Forums » Nekategorizováno

Co sa zenam paci na submisivnych muzoch?

• 4. októbra 2007 4:18:13 CEST
    Asdareel (338)

03.10.2007 @ 22:04

si muz je jasne ze nepochopis zenu.. nemyslim to pejorativne...

s. muz je silna osobnost a dokaze byt skvela opora... lepsia ako dominantny ci vanilkac ktory mysli aj na svoj prospech... s. muz je oddany zene a ked nie tak je prinuteny :)

neviem preco si ludia myslia ze s. muz nema fantaziu zmysel pre humor ci ine skvele vlastnosti ako ostatni muzi len pre to ze jeho vztah k zene vybocuje z normy viac nez je v nasej spolocnosti zvykom

noro ci ponozka je nieco co nevies?
  • 3. októbra 2007 22:18:17 CEST
    Na tvoju otazku,ci sa moze dominantnej zene zamlouvat socialne submisivny jedinec, odpovedam ANO, moze. A ze tomu nerozumies? Nemusis vsetkemu rozumiet
  • 3. októbra 2007 22:04:05 CEST
    Upřímně řečeno, nevím, jak se může i dominantní ženě zamlouvat sociálně submisivní, nesmělý a zakřiknutý jedinec. Takový člověk může být dobrou hračkou, štěnětem, otrokem apod., ale může jej dotyčná respektovat jako svého partnera? Může v něm vidět svoji oporu, ochránce, otce své rodiny? Opravdu o tom silně pochybuji. Já jsem eroticky submisivní a víceméně vím, že v české rodině je matriarchát a vcelku nic proti tomu nenamítám, ale v oblasti sociální a pracovní si jdu tvrdě za svým cílem. Zažívám úspěchy i neúspěchy, beru to jako nemilosrdný boj. Vůči své Paní mám asi takový vztah: ona je moje bohyně, ale já jsem hned po ní. Absolutně bych nevydejchal, kdyby mezi ní a mnou byl v hierarchickém smyslu ještě někdo jiný, zejména bych nevydejchal žádného muže.
  • 3. októbra 2007 19:55:03 CEST
    socialna submisivita casto suvisi so submisivitou v erotickej oblasti a ked si to dotycny uvedomi,tak dojde k prieniku. Nie je to samozrejme pravdilo,niektori socialne submisivni a neisti jedinci maju v erotickej oblasti dominantne sklony a naopak, velki riaditelia sa plazia pred dominami Ja to mam rada, ked je to spojene
  • 3. októbra 2007 19:37:33 CEST
    Myslím, že ženy, které nečím přitahuje partner nesmělý, či nejistý, nepochybně existují ... Přesto, že žádnou takovou neznám a neznám ani takového subíka. Proto bych nesmělost nebo nejistotu rozhodně nespojoval se submisivitou. Jsou to vlastnosti běžné v celém spektru populace a asi i častější u vanilkových lidí. Já bych je spojoval spíše se submisivitou sociální, než s erotickou ...
  • 3. októbra 2007 18:06:09 CEST
    v tom s tebou suhlasim,ze skutocne submisivny muzi byvaju dobrymi spolocnikmi. Niektori su sice trochu zakriknuti a neda sa s nimi moc podebatit, ale vacsinou su to dobri posluchaci
  • 3. októbra 2007 15:13:02 CEST
    Okrem niektorych veci co sa popisali sa mne na s. muzoch paci bezbrannost a hlavne nenasilnost a viditelna radost z prisposobenia sa co ma naplna spokojnostou. Mimochodom s. muzi su prijemni spolocnici.
  • 3. októbra 2007 14:35:34 CEST
    krasne si to povedala...az mi presiel mraz po chrbte... =)
  • 3. októbra 2007 11:23:58 CEST
    mne sa na submisivnych muzoch paci to, ze ma s doverou nechaju rozhodovat. Nemam rada,ked mi niekto organizuje zivot, a tento typ muza je jediny,ktory pri sebe dlhodobo znesiem
  • 3. októbra 2007 10:54:08 CEST
    súhlasím.
  • 3. októbra 2007 10:44:13 CEST
    vdaka, to je presne ono
  • 3. októbra 2007 10:43:35 CEST
    pri vsetkej ucte, ty mozes napisat iba to,co si ty ako muz myslis o tom,co chcu zeny. Mna by vsak zaujimalo,co chcu ZENY, nie co si myslia muzi,ze zeny chcu
  • 3. októbra 2007 10:43:06 CEST
    poslusnost, respekt, oddanost,...

...a ten genialny pocit moci, uplnej nadradenosti nad stvorenim, ktore k vam vzhliada...

• 3. októbra 2007 9:24:58 CEST
    Nu, co by se mělo dámám líbit na submisivních mužích? Totéž, co se submisivním mužům líbí na dominantních dámách, v zrcadlovém obraze. BDSM+ mají určité představy a touhy a osoba opačného pohlaví s komplementárním založením pomůže tyto představy a touhy realizovat. Co je na tom nejasného?
  • 3. októbra 2007 8:10:48 CEST
    trochu méně negativismu...:)
  • 3. októbra 2007 2:15:49 CEST
    Ja náhodou viem úplne presne, čo naše milé dámy baví na subíkoch.
    Frustrácia, nuda, prachy.
    Zabudol som na niečo?
  • 2. októbra 2007 18:39:26 CEST
    Každopádně nesmělý, či nejistý subík by u mě neměl šanci:) Nad otázkou, CO mě na D/s vztahu baví jsem se musela zamyslet.. Odpověď je, že je to jediný možný vztah, který jsem schopna mít, aniž bych protějšek nepřizabila, případně nebyla sama přizabita:))
  • 2. októbra 2007 18:19:48 CEST
    tak toto by vazne zaujimalo aj mna...!