Forums » Nekategorizováno

Podvazovanie

• 13. októbra 2007 22:26:43 CEST
    Ahojte, toto forum som zalozil preto aby sem pisali ludia,ktori radi podvazuju alebo nechavuju si podviazat rozne casti tela.
    Ja patrim k tym ktori radi podvazuju ale aj radi sa nechavaju podviazat, zboznujem podvazovat zenske prsia, to je neopisatelne ake je to krasne ked su zenske prsia podviazane a maju krasnu bordovu farbu a su potom citlive na kazdy jeden dotyk.

Takze sem prosim prispievajte svojmi postrehmi, navrhmi, skusenostami a vsetkym moznym a nemoznym :-)
  • 21. júla 2008 14:45:04 CEST
    mas pravdu, nejak Mi nejde na rozum, ze nas vsemi oblibeny sssuuubbb001 ma tak neskutecnou sbirku zazitku s dominantnimi Damami, nepochybne tedy i subik s ohromnou vydrzi (kuprikladu sest hodin podvazany, to uz by jiny byl napul kastrovany), ale zadnou Damu, ktery by o nej stala na dele
  • 20. júla 2008 23:19:16 CEST
    možná už nadsazuješ víc jak "esjednička" sám, třeba už to nemá na co zavěsit
  • 20. júla 2008 22:52:00 CEST
    Jenom šest? Podle tvých historek tady i tam bych tě šacoval přinejmenším tak na osmačtyřicet. Zklamal jsem se v tobě :)
  • 20. júla 2008 12:50:11 CEST
    válečky na šourku - natahuje to pěkně....
  • 20. júla 2008 11:47:38 CEST
    ešte som nemal podviazané nič ale chcel by som to zažiť od nejakej domíni aký je to poct ale asi úžasný.domíni hláste sa dík
  • 16. júla 2008 21:16:50 CEST
    mne už jedna žena genitalie podviazala mal sokm ich podviazane 6 hodin
  • 8. novembra 2007 21:31:04 CET
    PODVAZOVANIE???? Len nie je MADAM
  • 22. októbra 2007 21:39:16 CEST
    podvazování já osobně pokládám za velmi učinou techniku bondage,jako subík jsem měl možnost poznat BOŽSKOU PANÍ, která si v tomto velmi libovala a věděla o jeho účincích.Nejraděj si mě podvazovala sama a to tak,že podvázala koždou kouli zvlášť a nemusím asi upřesnovat, že velmi pevně (ve svém albumu mám přístupné nějaké fotečky)-kdyby měl někdo vychytanou jinou techniku, tak se prosím rozdělte o zkušennosti.Nechávala mě takto okolo 30 min.,při stálé stimulaci ocasu a pak si s úsměvem vždy užívala mého výstřiku, při kterém jsem cítil víceméně spleť pocitů, ale dostřik byl vždy daleký a odštavnování dlouhé......Děkuji předem za VAŠE zkošennosti, necudnyotrok
  • 22. októbra 2007 21:25:53 CEST
    Je zaujimave, ze kolko vela z nas ma rado bondage a vacsina ma problem ze nevie najst vhodny pretojsok.
    Neviem sice preco tomu tak je, ale myslim si, ze vacsina si s bondage spaja aj sex, ale podla mna sex s tym nema velmi co robit, aj ked na zaver bondage je orgazmnus vyborny, ja osobne preferujem orgazmus este pocas toho ako som podviazany, to je potom tak KRAAAASNYYYY pocit
  • 21. októbra 2007 21:58:35 CEST
    Aj ja xem podviazat len sa nema toho kto ujat
  • 20. októbra 2007 16:00:46 CEST
    Podvazovanie je uzasna vec. Kto neskusil nemoze ani len tusit o com to vsetko je. Ist medzi ludi a nemoct si dat nohy uplne k sebe, lebo v tom brani spravne podviazany penis a vajcia, to je velmi ale velmi super.
    A skuste sa potom, ako budete mat podviazany penis aspon nejakych 20min, pohrat s vakuovou pumpou a nechajte ju posobit cca 30 min a potom sup-sup medzi ludi, to sa budete cudovat co to budete citit za krasne veci
  • 18. októbra 2007 23:37:28 CEST
    podviazane vajcia su zaujimave som to skusil a dost prijemne take tvrde a pekny tvarneviem kolko by som stim vydrzal chodit?
  • 18. októbra 2007 15:16:47 CEST
    co si myslite, su take subinky, ktore by dokazali mat podviazane prsia, a ak pisem ze podviazane tak mam na mysli skutocne podviazane prsia a aj bradavky a tak sa ist s pano prejst na verejnost alebo nakupit????

