Forums » Nekategorizováno

Profesionalna Domina a orálny sex.

• 10. októbra 2007 4:44:36 CEST
    Nedávno som navštívil jednu profesionálnu madam.Splnila všetky moje očakávania,až na jedno. Chcel som ju nakoniec orálne uspokojit,čo striktne odmietla s odvovodnením že tam sa neda použit ochrana. Ja si však myslím,že ked si už zaplatim tak mám na to nárok,prípadne sa ukončit sexom samozrejme s ochranou. Nechcem menovat konkretnu madam,ale nech sa nad sebou zamyslí lebo takto straca klientov.
  • 25. októbra 2007 12:42:19 CEST
    Zazraky se obcas stavaj nejen v pohadkach:-)
    Jsem si nevsiml onoho profesionalni
  • 22. októbra 2007 21:05:24 CEST
    Za devatero horami, za devatero řekami.....................:-)))
    • 2 posts
    22. októbra 2007 19:12:07 CEST
    tak neviem, podla mna su domacnosti kde ona zaraba viac ako on a musi ho dotovat :-)
  • 22. októbra 2007 18:37:35 CEST
    no istu suvislost to ma..kasiruju obe :o)
    • 2 posts
    22. októbra 2007 16:57:55 CEST
    profesionalna domina a dominantna manzelka nie je to iste predsa :-)
  • 22. októbra 2007 12:27:09 CEST
    Ale jiste ze ano. Napriklad v pripade stastnych manzelů:-)
  • 12. októbra 2007 21:38:30 CEST
    Litovat mne nemusíš, ale profidominy neposkytují principielně sexuální služby co by odměnu, pokud ano nejedná se o dominy, protože to odporuje smyslu slova - Domina - dominantní, pak se jedná jen o kněžky lásky poskytující služby s SM prvky.
  • 12. októbra 2007 14:36:34 CEST
    profi take znamena profesionalni v pravem slova smyslu
  • 12. októbra 2007 13:39:28 CEST
    pokud má Domina k dispozici komtesku (osobní subinka či otrokyně Madam), pak je skutečně možné skloubit BDSM praktiky i se sexem, i na to ji tam má.
    Zkušený subík to ví, a pokud je vyznavačem S/M praktik a chce si je skutečně naplno užít, nikdy by nešel k prostitutce rozšiřující svůj sortiment nabízených služeb i o S/M.
    Většinou taková žena není dominantní, neví o čem tyto praktiky skutečně jsou, nemá pořádné vybavení ani pomůcky a tak pro skutečného vyznavače BDSM praktik tohle není dobrá volba.
    Pokud někdo chodí k profi Domině, tedy k Dámě kterou BDSM praktiky nejen živí, ale především skutečně oslovují pak mu musí být zcela jasné, že na sex s ní může zapomenout.Taková žena neprodává sebe, ale nabídne Ti za peníze BDSM praktiky.
    Domina, je odvozena od slova dominantní, si určuje podmínky a pravidla sama.
    Zjednodušeně řečeno:Pokud by se měla někomu(každému kdo si řekne) "nastavit", v ten moment by přestala být Dominou a stala by se čubkou.Tak proto.
    A pr.:Není právě i ta nedosažitelnost Dominantní Dámy pro submisivního jedince přitažlivá ?!
  • 12. októbra 2007 12:55:21 CEST
    toto fórum je o profidominách
    profi = komerce
  • 12. októbra 2007 9:13:38 CEST
    Pripájam sa k tvojmu názoru.
  • 12. októbra 2007 8:38:27 CEST
    Nejak moc Ti nerozumim,bud jsem submisivni a plne se podrizuji domine a nebo vyhledam jine sluzby.Ma naprosto pravdu madam Nelyss ktera doporucuje studio s komtesou. Chodim jiz dlouho k jedne domine a nikdy bych po ni nezadal takove praktika ,celou lekci nechavam jen na ni a jsem rad ze jsem byl prijat do jeji komnaty a dekuji za to.Prece chodime tam ,ze BDSM nas vzrusuje a poskytuje to co potrebujeme.Ve vztahu D/s si prece nemohu diktovat a vymyslet.Noro jsou to skutecne dominy o kterych pises nebo komerce?
  • 11. októbra 2007 20:15:33 CEST
    Pak je tu ještě možnost hledat BDSM studio, kde má Domina k dispozici komtesu.
    • 2 posts
    11. októbra 2007 19:09:03 CEST
    No hlavne by som povedala ze by si sa mal hned na zaciatku dohodnut ze jej na zaver lekcie chces poskytnut oral. Sice si si zaplatil jej sluzby ale BDSM sluzby a nie sex :-)
  • 11. októbra 2007 15:52:14 CEST
    Skús sa obrátiť na niekoho kto takéto služby vyhľadáva určite ti poradí. takže zase ti píšem že musíš pootočiť inde.
  • 11. októbra 2007 12:37:05 CEST
    Ked normalne prostitutky neposkytnu BDSM na urovni a profidomina zas neposkytne sex. Ale ked to chcem skĺbiť kam sa mám obrátiť?
  • 11. októbra 2007 12:32:17 CEST
    hmmm bola tu opisana ista skusenost a iste sklamanie z nesplnenyx ocakawani. niektori sme odpowedali, ze w pripade realnej profidominy (u tej, co NAOZAJ splna wsetko co tento pojem predstawuje a sexualne sluzby na poziadanie klienta do toho podla mojho nazoru urcite nepatria) nie je ani na mieste taketo sluzby ocakawat.to je jedna wec.
    twoj argument je wsak druha wec, nakolko si uwiedol, ze "zrejme sme ešte nezažili, nevideli, čo všetko urobia profidominy pre spokojnosť klienta" - owsem, to uz je ina diskusia na temu ktora tu uz milionkrat bola prepierana a totiz prostitutky, ktore pre "spestrenie" pouziwaju bdsm praktiky. je predsa aj wela popularnyx studii kde prakticky kazda bdsm scena konci wanilkou, ale to uz je opat na siroku (a uplne zbytocnu) diskusiu o tom, ci to do profi bdsm a bdsm ako takeho patri alebo nepatri atd atd atd.
    len tolko. bawili sme sa o roznyx weciax, ktore spolu sice suwisia, ale nie su totozne
  • 11. októbra 2007 9:31:42 CEST
    wena - môže byť, zrejme je to tak

