Forums » Nekategorizováno

NOVE ZAMKY a okolie

• 14. októbra 2007 16:14:52 CEST
    Ahojte, co by ste povedali na to keby sme si dali take diskretne stretnutie vsetkych ktori BDSM pozit. a su z okolia NZ, hmmm co vy na to????
    Priestory si myslim ze by sa urcite nasli. Len dufam, ze ak by doslo k realizacii real stretka zavitali medzi nas aj nejake damy.

Nepytajte sa ze preco zakladam duplicitne forum, je to preto lebo chcem aby aj ludia z NZ a okolia mohli najst toto forum lahsie a nemuseli kutrat v ostatnych podobnych forach.
  • 6. júla 2013 2:43:34 CEST
    jasne,spoločnosť a komunita v dannom meste a okoli poteši. Aspoň človek citi pochopenie a podporu keď ho priťahuje a bavi BDSM
  • 4. júla 2013 21:05:43 CEST
    Áno som tu nová :) Tešíma že tu nie som sama. :)
  • 3. júla 2013 22:36:57 CEST
    Ahoj,veru je to už nejaky piatok,čo tu naposledy napisali. Ako vidim,ty si tu nova.
  • 15. júna 2013 21:27:32 CEST
    Ahojte.... Ja som z Novuch Zamkov... ale ako vidim toto forum je uz dost stare....
  • 19. septembra 2011 10:00:20 CEST
  • 18. septembra 2011 12:13:30 CEST
    musím ti asi dať za pravdu,,,,nie myslím ale jednoznačne ti davam za pravdu,,,,ja mám skvelú manželku a neviem či by mi iná dovolila a tolerovala čo mne ľubka,,,,a mal si možnosť sa snou už stretnuť,,,,,
  • 18. septembra 2011 0:35:22 CEST
    Zdraviiim Zamky...ja som rodeny zamcan.....
  • 10. septembra 2011 21:03:18 CEST
    mozno je tu (NZ) viac takych ludi s podobnym zameranim, len bud nnevedia o tomto fore, alebo nemaju potrbu sa konataktovať
  • 10. septembra 2011 21:03:14 CEST
    mozno je tu (NZ) viac takych ludi s podobnym zameranim, len bud nnevedia o tomto fore, alebo nemaju potrbu sa konataktovať
  • 10. septembra 2011 17:18:26 CEST
    som 7km od novych zamkov a niekolko krat som robila stretnutie bdsm. prislo dost ludi ale nikto z nz. pritom to bolo oznamene na fore mesiac.
  • 9. septembra 2011 17:41:56 CEST
    aj ja som z NZ( okolia)
    • 13 posts
    2. januára 2008 12:01:08 CET
    na stretnutie, ak by bol záujem:
    Nitra

Osmy deň chaosu II. Nitra 12.1.08 M.A.C. OF MAD, SAMHAIN, 136 ZET 52.2Ľ,MALFORMIA+... videoprojekcie fetish, BDSM, dark, industrial, ebm/idm +RANDOM DEVIATION -vystava obrazov + bodypiercing shov+.. tattoo, piercing+...