Aky je Vas nazor???
    A ak je tu nahodou taka subinka, ktora by to dokazala tak sa mi ozvi
    • 13 posts
    14. októbra 2007 19:06:28 CEST
    môžem poradiť v jednom aj druhom, v súkromnej pošte
  • 14. októbra 2007 16:17:02 CEST
    s bradavkami to nie je problem, aj ked sa mne uz stalo ze nie a nie ich podviazat ale nakoniec sa mi to podarilo.
    Ale co je zaujimave sam sebe ich podviazat neviem a hneva ma to
  • 14. októbra 2007 16:11:07 CEST
    teoreticky jde všechno , prakticky už je to horší.
    Pokud má však nějaká žena extrémně vyvinutý klitoris, nebo popřípadě od různých praktik vytahaný, pak to asi lze, ale to jsou spíše vyjímky.
    Zajímavé je také podvazování bradavek, to už takový problém nebude
  • 14. októbra 2007 14:52:29 CEST
    Vsetko je mozne, len ja si to osobne neviem realne predstavit, aj ked cisto teoreticky to ide. Zalezi na velkosti klitorisu
    • 13 posts
    14. októbra 2007 13:37:33 CEST
    Aj klitoris sa dá podviazať
  • 14. októbra 2007 12:13:51 CEST
    COZEEEEE?????
    Ok, ale pridi sa mi ukazat, som zvedavy na tvojho podviazaneho vtaka, chudak kanarik
  • 14. októbra 2007 11:59:16 CEST
    ok, najblizsie, ked pojdem von, podviazem si vtaka
  • 14. októbra 2007 11:19:28 CEST
    to ALL
    mozno sa Vam zda ze to co pisem sa nejako nezhoduje s tym ze som dom, ale moj nazor je, ze treba spoznat obidve strany D/s vztahu a spravny dom by mal poznat aj tu "odvratenu" stranku D/s vztahu, lebo len vtedy vie co, ake, kedy a akym sposobom pouzit.
  • 14. októbra 2007 11:14:55 CEST
    to wena a NELYSS
    mate pravdu, ja osobne podvazovanie damskych prs zboznujem, najma ked ich zena ma velke a tazke, to je potom krasa, a aj ona je spokojna, ze ako jej potom pekne stoja a ake su potom pevne a to aj bez podprdy .
    Ale mam rad aj to ked ma podviazany penis spolu s vajcami a potom ist na verejnost, to je pre max vzrusujuce a este k tomu ked sa prida subinka ktora ma podviazane prsia, to je super. Ale rad by som skusil aj take nieco ako ist s podviaznym penisom a aj vajcami na verejnost ale potom akoby mi podviazala penis a aj vajcia pohrat sa s vakuovou pumpou takych cca 30min a do analu si dat dildo ale nafukovacie a tak ist na verejnost, to by bolo vzruso uz len najst nejaku subinku na zrealizovanie tohto vsetkeho. Co vy na to????
  • 14. októbra 2007 11:07:37 CEST
    ne, ten problem nemam. problem objektu mam vyrieseny...dlhodobo
  • 14. októbra 2007 11:05:32 CEST
    Madam Mate problem najst take subika co by to rad podstupil?
  • 14. októbra 2007 1:27:41 CEST

ano, ten "poposeadvajici subik" je prijemnym pripomenutim toho, co bolo, alebo na co sa este len chystam