Forums » Nekategorizováno

mučenie genitálií

• 5. novembra 2007 19:10:22 CET
  • 3. novembra 2007 22:47:07 CET
    uš si sa dačo dozvedala a mučenie semenikou a penisa? Vzrušuje ma ked ma ma žena v moci a môže si robit somnou čo len chce, no ja by som chcel aby si mi do semenikou kopali kym nebudu mokre, potom dala na ne zavažie, pučila ich poriadne, šlapala mi po nich, a na moje vajca zaviažeš vlečku a ja ta budem vozit, adt vštko čo len chceš s nimi rob, aj klinik, vosk všetko čo len chceš su v tvojej moci
  • 3. novembra 2007 12:29:22 CET
    ...nic nieje lepsie... =)
  • 26. októbra 2007 12:00:08 CEST
    ako poznamenala diana, je jasne ze u kazdeho je to ine. je milion kombinacii a moznosti. napriklad ako som spominal, ma vzrusuju štekle ale v zivote by som ich neoblizoval. a s/m mna osobne vzrusuje vacsinou len v naznakoch, nie priame mucenie /okrem mačkania semennikov, vtedy som v siedmom nebi /
  • 25. októbra 2007 21:24:58 CEST
    Ahoj Iveta.Praktiky mucenie semennikov ? Podla seba mozem konstatovat, že bolest pri muceni semennikov a hlavne stopeneho penisu je bozske,zaroven citim silnu citim moc dominy nado mnou.Je to nadhera , hlavna praktika u mojej dominy je mierne slapanie po semennikoch a kopanie do nich spickou kočených kozačiek. Klinik predstavy zatial nemam.
  • 25. októbra 2007 19:29:48 CEST
    Veľmi podarený názor. Človek ktorý takto uvažuje by sa mal liečiť.
  • 25. októbra 2007 16:12:23 CEST
    Ja ososbne tieto praktiky milujem skoro zo vsetkeho najviac...ide o to ze kazdy je taky silny ako je najslabsia cast a tu Pani dava najavo kto je tu panom...Praktik je vela od podvezovanie cez stipce, sliapanie, electro, mackanie a kopanie semennikov, vosk, bicovanie penisu, zavazia, ,cieckovanie a tak dalej...mna osobne najviac vzrusovala zihlava, to bolo naozaj nieco genialne ked mi tou zihlavou preslahala cele vajcia aj penis...prosto ten pocit bezmocnosti a nevedomosti co ti madam spravi stvoujou najcennejsou vecou aj ked podstata je ta ze ten penis vobec nepatri tebe. =)
  • 25. októbra 2007 15:08:54 CEST
    Mne sa doslovne mučenie pohl. orgánov nepáči. Naháňa mi strach ktorý je akoby kombinovaný zo vzrušením.
  • 25. októbra 2007 13:55:45 CEST
    vzrusuje ma ked mam podviazane semeniky kozenkou.Musi byt dlha,aby ma pani mohla kedykolvek potiahnut a dat najavo svoju moc.Taktiez to moze posluzit,ako voditko na vencenie.Alebo na potiahnutie predmetov.
  • 25. októbra 2007 13:47:54 CEST
    Myslím si že u každého muža je to individuálne.Pred tým by si sa ho mala na to opýtať. Nedaj na rady Čo jednému robí dobre druhému to môže byť odpudivé a miesto vzrušenia dosiahneš opak.
  • 25. októbra 2007 12:39:17 CEST
    mozem ti podla seba povedat, ze mne sa pacilo ked mi partnerka semenniky mackala. v tom momente boli jej a mala ich v moci (tym padom aj mna), mna na tom vzrusovalo to, ze som vtedy nemal ziadnu kontrolu nad tym, co so mnou robi. potom NAZNAKOVE kopanie v latex. al. kozenych cizmach na vysokom opatku alebo topankami na vysokom opatku a mierne trapenie semennikov v takej obuvi.