viac asi najdete na www.myspace.com/osmydenchaosu
    (ospravedlňujem sa Nenufer, že som prebral jej príspevok)
  • 14. novembra 2007 15:51:03 CET
    Jsme oba tzv.stará škola :-) Ale máš pravdu, v poště jsem už měla ledacos...a nejen na této stránce :-)
  • 14. novembra 2007 15:27:00 CET
    ospravedlnujem sa Ti za zle zvolene slova, ale skus sa trosku zamysliet nad tym co som pisal, ono je fakt ze jednou takou zle zvolenou vetou mozes odradit vela zien ktore uz uz maju cukanie sem napisat
  • 14. novembra 2007 15:24:18 CET
    Ano mas pravdu, asi som zvolil zle slova a bol som dost osobny, ale dost ma rozculuju prispevky ze tu niesu ziadne zeny a vzapati ked sa tu nejaka objavi tak su tu na nu pisane verejne spravy ktore verejne nemaju byt pisane, a to nechcem vediet co sa objavi u zien v PM toho som nastastie usetreny.
  • 14. novembra 2007 7:40:19 CET
    Tedy pánové...docela se musím smát.A myslím, že věc se má takto...poznámka, že někoho rád uvítám i na soukromém setkání se hodí spíše do pošty nebo na žertování na chatu..a je jedno, zda je ten, kdo poznámku napsal dominantní, submisivní nebo Marťan...stejně, jako je jedno, zda člověk, kterému ji napsal je jeho osobní známá/ý nebo se znají jen z psaní na internetu.
    Výpady, pokud jde o testosteron...nu, pokud se neznáte, možná by bylo lepší si nejprve sehnat info o tom druhém od osoby, která zná oba.
    A vzhledem k tomu, že znám osobně jen jednoho z Vás, pak musím říci...bylo to myšleno dobře, ale možná byla slova volena nediplomaticky??? Nebo nebyla pochopena???
  • 14. novembra 2007 2:13:42 CET
    ono nepovedal by som ze sa na to pozeram z pohladu switcha. Skor je to o tom ze sa na BDSM pozeram ako na sex, a ten je sice vo vztahu velmi dolezity ale neda sa stavat vztah iba na sexe, preto si myslim ze prvorade je si najst partnerku s ktorou chcem zdielat radosti aj starosti a sex sa da velmi pekne dobrusit aj neskor. Mam s tym svoje skusenosti mo ja ex manzelka bola totalne vanilkova a systematickym vysvetlovanim a ukazovanim, davanim jej citat rozne poviedky si v BDSM nasla svoje oblubene veci, zial vztah nakoniec stroskotal aj napriek tomu ze sme do uplneho konca prezivali uzasny sex. Teraz zijem s partnerkou ktora je BDSM pozitiv od same zaciatku co sa pozname ale nas vztah nieje zalozeny na BDSM ale na normalnej uplne "obycajnej" laske a vzajomnej ucte.
  • 14. novembra 2007 0:06:42 CET
    Chlapce, to ze sa rozculujes a zacnes hned rozpravat o testosterone nic nezmeni na tom ze ked si toto forum bude citat nejaka zena z okolia NZ tak podla Tvojho prispevku na laweya Ta bude pokladat za nadrzaneho primitiva, a ver tomu ze nebude zistovat okolnosti :-) ale na to asi prides az ked trosku dospejes :-)
  • 13. novembra 2007 21:11:02 CET
    Pocuj moj krasny, ty sa co tu do mna navazas??? Akoze co si ty??? Ty nemas ani len paru kto je laweya, a ani len netusis, ci si s nou ja pisem alebo nie, alebo ci ju poznam, tak laskavo o testosterone mi nepis, a ak ho mas privela, tak ja ti viem velmi dobre poradit, daj svoj organ ktorym si myslel ked si ten prispevok pisal do ula a zabuchaj a ver mi ze tvoj testosterom bude hned a zaraz prec a hodne dlho s nim nebudes mat problem.
    A najblizsie ak budes pisat a reagovat na nieco co som ja napisal, tak si najprv zisti skutokovy stav aky je a potom reaguj.
  • 13. novembra 2007 21:06:59 CET
    Bolo nepochybne zaujimave si precitat co si pisal, ale ty sa na to pozeras na veci pohlasom switcha a ten si dovolim poznamenat, ze je troska odlisny ako pohlad subika.
    Ale aj tak dik za nazor.
  • 12. novembra 2007 0:01:09 CET
    laweya

