. To skor zoznamili nez spriatelili,nechodim casto,teda skoro vobec :(
    • 2 posts
    7. septembra 2007 15:36:05 CEST
    a padol si si s niekym tam do noty aspon na priatelskej bazi?
  • 7. septembra 2007 15:27:39 CEST
    No ale skus takych ludi aspon najst,vies dobre,ze v tom pripade mas co robit
  • 7. septembra 2007 15:25:22 CEST
    To bola len otazka. Nic som tym nemyslel. A tu vidinu som tam jaksik nikdy nemal. Tam som sa chcel len zoznamit a pokecat s ludmi mne podobnymi :)
  • 7. septembra 2007 14:50:18 CEST
    Potvrzuju tvá slova.
    • 2 posts
    7. septembra 2007 13:45:28 CEST
    nemyslim tym len primarne BDSM+ akcie ale proste vo vseobecnosti, ono chodit na zrazy s vidinou lovu na partnerku je jedna z najlepsich ciest ako si ju nenajst
  • 7. septembra 2007 13:21:47 CEST
    Preco na stretnutia a na akcie? Ved BDSM+ sa skryva v kazdom cloveku, len o tom mnohi nevedia a nerozmyslaju nad tym. Ked sa to berie prirodzene, pomaly, a krocik po krociku dalej a dalej, tak si myslim ze sa da zajst s partnerom, ktoreho mas a on ta ma rad naozaj dost daleko. Myslim ze presvedcit partnerku na oral je tazsie, ako na to aby ti dala par na zadok ked ta to vzrusuje:o) Ak teda nehladas skutocne nejake extremy samozrejme.
  • 7. septembra 2007 13:00:19 CEST
    Medzi ludi znamena na stretnutia a na akcie?
    • 2 posts
    7. septembra 2007 10:18:32 CEST
    Ja to vidim v tom ze ked niekto nebude komunikovat a spoznavat novych ludi tak straca pravdepoobnost najst niekoho kym by si rozumel aj viac ako len na baze priatelstva :-)
    Takze moja rada je chodit medzi ludi
  • 7. septembra 2007 7:33:12 CEST
    Jo vrana k vrane seda,ale najskor musi najst jedna druhu a tam je ten pes zakopany. Je tam velakrat to mozno. Ako ju vlastne zpoznat?
  • 7. septembra 2007 7:26:00 CEST
    Akoze nic proti nenufer nemam,bozechran,ale mozno taky nazor maju vsetci co uz nasli tu spravnu osobu
  • 6. septembra 2007 23:53:51 CEST
    Spravne si sa spytal ako najst tu pravu osobu, som rad ze sa nepitas ako najst Dominu, lebo ono cele je to o tom ze subik hlada idealnu Dominu, Domina hlada idealneho subika, a bezny neuchylny clovek hlada idealneho partnera, cize je to stale to iste len slova sa menia :-) skus si najst osobu ktora Ti je sympaticka, mozno vzplanie laska (chemicka) ta moze prerast v partnerstvo a co sa tyka sexualnych chutok ver svojmu instinktu ono nie nadarmo sa hovori ze "Vrana k vrane sada" ;-)
  • 6. septembra 2007 23:20:11 CEST
    S prepáčením, tebe stále niečo vadí... Keď ho to zaujíma, tak ho nechaj prosto dýchať a radšej viacej odpovedaj, ako sa chytaj za hlavu... Veď o tom je myslím toto fórum, keď sa chce niečo niekto dozvedieť, tak sa spýta, nie?
    Čo na tom, že to tu už bolo, takých diskusií ( opakovaných ) tu bude stále neúrekom, aj tak tie, z prvých, čo sú niekde na posledných stranách už sotva niekto vytiahne, tak prečo by nemohla byť tá istá diskusia znova? Hádam len nespadne kvôli tomu server
    Ja som rád, že sa pýtaš, Hector, aj mňa by to veľmi zaujímalo...
  • 6. septembra 2007 9:38:18 CEST
    Ospravedlnujem sa,nevedel som
    • 2 posts
    6. septembra 2007 8:46:06 CEST
    preco zakladas dalsie duplicitne auditko? Toto tu uz bolo