Forums » Nekategorizováno

Co sa zenam paci na submisivnych muzoch?

• 6. októbra 2007 15:48:40 CEST
    keby si to napísala do profilu tak by to možno malo väčší efekt.
  • 6. októbra 2007 13:24:20 CEST
    A jen drobný dodatek - už delší dobu takového muže mám, takže mi opravdu nepište o svých kvalitách:-)))))))))
  • 6. októbra 2007 12:07:15 CEST
    to je to,co som sa snazila vysvetlit
  • 6. októbra 2007 11:52:04 CEST
    Chci takovéhu muže, kterého mi budou jiné ženy závidět.
    Chci muže pohledného, inteligentního a vzdělaného. Nadstandartně pozorného a ohleduplného vůči mě a korektního vystupování vůči zbytku světa. Takového, k který se ctí obstojí ve srovnání s jinými muži.Nemusí stát na špici společenského žebříčku, ale ani na spodních příčkách - stačí mi lepší průměr:)
    Chci muže komunikativního a s širokým rozhledem - abych s ním měla o čem mluvit. A chci muže, na kterého se budu moci spolehnout a nebudu muset trávit dlouhé minuty vysvětlováním, co vlastně po něm chci a proč. Chci muže, který bude beze zbytku plnit moje přání - a rád. Nemám ráda rozčilování a tedy nemám chuť zvyšovat hlas, či vydávat rozkazy. Chci pouze sdělovat svoje přání a vědět, že budou splněna. Řádně a včas. Chci muže, jehož prioritou budu já, moje přání a moje potřeby, jejichž naplňování mu bude přinášet uspokojení a pochvala z mých úst, ho bude naplňovat štěstím.
    Chci muže, který mi bude dávat najevo svoji úctu, pokoru, odevzdá mi svoje tělo i duši a udělá to rád..Nehodlám si brát násilím to, co mohu dostat na stříbrném talířku, nemám zájem o zlomenou osobnost a proto takového muže nikdy nezlomím. Ale budu ho ohýbat, kam to až půjde, pro potěchu svoji a jistě i jeho.. i když se mu to v té chvíli možná líbit nebude a bude to i bolet. Hodně.
    Chci muže, který bude vědět, že mám při veškerém rozhodování právo veta, ale chci muže, který mi bude schopen poradit, pokud budu někdy nerozhodná. Chci muže, který bude vědět, že nepatří sám sobě, ale že patří mě a že já jsem ta, která má v rukou jeho život - někdy i doslovně. Chci, aby si každým kouskem své bytosti uvědomoval, je je mým majetkem a já jsem jeho Paní. Ale já - jen já, žádná jiná. Chci aby svou poslušnost, oddanost, lásku a úctu projevoval jen mě... a nehodlám se dělit o to, co mi patří:)Jen takového muže chci, protože takového muže si zasloužím a s ničím menším se prostě nespokojím..
  • 6. októbra 2007 11:35:38 CEST
    Poviem ti to este inak. Nemam rada machov, sebaistych muzov na veducich pozicicach, v drahych oblekoch a autach, ktori si myslia,ze su perfektni a dokonali. Ked sa takyto clovek citi byt eroticky submisivny, tak su to spravidla tie eroticke predstavy o domine navlecenej v kozi alebo v latexe , ktora je tam na to,aby mu plnila jeho predstavy a sny.Vratane predstav o tom,ako taka domina ma vyzerat,co si ma obliekat a ako ma rozpravat. Ved on je ten,co udava pravidla,on si to moze dovolit.Dam prednost chlapikovi v dzinsoch, s ktroym sa budem citit dobre, budem citit,ze si ma vazi, nic odo mna neocakava a ked napriek tomu odo mna dostane moju pozornost, bude si ju vazit. Tym netvrditm,ze chlap v obleku nemoze byt prijemny subik. Moze, aj takeho poznam. Jedneho Ti spravni, pre mna spravni, subici vacsinou nemavaju az taku ziarivu karieru, ale zato su prijemni spolocnici.
