Forums » Nekategorizováno

Stretnutia BDSM v Banskej Bystrici

• 16. novembra 2010 17:36:57 CET
    ‎10.12 sa uskutoční ďalšie tradičné mikulášske stretko. Tento krát to nebude v Kaviarni u Dekana, ale v príjemnom prostredí jedného malebného penziónu neďaleko BB (smerom na Donovaly) Príchod účastníkov je od 17 hodiny. O 21:00 bude pripravená večera, pozostávajúca s kuracej polievky, druhé jedlo pečené kurča, príloha ryža. O p...ol noci sa bude podávať mikulášska kapustnica. Ubytovananie: sú tam izby a dva apartmány pre 32 hostí, veľmi pekne zariadené, každé ma aj socia. zariadenie(WC, sprcha). Ubytovanie plus celkové menu bude stáť 22 euro, v menu je jedlo plus minerálka, alebo káva. Ostatný alkohol sa kupuje pri pulte. Do 25.11 treba vyplatiť zálohu vo výške 200 euro. Penzión bude uzavretý, pre našu spoločnosť od piatku do soboty po obedia, prípadne večera. Kto chce, môže prespať do nedele. Bližšie info a spôsob registrácie na akciu bude (dúfam že v krátkom čase) na www.BDSMMikulas.pistacie.sk
  • 13. novembra 2010 18:06:39 CET
    planetarka, pre istotu to potvrdzujem aj tu........teda svoju ucast....tvoja prava ruka
  • 13. novembra 2010 16:04:36 CET
    Ahoj,včera na stretku u Zemana mi bolo o tom "mikuláškon zraze" trochu bližšie povedané...Je pravdepodobné,že by som išla.Chcela by som len trochu viac info o tej chate.Rada by som si pozrela na nete,ak je.
    Ďík Maja
  • 13. novembra 2010 13:19:47 CET
    Vytvoril som forum zrazy, pripravovane akcie prosim piste aj do toho fora, bude to miesto kde budu uvadzane vsetky zrazy na Slovensku a tym padom netreba prehladavat viac for koli tomu aby sa akcie neprekryvali
  • 12. novembra 2010 7:39:19 CET
    správne bezpečnosť a zdravie sú na prvom mieste! dúfam že sa mi podarí osloviť , nejakého ručitela aby som sa mohol zúčastniť akcie , do toho 10 to hádam stihnem
    • 13 posts
    12. novembra 2010 6:17:31 CET
    OK, takže asi takto. Stretnutí priaznivcov BDSM je viacero. Najprístupnejšie sú tzv. kecacie stretká organizované viac - menej pravidelne vo verejných podnikoch, kde má prístup absolutne každý a môže prísť aj bez ohlásenia. (viď v BA u Zemana). Na druhej strane sú stretká súkromné (väčšinou akčné), kde je vstup na pozvánky a často nie sú ani zverejnené. Tam sa dostanú fakt iba známi a pozvaní. Niečo medzi tým sú stretká akčno - kecacie konajúce sa sriedkavejšie, väčšinou v uzavretom (pre verejnosť) podniku. Organizátori takejto akcie si sami stanovia pravidlá kto a ako sa môže zúčastniť a ako bude akcia prebiehať. To sú tie spomínané propozície. Vždy existuje skupina ľudí ktorých organizátori poznajú - nepotrebujú ručiteľov). Tým sa stačí prihlásiť. Potom je skupina ľudí ktorí môžu ručiť, Sú to jednak samotní organizátori a potom ľudia verejne známi, často organizujúci vlastné akcie. V tomto prípade to bude určite napr. Riderka, Corwin, Blacksun, Peter32, Kentaurika, Leon, Thery a kopa ďalších. Tí ktorí nie sú na zozname že nepotrebujú ručiteľov musia niektorého ručiteľa osloviť a požiadať ho o ručenie. Je to hlavne z dôvodu bezpečnosti zúčastnených. Ručiteľ určitým spôsobom zodpovedá za chovanie zaručenej osoby. Konečné slovo majú aj tak ale organizátori, ktorý aj napriek ručeniu nemusia schváliť účasť toho ktorého človeka na akcii. Stáva sa to výnimočne. Typickým príkladom je niekto koho niekto pozná ako problémovú osobu a napriek tomu že si našiel ručenie odporúča organizátorom aby ho na akciu nezaregistrovali.
    Možno sa to zdá komplikované ale je to štandartný overený postup dávajúci predpoklad pre zdarný priebeh akcie.
  • 12. novembra 2010 0:18:21 CET
    aké ručenie ?,skús to objasniť !
