25. októbra 2007 7:40:37 CEST
Chcela by som vedieť aké praktiky pri mučení penisu a semenníkov sa páčia mužom ked sú s dominou a čo by chceli aby im bolo robené. Samozrejme aj klinik predstavy.
21. apríla 2009 21:06:55 CEST
Rad si picham do penisu ihly,robieva to niekto?
22. decembra 2008 20:00:55 CET
a z mojimi čo by si z toho robila čo si napisala?
27. novembra 2008 19:29:14 CET
me na tom vzrušuje to že svoje genitálie odevzdám do rukou madam a je to jen na ní jak moc me bude mučit..je to desne sexy
27. novembra 2008 10:52:23 CET
Prave som si priviazal na vajcia vedro a pomali som don v sprche pustal vodu.vydrzal som az do 8 litrou
25. novembra 2008 22:08:35 CET
miluji otrokov,a vzrusuje ma mucenie otroa-no nechapen aku ma roskos otrok?
25. novembra 2008 21:23:16 CET
Mal som priviazane 3 2l plne pet flase
25. novembra 2008 19:44:34 CET
vzrušujúce je byť spútaný mať previazané oči a podviazané semenníky a ked ti pani ešte dáva štipce na penis kolom dokola a sem tam sa vráti na plné vajcia a ked koža dovolí dá štipec aj tam
20. novembra 2008 18:39:44 CET
Moja bývalá priateľka si ma raz vychutnala - zapchala mi ústa handrou a prelepila, aby som nemohol kričať, priviazala mi ruky za chrbtom o sprchovú batériu a nohy rozkročené o metlu, na varlata mi priviazala 5 litrové prázdne vedro a pustila malým prúdom vodu. Pozorovala ma, ako sa mi to páči. Spočiatku ma to riadne vzrušovalo, ale postupne, ako vody prbúdalo, to bolo čím ďalej tým neznesiteľnejšie. Nemala predstavu o tom, ako to bolí a tak nechala vedro naplniť až po okraj a potom na 15 minút odišla. Mne sa to zdalo ako celá večnosť a verte mi, nikdy som nebol šťastnejší, ako keď ma prišla vyslobodiť.
31. októbra 2008 21:42:47 CET
Jak velký závaží si zkoušel?
31. októbra 2008 21:34:20 CET
jistěže, skoro bych to nazval základní abeceda, lepší je ale, když si to nemůžeš dělat sám, tedy aspoň pro masochisty
31. októbra 2008 21:27:42 CET
Rad si strkam do mocovej rury lyzicku,davam si zavazie na penis a vajcia.Robieva to niekto?
26. októbra 2008 8:06:33 CET
a nepsal jsi tento příspěvek náhodou s tím závažím na koulích? nebo těsně po sundání? Mám obavu, že hodně masochistů spíše by s tebou pozici rádi vyměnili.
25. októbra 2008 19:38:05 CEST
Moje Paní má takový (ne)hezký zvyk pro případ že jsme od sebe daleko - udržovat mě ve stavu poslušném SMSkami.Mimo jiné mi nařizuje i použití tzv. drtiče koulí. Je to prostý kovový řetízek, původně určený jako obojek malým pejskům, který se smyčkou upevní (no upevní, sám si ho upevním) kolem varlat. A na něj se pověsí kovová šiška - závaží ze starých pendlovek. Samozřejmě smyčka se vahou šišky stahuje a doslova koule drtí.
Ale proč to všechno píšu - opravdu to hóódně a dlouho bolí a vy všichni co píšete jak rádi byste si nechali mučit varlata: buďte rádi že vám je nikdo nemučí. Fakt
1. septembra 2008 18:02:28 CEST
Myslím že aj založenie drevenej klady na semenníky vyvoláva v otrokovy pocit úplnej podriadenosti. A keď Ťa domina s tým núti aj chodiť cítiš, že si úplne v jej moci.
1. septembra 2008 9:35:33 CEST
Nejsem si jistý, že ti rozumím.
31. augusta 2008 22:13:53 CEST
Trochu jsem si vzpomněl na mého oblíbeného Terryho Prat*cheta - na magii je nejtěžší umět ji nepoužívat.
30. augusta 2008 23:22:21 CEST
Moje bývalá Paní mi ráda položila nohu ve střevíčku na genitálie, když jsem ležel na zemi nahý a spoutaný. Jenom zlehka, nebylo to mučení, ale projev nadřazenosti a moci. Mohla by mě bývala zmučit, kdyby chtěla, ale nechtěla. Jen takto projevila svoji naprostou nadvládu nad mnou. Bylo to úžasné.
30. augusta 2008 13:38:18 CEST
a pokud nejsou rodina, pak určitě chyběli současně ve škole ve chvílích, kdy se probíral jazyk slovenský. Protože to, co vidím cuká rukama i mně, i když jsem ve škole měla jazyk český :-)
O stupidnosti snad nemusím říkat nic.
28. augusta 2008 14:34:26 CEST
ma tu už niekto skusenosti z mučenim genitalii, ktoremu už dajaka žena a aykm spôsobom mučila. alebo ktora žena už chlapovi a akym spôsobom mučila alebo viac žien naraz. napište dakto
27. augusta 2008 22:09:08 CEST
Mučení a bolest nemám rád, ale podvázání varlat a připoutání k obojku přes záda tak, že se nemohu narovnat je velmi vzrušující, když u toho musím sloužit Paní.
5. novembra 2007 20:00:32 CET
mna nejake doslova mucenie genitalii nebere, ale mam rad pocit, ked mam cez penis a vajicka netiahnutu ciermu silonku a gulky podviazane, pripadne podviazanie este tesne pod zaludom.