13. októbra 2007 22:26:43 CEST
Ahojte, toto forum som zalozil preto aby sem pisali ludia,ktori radi podvazuju alebo nechavuju si podviazat rozne casti tela.
Ja patrim k tym ktori radi podvazuju ale aj radi sa nechavaju podviazat, zboznujem podvazovat zenske prsia, to je neopisatelne ake je to krasne ked su zenske prsia podviazane a maju krasnu bordovu farbu a su potom citlive na kazdy jeden dotyk.
Takze sem prosim prispievajte svojmi postrehmi, navrhmi, skusenostami a vsetkym moznym a nemoznym :-)
20. júla 2008 22:52:00 CEST
Jenom šest? Podle tvých historek tady i tam bych tě šacoval přinejmenším tak na osmačtyřicet. Zklamal jsem se v tobě :)
16. júla 2008 21:16:50 CEST
mne už jedna žena genitalie podviazala mal sokm ich podviazane 6 hodin
22. októbra 2007 21:39:16 CEST
podvazování já osobně pokládám za velmi učinou techniku bondage,jako subík jsem měl možnost poznat BOŽSKOU PANÍ, která si v tomto velmi libovala a věděla o jeho účincích.Nejraděj si mě podvazovala sama a to tak,že podvázala koždou kouli zvlášť a nemusím asi upřesnovat, že velmi pevně (ve svém albumu mám přístupné nějaké fotečky)-kdyby měl někdo vychytanou jinou techniku, tak se prosím rozdělte o zkušennosti.Nechávala mě takto okolo 30 min.,při stálé stimulaci ocasu a pak si s úsměvem vždy užívala mého výstřiku, při kterém jsem cítil víceméně spleť pocitů, ale dostřik byl vždy daleký a odštavnování dlouhé......Děkuji předem za VAŠE zkošennosti, necudnyotrok
22. októbra 2007 21:25:53 CEST
Je zaujimave, ze kolko vela z nas ma rado bondage a vacsina ma problem ze nevie najst vhodny pretojsok.
Neviem sice preco tomu tak je, ale myslim si, ze vacsina si s bondage spaja aj sex, ale podla mna sex s tym nema velmi co robit, aj ked na zaver bondage je orgazmnus vyborny, ja osobne preferujem orgazmus este pocas toho ako som podviazany, to je potom tak KRAAAASNYYYY pocit
18. októbra 2007 23:37:28 CEST
podviazane vajcia su zaujimave som to skusil a dost prijemne take tvrde a pekny tvarneviem kolko by som stim vydrzal chodit?
18. októbra 2007 15:16:47 CEST
co si myslite, su take subinky, ktore by dokazali mat podviazane prsia, a ak pisem ze podviazane tak mam na mysli skutocne podviazane prsia a aj bradavky a tak sa ist s pano prejst na verejnost alebo nakupit????
Aky je Vas nazor???
A ak je tu nahodou taka subinka, ktora by to dokazala tak sa mi ozvi
14. októbra 2007 19:06:28 CEST
môžem poradiť v jednom aj druhom, v súkromnej pošte
14. októbra 2007 14:52:29 CEST
Vsetko je mozne, len ja si to osobne neviem realne predstavit, aj ked cisto teoreticky to ide. Zalezi na velkosti klitorisu
14. októbra 2007 13:37:33 CEST
Aj klitoris sa dá podviazať
14. októbra 2007 11:05:32 CEST
Madam Mate problem najst take subika co by to rad podstupil?