    • 13 posts
    11. novembra 2010 19:47:23 CET
    trochu vydrž. Ešte nie sú zverejnené propozície. A pravdepodobne budeš potrebovať niekoho ručenie.
    • 13 posts
    11. novembra 2010 12:02:03 CET
    tak sa závezne hlásim v piatok mám ešte nejakú akciu ale večer o 22 hod už môžem byť na chate !!!
    • 13 posts
    11. novembra 2010 10:26:36 CET
    z piatka do soboty.
    • 5 posts
    10. novembra 2010 12:40:23 CET
    mám záujem o stretko.Chcem sa opýtať či by to bolo na celý víkend či len z piatka do soboty?
  • 8. novembra 2010 14:33:58 CET
    pretože, sa na mňa obrátilo kvôli mikulášu dosť ľudí..preto. Ja sa na Peťov klubík teším a podporím ho.Veď ak nebude záujem, tak sa ani chata nebude vybavovať, to je jasné.
  • 8. novembra 2010 14:30:27 CET
    mozno by bolo dobre nechat priestor pre novy klub Petra_32, aby to nebolo zase moc ,,pre-akciovane"to jadro , ktore je aj ochotne chodit na rozne akcie a nie len o tom kecat na forach, nie je az tak pocetne a ako vidim ten novy klub petra_32 naplnil privalom energie, tak preco nevyuzit tu jeho budovatelsku euforiu.
  • 8. novembra 2010 12:15:44 CET
    je na čase oživiť toto fórum. Blíži sa nám čas vianočný a mňa napadlo, spolu s kamarátkou, že by nebolo od veci zorganizovať zase akčného Mikuláša. Je možnosť prenajať chatu na Starých horách, ale...potrebujem vedieť, či je záujem aby stretko bolo a počet ľudí, ktorý by prišli. Je tam možnosť prespania...10 euro na noc a aj možnosť papania 4 eurá, dá sa objednať súkromná miestnosť. Takže...sa mi nahlasujte
    Termín vychádza na 10.12.2010
  • 18. apríla 2010 16:19:42 CEST
    Prepáč, mi, že som Ťa tak domýlila. Len toľko som chcela
  • 18. apríla 2010 16:05:29 CEST
    Ďakujem, len toto som chcela vedieť
  • 18. apríla 2010 16:02:57 CEST
    stretka v bb sa organizuju tak mozno raz za 4 mesiace....nie az tak casto ako v ba.Vzdy pred stretnutim uvidis oznam tu...ze kedy a kde.Su stretka kecacie a akcne...na kecacie mozes prist ...nemusis nikoho poznat..na akcne stretko musis niekoho poznat...kedze je to v bb..najlepsie sa obratit na riderku
  • 18. apríla 2010 15:56:53 CEST
    áno, prepáčte všetci... je to z čistej pohodlnosti, nechce sa mi zakladať nick. Chcela som sa len spýtať ako to funguje, lebo naozaj by som rada na nejaké takéto stretko šla...nechcela som tu nikoho prekabátiť ani nič postranné som nemala v úmysle
  • 18. apríla 2010 15:50:25 CEST
    a pises v muzskom rode ...no zvlastne
  • 18. apríla 2010 15:49:25 CEST
    preco si nezalozis vlastny nick?
  • 18. apríla 2010 15:43:29 CEST
    :))) Jaj, ssteniatko, prepáč , ale teraz nepíše ten otrok:))) Som jeho Pani. Nevenujem sa tomuto dlho, chytilo ma to však za srdce a mám chuť spoznať pár ľudí, ktorých to baví tak ako mňa. Aha, už viem kto si:))) Spomínal Ťa Ch. a Tebe spomínal mňa...:))) Smejem sa tu:))) On už nebýva v BB a tak je to s ním sem tam ťažko:))) Mňa láka stretnutie viac než jeho:)))
  • 18. apríla 2010 12:41:50 CEST
    ja som ta na stretnutie volala uz x krat a neprisiel si nikdy..teraz by si prisiel? :) Ch.
  • 18. apríla 2010 12:18:47 CEST
    ahojte:)))
    Chcel sa len spýtať ako je to so stretnutiami v BB. Čítam tu, že tu v BB sú verejné. Takže naozaj nepotrebujem žiadne pozvanie od niekoho? Ako sa prípadne dozviem, kedy sú stretnutia? Ďakujem za odpoveď
  • 14. apríla 2010 8:43:26 CEST
    ahojte
    rad by som sa stretol-zoznamil s fajn ludmi bude sa konat daka akcia? alebo ma niekto zaujem o stretnutie pri kave ?
  • 8. apríla 2010 17:56:09 CEST
    zlomil si kenataurike bic? :)