NELYSS - škoda, že nereaguješ na danú tému ale sa snažíš o atak
  • 11. októbra 2007 0:46:45 CEST
    ja som u profidominy tiez nebola
    ale viem, ze isty rozdiel tu je...

na jednej strane je Profidomina = Domina ktora poskytuje sluzby v oblasti bdsm za fin. protajsok
    - sluzby su poskytovane samozrejme aj podla poziadaviek klienta, avsak je kladeny doraz na potrebu uspokojenia "bdsm-orientacie" danej Damy
    na druhej strane tzv.Profidomina = "lahka zena" ktora ma poskytovane sexualne praktiky rozsirene o poskytovanie bdsm sluzieb, samozrejme tiez za financnu odmenu
    - sluzby su poskytovane tak aby bol uspokojeny najma klient, co vyplyva z hlavnej cinnosti - sexualneho uspokojovania klientov tejto damy
  • 10. októbra 2007 21:46:12 CEST
    Vážně?!A čím to je, nebo jak to děláš?Nemohl by jsi dát těm, co je lituješ nějakou radu, aby Ti nemuseli závidět že se pouze Tobě dostane u každé dominy nadstandartní péče?
    Díky za ně.
  • 10. októbra 2007 16:58:30 CEST
    ja som zatiaľ dominu za peniaze neskúšal a ani tým pádom ani nezažil. Takže si trafil.
  • 10. októbra 2007 16:22:59 CEST
    Ľutujem Vás, zrejme ste ešte nezažili, nevideli, čo všetko urobia profidominy pre spokojnosť klienta.
    To čo chcel "slaveworik" je úplné minimum.
  • 10. októbra 2007 9:24:53 CEST
    to, ze zaplatis domine za lekciu predsa este neznamena ze ju na dobu lekcie mas "prenajatu". w tomto pripade sa akosi neuplatnuje pravidlo "nas zakaznik nas pan"...
    okrem toho, ako powedal kazouh, profidomina poskytujuca okrem bdsm aj sexualne sluzby (a este k tomu na poziadanie, ci wolu submisiwnej strany), akosi popiera swoju podstatu.
  • 10. októbra 2007 8:44:13 CEST
    A co kdyby jsi se zamyslel sám nad sebou? Minimálně jsi si jisté věci měl ujasnit předem. Podobné služby u profi dominy jsou opravdu velice neobvyklé z podstaty slova DOMINA.
  • 10. októbra 2007 5:29:59 CEST
    takéto dominy neposkytujú takéto služby to sa musíš pootočiť niekde inde.