Pusinka ja ta rad privitam aj na sukromnom stretku

Cudujes sa po tom ako si napisal tento odkaz ze sa ziadna normalna zena neprihlasi???
    Alebo Ta pri pisani toho prispevku ovladol testosteron??? Podla nicku sa tvaris ze si Dom, ale sam sa nedokazes ovladat ako chces ovladat niekoho druheho???
  • 11. novembra 2007 23:56:11 CET
    ono hlavny problem je v tom ze si hladas zenu na BDSM, co keby si na to isiel tak ze si najdes zenu s ktorou Ti bude fajn a postupne ju zacal uvadzat do Tvojich tuzob. Neverim ze existuje zena ktora by odmietla po unavnom dni masaz, neverim ze existuje zena ktoru nepotesi ked pride domov a ma poupratovane a najde Ta ako pri sporaku nieco varis :-) a ked jej vysvetlis ze Ti robi dobre ked jej mozes sluzit, urcite to bude rada vyuzivat.
    Ale co poznam vacsinu subikov (nehovorim ze je to Tvoj pripad) oni maju zaujem len Pani nadiktovat co maju radi a v akom poradi a potom si lahnut a pockat kym ich Pani obsluzi, proste cele by si to radi objednali ako prilohy na pizzu ale zaroven niesu ochotni za to zaplatit.
  • 11. novembra 2007 9:55:31 CET
    Bolo nepochybne zaujimave precitat si to co si pisala. V podstate s tebou suhlasim vo vsetkom, a ak sa mam priznat, tak som zatial nepremyslal nad D/s vztahom v tych rozmeroch, ze Damy, ktore su aj dominantne maju zaujem aj o celkom bezne veci, ktore sa robia aj vo vanilkovych vztahoch . To bude asi tym, ze zatial som sa nestretol s Damou, ktora by bola krasne dominantna a mala zaujem o mna, subika, a zaroven aj o bezny vztah, ktory by mozno navonok pripadal, ostatnym, ktori nemaju to stastie a nie su bdsm pozit, ako uplne bezny.
    A co sa tyka presunu toho mozgu o cca 60cm nizsie, tak to mas pravdu, to sa urcite stava aj mne ked sa pripojim na bezne eroticke stranky, zvyraznujem ze bezne, lebo ked sa pripojim na BDSM stranky, tak vzdy tajne dufam, ze ak som na nejakej takej stranke zaregistrovany, tak ze sa mi tam rozblika obalocka, a mozno tam najdem nieco, po com tuzim.
  • 10. novembra 2007 18:01:45 CET
    Problém je asi v tom, že většina submisivních mužů nabízí, že udělá cokoliv, ale na mysli mají cokoliv z toho, co se jim líbí...a dál ani krok. A tak nějak nepřemýšlíte nad tím, že i ženy, které jsou v sexu dominantní jsou jenom ženy a mají zájem o víc, než jen o ten sex. Většina z nás chce mít stálý vztah, což znamená i to kolem-jít do kina, zajít si na večeři, pustit si hudbu a jen tak sedět a poslouchat a hezky mlčet, vyvenčit psa....mohla bych pokračovat, ale je to zbytečné :-) A ano, málokterá je tak odolná, že vydrží to, jak se s ženami na bdsm stránkách jedná, málokterá...a víš co,je to většinou jen a jen o tom, že většině mužů v momentě připojení se na jakoukoliv erotickou stránku se mozek přesune o cca 60 cm níž, než má být. Omlouvám se, třeba jsem tě právě ranila, ale když se zamyslíš, je to tak, jak říkám.
  • 10. novembra 2007 16:38:29 CET
    Obe mate urcite pravdu a je to dost smutne, lebo aj ja som z NZ ved z mojho nicku to je asi jasne , a tiez sa snazim robit vsemozne preto, aby som nasiel Damu BDSM pozit. a stale nic a same neuspechy, a to bude asi aj kvoli honicom, ktori si doma pred compom hon.a v.aka a vypisuju sprostosti a otravuju Damy, ktore su BDSM pozit, a mozno by mali zaujem aj o takych ako ja, mam na mysli subikov ktorych neskrotna tuzba po Madam je obrovska, a niekedy sa vymika aj kontrole, a po skusenosti s takymi s prepacenim za vyraz debilmi to vzdaju a uz sa k svojej krasnej orientacii ani radsej nepriznaju.
    Tolko asi moj nazor, ak som nim niekoho urazil, tak sa mu dopredu ospraveldnujem