21. októbra 2007 14:46:08 CEST
Bude asi pravdepodobne veliky rozdil mezi profidominami a sluzbami ktere poskytuji veskere sluzby sexu.Abych se vyjadril za sebe-diskretno,cisto,dostatek kvalitnich pomucek pro kazdou praktiku,mohou horet svice.Jiste je mozno rozvest i jednotlive pomocky,chtel bych prosim jenom podotknout ze mi jde o nazory na vybaveni a ne ocinnos domin.K tomuto tematu se snad muze vyjadrit kazdy.
23. októbra 2007 8:07:24 CEST
Dik tak jsem to presne myslel,jiste nejde vse hned,o dominanci nepochybuji a profesionalite tez.
23. októbra 2007 1:27:37 CEST
Z tvojho opisu som jelen, skus to prosim nejak rozviest pripadne niekam hodit fotku, nejak si to neviem predstavit :-)
23. októbra 2007 0:32:13 CEST
kto uz mal tazku zeleznu tyc na prstoch na nohach asi 60kil skusali ste take daco
22. októbra 2007 20:49:12 CEST
Nelyss myslim ze sa dohodneme ze pomocky nie su vsetko ale na druhej strane veci su prijemne :-) a velmi uzitocne a nejake aspon zakladne vybavenie s postupnym rozsirovanim sa vzdy hodi.
Pokial ale je jasne ze dana domina uz nejaky cas funguje a pritom nic nevlastni je to velmi divne.
22. októbra 2007 20:43:09 CEST
Souhlasím s Nenufer v tom že dobře vybavené studio nemá co dělat s dominancí, nicméně si ale myslím, že pokud je domina profi, by měla mít své studio vybavené na úrovni.Těžko se spokojí klient i přes skutečnou dominanci Madam jen s prádelní šnůrou a pár kolíčky na prádlo:-)))Ale jde jen o můj názor
22. októbra 2007 17:02:31 CEST
Podla mna vybavenie SM studia nehovori nic o kvalite poskytovanych sluzieb. Co viem tak aj niekolko verejnych domov ma vybavenie nad ktorym nase oko zaplesa ale nakracajuca kvazi domina je potom viac k smiechu.
Dominancia predsa nie je len o pomockach ale hlavne o pocitoch. Hoci pomocky ako take nezavrhujem.
Len sa niekomu moze viac pacit nieco stredoveke - napr. www.pantrautenberk.com alebo nieco zamerane skor na klinik kde bude nemocnicne bielo:-)
21. októbra 2007 20:56:03 CEST
ja k profidominam nechodim, ale podla mna, ked profidom zacina, tak ma urcite slebsie vybavenie (je to TROSKU financne narocne) a postupom casu sa dokupuje, pripadne sa dostavaju darceky... a tiez zavisi, co dana profidom praktizuje. ak predsa niekto nerobi clinic, bude mu tam toto naradie uplne zbytocne...