Forums » Nekategorizováno

mučenie genitálií

• 25. októbra 2007 7:40:37 CEST
    Chcela by som vedieť aké praktiky pri mučení penisu a semenníkov sa páčia mužom ked sú s dominou a čo by chceli aby im bolo robené. Samozrejme aj klinik predstavy.
  • 21. apríla 2009 21:06:55 CEST
    Rad si picham do penisu ihly,robieva to niekto?
  • 22. decembra 2008 20:00:55 CET
    a z mojimi čo by si z toho robila čo si napisala?
  • 27. novembra 2008 19:29:14 CET
    me na tom vzrušuje to že svoje genitálie odevzdám do rukou madam a je to jen na ní jak moc me bude mučit..je to desne sexy
  • 27. novembra 2008 10:52:23 CET
    Prave som si priviazal na vajcia vedro a pomali som don v sprche pustal vodu.vydrzal som az do 8 litrou
  • 26. novembra 2008 22:23:43 CET
    je to vzrusenie
  • 25. novembra 2008 22:08:35 CET
    miluji otrokov,a vzrusuje ma mucenie otroa-no nechapen aku ma roskos otrok?
  • 25. novembra 2008 21:23:16 CET
    Mal som priviazane 3 2l plne pet flase
  • 25. novembra 2008 19:44:34 CET
    vzrušujúce je byť spútaný mať previazané oči a podviazané semenníky a ked ti pani ešte dáva štipce na penis kolom dokola a sem tam sa vráti na plné vajcia a ked koža dovolí dá štipec aj tam
  • 20. novembra 2008 18:39:44 CET
    Moja bývalá priateľka si ma raz vychutnala - zapchala mi ústa handrou a prelepila, aby som nemohol kričať, priviazala mi ruky za chrbtom o sprchovú batériu a nohy rozkročené o metlu, na varlata mi priviazala 5 litrové prázdne vedro a pustila malým prúdom vodu. Pozorovala ma, ako sa mi to páči. Spočiatku ma to riadne vzrušovalo, ale postupne, ako vody prbúdalo, to bolo čím ďalej tým neznesiteľnejšie. Nemala predstavu o tom, ako to bolí a tak nechala vedro naplniť až po okraj a potom na 15 minút odišla. Mne sa to zdalo ako celá večnosť a verte mi, nikdy som nebol šťastnejší, ako keď ma prišla vyslobodiť.
  • 31. októbra 2008 21:42:47 CET
    Jak velký závaží si zkoušel?
  • 31. októbra 2008 21:34:20 CET
    jistěže, skoro bych to nazval základní abeceda, lepší je ale, když si to nemůžeš dělat sám, tedy aspoň pro masochisty
  • 31. októbra 2008 21:27:42 CET
    Rad si strkam do mocovej rury lyzicku,davam si zavazie na penis a vajcia.Robieva to niekto?
  • 26. októbra 2008 8:06:33 CET
    a nepsal jsi tento příspěvek náhodou s tím závažím na koulích? nebo těsně po sundání? Mám obavu, že hodně masochistů spíše by s tebou pozici rádi vyměnili.
  • 25. októbra 2008 19:38:05 CEST
    Moje Paní má takový (ne)hezký zvyk pro případ že jsme od sebe daleko - udržovat mě ve stavu poslušném SMSkami.Mimo jiné mi nařizuje i použití tzv. drtiče koulí. Je to prostý kovový řetízek, původně určený jako obojek malým pejskům, který se smyčkou upevní (no upevní, sám si ho upevním) kolem varlat. A na něj se pověsí kovová šiška - závaží ze starých pendlovek. Samozřejmě smyčka se vahou šišky stahuje a doslova koule drtí.
    Ale proč to všechno píšu - opravdu to hóódně a dlouho bolí a vy všichni co píšete jak rádi byste si nechali mučit varlata: buďte rádi že vám je nikdo nemučí. Fakt
  • 1. septembra 2008 18:02:28 CEST
    Myslím že aj založenie drevenej klady na semenníky vyvoláva v otrokovy pocit úplnej podriadenosti. A keď Ťa domina s tým núti aj chodiť cítiš, že si úplne v jej moci.
  • 1. septembra 2008 9:35:33 CEST
    Nejsem si jistý, že ti rozumím.
  • 31. augusta 2008 22:13:53 CEST
    Trochu jsem si vzpomněl na mého oblíbeného Terryho Prat*cheta - na magii je nejtěžší umět ji nepoužívat.
  • 30. augusta 2008 23:22:21 CEST
    Moje bývalá Paní mi ráda položila nohu ve střevíčku na genitálie, když jsem ležel na zemi nahý a spoutaný. Jenom zlehka, nebylo to mučení, ale projev nadřazenosti a moci. Mohla by mě bývala zmučit, kdyby chtěla, ale nechtěla. Jen takto projevila svoji naprostou nadvládu nad mnou. Bylo to úžasné.
  • 30. augusta 2008 13:38:18 CEST
    a pokud nejsou rodina, pak určitě chyběli současně ve škole ve chvílích, kdy se probíral jazyk slovenský. Protože to, co vidím cuká rukama i mně, i když jsem ve škole měla jazyk český :-)

O stupidnosti snad nemusím říkat nic.
  • 30. augusta 2008 8:43:44 CEST
    Predpokladam, ze nadrzanec a sssuuubbb001 su jedna a ta ista osoba... V ich "tvorbe" vidim dost vela paralel. Ak nahodou nie, tak asi budu rodina...
  • 28. augusta 2008 14:34:26 CEST
    ma tu už niekto skusenosti z mučenim genitalii, ktoremu už dajaka žena a aykm spôsobom mučila. alebo ktora žena už chlapovi a akym spôsobom mučila alebo viac žien naraz. napište dakto
  • 27. augusta 2008 22:09:08 CEST
    Mučení a bolest nemám rád, ale podvázání varlat a připoutání k obojku přes záda tak, že se nemohu narovnat je velmi vzrušující, když u toho musím sloužit Paní.
  • 8. novembra 2007 21:28:30 CET
    mne sa paci podvazovanie genitalii, natahovanie, vesanie zavazi, a aj vosk potom ladovanie a tym padom oddalovanie orgazmu, ale nie je na zahodenie ani tortura genitalii na verejnosti, len na to najst partnerku je doslova nemozne
  • 6. novembra 2007 20:24:37 CET
    mucenie genitalii je strasne individualna vec. tak ako niektorych moze vzrusovat drtenie, inych sliapanie, kopanie, podvazovanie, zatazovanie, pichanie ihlami, palenie ohnom, palenie voskom, balenie, rezanie, bicovanie......je to strasne indi vindi
  • 5. novembra 2007 20:00:32 CET
    mna nejake doslova mucenie genitalii nebere, ale mam rad pocit, ked mam cez penis a vajicka netiahnutu ciermu silonku a gulky podviazane, pripadne podviazanie este tesne pod zaludom.