  • 6. októbra 2007 11:20:14 CEST
    to je prave ta otazka definicie pojmov. Socialna submisivita ma vela stupnov,ako si to sam naznacil. Takze mne osobne vyhovuje taky stupen socialnej submisivity, ked sa mi partner podriadi aj v inych oblastiach zivota, nielen v oblasti erotickej. Voci tretim osobam nemusi byt dominantny, nemusi byt ani ambiciozny ani priebojny, staci,ked bude mat stalu pracu s prijmom, ktory mu bude postacovat na bezstresovu existenciu. Nemusi sa vediet postarat o mna, staci,ked zabezpeci sam seba. Ak by bol uspesny v pracovnej oblasti, bude ma to tesit,ale ak sa mu bude pacit na menej platenom mieste a bude do prace chodit rad, neznizuje to jeho kvality v mojich ociach. Vlastne mi na jeho kariere nezalezi. V praci sa obcas musime podriadovat vsetci, takze tam to povazujem za irelevantne z hladiska poukazovania na nejaku socialnu submisivitu. Vykonavat cinnost,ktorou by sa verejne alebo neverejne ponizoval mimo ramec D/s, by som nedovolila ani svojmu psovi. A ked by sa moj partner niekedy zakoktal pred predavackou alebo by mal problem ist nieco vybavit na urad, povazovala by som to za mile, zabavne a neskodne. Nestojim o superhrdinu,ale o normalneho muza, ktory ma svoje silne aj slabe stranky tak,ako ich mame vsetci.
  • 6. októbra 2007 11:00:07 CEST
    Píšeš, že se ti líbí muž submisivní eroticky i sociálně. Není mi však jasné, co rozumíš pod pojmem sociální submisivita. Zda to, že tvůj partner se ti podřídí kromě erotiky i v běžném životě, ale v jiných oblastech bude průbojný a ambiciözní, či zda se ti líbí muž podřizující se i cizím lidem v oblastech nesouvisejících s vaším vztahem, například v zaměstnání neusiluje o kariéru, spokojí se s podřadným místem, nevadí mu dělat podřízenou a rutinní práci apod.
  • 6. októbra 2007 10:26:36 CEST
    Teda tady bych se nás, s dovolením, trochu zastal. Tohle tvrzení je trochu příliš generalizované a v podstatě se dá použít na libovolné disjunktní množiny osob. Tedy dá se použít, ale nedá se obhájit a v podstatě nenese žádnou informaci.
  • 5. októbra 2007 19:52:45 CEST
    muzi vobec nechapu,co zeny chcu ...
  • 5. októbra 2007 19:11:52 CEST
    ja s tym eminovym prispevkom suhlasim.. socialne submisivny nebude ani dobry eroticky submisiv.. resp. prestane dominu zachvilu bavit
  • 4. októbra 2007 21:27:39 CEST
    Tiež sa pripájam.
  • 4. októbra 2007 21:04:32 CEST
    tak tak
  • 4. októbra 2007 21:01:05 CEST
    Ok, je to tema ku ktorej by mali pisat predovsetkym Dominy, ostatni len citajme a ucme sa :o)
  • 4. októbra 2007 20:45:42 CEST
    Keby sme mali spolu dalej diskutovat,zrejme by sme si museli jednoznacne definovat pojmy. Mohla by to byt zaujimava debata, ale momentalne na taketo hlbokomyselne uvahy nemam energiu Uprimne ma tesi,ze si pripustil existenciu moznosti, o ktorej som hovorila.
  • 4. októbra 2007 20:41:12 CEST
    Mal si zrejme na mysli "vycviceneho" submisivneho muza To je mozne. Kazdy clovek,ak ma vztah,ktory ho naplna, sa stava silnejsi Ale vzdalujeme sa teme fora, nemame sa bavit o submisivnych muzoch,ale o pocitoch a nazoroch zien ...
  • 4. októbra 2007 20:40:19 CEST
    No, ono je asi vůbec dost problematické, říci o někom, že je sociálně submisivní. Kdo to dokáže ohodnotit? On? Možná. Pokud si to připustí... Někdo z jeho okolí? To by ho musel asi znát hodně moc dobře... To, že někdo vystupuje nesměle, rozhodně asi nutně neznamená, že je sociálně submisivní. Jistě že se asi najde průnik obou, ale, jak píšeš, asi to bude hodně řídké. A ještě něco. Myslím, že je hodně důležité, kolika lidí na "opačné straně" se to týká. Sociálně submisivní je asi v podřízené poloze vůči spoustě lidí (těm, kteří jsou pro něj nějak lepší, schopnější, atd. atd.), erotická submisivita už bude vůči jednomu nebo několika málo jedincům (musí tam být vzájemná erotická přitažlivost). A já osobně velmi odlišuji i pojmy submisivní člověk a subík... Submisivní je vlastnost, ale subíkem je jen ten, kdo někomu patří, kdo má svého partnera (ve smyslu vztahu) v podivuhodném světě BDSM :-)
  • 4. októbra 2007 20:38:24 CEST
    Ved ja nic, ja vanilkac este stale :o)
    To su rady inej dominy, a chcel som naznacit ze submisivny muz sa stava v spolocenskom zivote silnejsi a istejsi.
