to ma fakt pobavilo,,,,joooooj ja som ale hriešnííííííííííííííííííík,,,,príde bobo a vezme ma do pekiel horuuuucich,,,,ach jaaa nešťastný zeme pán ,,,to si pridam aj do svojho fora,,,
Leon: jeden organizátor tam určite bude anjelik(máš moju plnú dôveru, keby niečo)
Lila Hurikan: Lilka super, hlásiš sa ako prvý figurant na bondage
kardinal7: "nejaká" určite ano
bude fakt fajn ak prídu aj organizátori...
Zatiaľ je to len nástrel termínu. Neočakávam prihlášky. Ale ak sú noví ktorí majú problém s ručením, majú takto čas si ho zabezpečiť. Akčné víkendové stretko uprostred Slovenska nebýva každú chvíľu.
Rok ešte neprešiel, ale aby nikto nemohol povedať že sa nedozvedel včas. Predbežný termín na celovíkendovú akciu sme stanovili na 2 - 4.12. Miesto pravdepodobne rovnaké ako minulý rok. Bližšie info pred akciou, predbežný záujem prosím ohlásiť mne alebo Riderke.
Ludia bolo super. Paradne som si to uzila. Aj ako figurant som sa uzasne bavila. Taky relax a taku pohodu som uz davno nezazila. Lanka drzali skvelo, elektro bolo fajn este dnes mam plnu hlavu pozitivnych emocii. Dakujem vsetkym co tam boli za skvely vecer.
ďakujem organizátorom za stretko... bolo fajnúčko... leon ďakujem za elektro... už dlhšie som to chcela vyskušať a pravdepodobne rozšírim svoju zbierku "hračiek" :-)
Nam sa podarilo vyletiet z cesty ,ale nastastie sa mi auticko vyhrabalo z jarku same bez cudzej pomoci a to uz len 5 km od baraku . Chvalabohu ani jeden skrabanec na nom neostal .Inak bolo super ,len skoda ,ze sme zaspali tak skoro . Nabuduce sa stretneme uz skor ,aspon naobed .