    Je to ako ked vycviceny boxerista dostane na zabave na hubu, nepadne hned po prvej rane :o)
  • 4. októbra 2007 20:18:13 CEST
    je vela foriem dominancie a vela foriem submisivity. Chapem,co chcel autor tymto prispevkom povedat, ale nepaci sa mi napriklad hned prva veta. Vyzadujte od sveho muze,aby bol muzny. Ako sa niekto opovazuje mi diktovat,co mam vyzadovat od svojho muza? To je ciste moja vec, co budem vyzadovat. Takze vdaka za prispevok,ale nesuhlasim s nim.
  • 4. októbra 2007 20:04:00 CEST
    Prevzate z inej stranky:

"Vyžadujte od svého muže, aby byl mužný. Jeho uznání vaší moci je zásadní pro jeho povahu, je to druh slabosti, zabudovaný přímo do jeho podstaty, ale jediný ve specifickém případě jeho vztahu k ženám. Kdyby se jednalo o cokoliv méně významného, o drobnou úchylku v jeho vývoji, nebo v jeho sociální inteligenci, byl by výraz jeho pokory vůči vám bezvýznamný a on by nebyl hoden toho, abyste jej zotročila. Byl by zesláblý strachy, nikoliv instinktivní touhou a byl by eroticky nepoužitelný. Muž odhazuje svoji přetvářku jenom tehdy, když se vzdá moci ženy a jejím odhozením se zbaví obrovské zátěže. Výsledkem by mělo být to, že bude silnější, odvážnější, rychlejší a pružnější ve svých reakcích vůči vám, schopný pružného úsilí a velké výdrže. Poté, co si uvědomil životní pravdy, měl by se cítit silný a autoritativní ve světě mužů, a síla, již odvozuje ze své cti je v každém případě posílena mocí, již získal od vás. Muž v relativně krátkém čase přechází od pocitu, že je příliš hrdý na to, než aby poklekl před ženou k lítosti, že bude muset jednou vstát. Uvědomuje si, že žádný muž mu nemůže tak ublížit, jako žena, váš muž bude pociťovat osvobozující odvahu před všemi ostatními muži."
  • 4. októbra 2007 19:55:24 CEST
    myslim,ze tvrdit,ze nieco nie je mozne, je prilis striktny. Poznam takych subikov, je ich malicko, dvaja, mozno traja. Ale rozhodne existuju Socialna submisita neznamena demenciu a taky clovek predsa tiez ma osobnost, emocie a libido. Prave naopak,mam skusenost a je to aj celkom logicke, ze nesmeli muzi sa dobre citia v spolocnosti silnych a rozhodnych zien, pretoze sa vzajomne doplnaju. A je pravdepodobne, ze cast tychto muzov ma zaroven aj eroticke predstavy submisivneho charakteru. Z teoretickeho hladiska sa mi to zda pravdepodobne a zo skusenosti mam overene, ze taki muzi existuju.
  • 4. októbra 2007 19:48:56 CEST
    Netvrdím, že není možné, aby se v jedinci spojovala submisivita sociální a erotická. Myslím ale, že ten průnik, o kterém píšeš, není možný. Myslím, že člověk sociálně submisivní to prostě bere jako pro sebe přirozené, neuvědomuje si, že jsou i jiné přístupy, a tím si v té své sociální submisivitě neumí uvědomit a ocenit něco jako submisivitu erotickou.
  • 4. októbra 2007 8:46:22 CEST
    Je skvele,ze vies,co sa ti paci a co nie,len skoda,ze nie si dominantna zena
  • 4. októbra 2007 8:18:06 CEST
    děláte to blbě :)
    Eště, že je tu Asdareel, aby vám to řek.
    To Asdareel: ne aby ses nasral!
  • 4. októbra 2007 8:05:49 CEST
    Však v zásadě netvrdím nic jiného. Líbí se mi představa submisivního muže jako silné osobnosti oddaného své Paní a své rodině. Nelíbí se mi obrázek submisivního muže jako nesmělého, vnitřně nejistého, zakřiknutého a sociálně neúspěšného chudáka.
  • 4. októbra 2007 7:34:12 CEST
    to si napisala pekne Ano,submisivny muz miluje naozaj nesebecky, oddane a je na neho spolahnutie