Forums » Nekategorizováno

Stretnutia BDSM v Banskej Bystrici

• 13 posts
    18. marca 2010 14:35:17 CET
    to je úplne OK. Len aby sa nám teraz masovo nenahlásili všetci tvoji obdivovatelia. Aby sme sa zmestili.
  • 18. marca 2010 13:58:00 CET
    ďakujem leonik, fakt je, že som to mohla aj do ss. hmm
  • 17. marca 2010 19:25:25 CET
    potvrdzujem príchod na stretko pre 4 osoby. prosím presnú adresu a kedy začína stretko. ďakujem
    • 13 posts
    17. marca 2010 18:03:43 CET
    Neboj, nebolo to zadarmo.
  • 17. marca 2010 15:37:35 CET
    K tomu spevu by som potrebovala aj aparatúru, ktorú ja nemám. Všade, kam som chodila spievať bolo všetko potrebné vybavenie: aparatúra, mikrofón.....
    A ďalšia vec, obávam sa, že u Mišky by ani nebola dobrá akustika. Ale inak by som nemala problém zaspievať. Však aj vo Viedni mám jeden bar taký, v ktorom okrem tancovania aj spievam.
  • 17. marca 2010 15:34:17 CET
    Ďakujem, že si sa ma tak pekne zastal. Je to od Teba veľmi milé.
  • 17. marca 2010 13:14:52 CET
    V nasom kraji bola Luzi znama spevacka, ja skoda ze uz nespieva. Ta fujara je tvoj napad.
    • 13 posts
    17. marca 2010 11:04:50 CET
    jasné. Ako vždy v BB. Femdom...
    • 13 posts
    17. marca 2010 11:00:53 CET
    takáto reakcia je presne to čoho sa Luzi obáva. Si myslím. Ak je niekto spevák tak čo má ešte? Hrať na fujare? Najlepšie priamo na tvojej? Ak bude chcieť tak zatancuje. A môžeme byť radi že pre nás zadarmo. Na rozdiel od Viedenčanov. Som zvedavý či by niekoho napadlo jej prispieť aspoň na konzumné.
  • 17. marca 2010 8:43:26 CET
    Striptyz je pre vanilkov, chcelo by to pritvrdit.
  • 17. marca 2010 8:38:16 CET
    vidím, že bude veselo
    • 13 posts
    16. marca 2010 22:34:26 CET
    veď by sa ti už aj patrilo raz prísť
  • 16. marca 2010 22:06:20 CET
    nedá mi to. čo je toto za čudo judo? kecá dve na tri a skutek utek, o čom vlastne "točí"?

no, ale k veci, zajtra na 100 perc. potvrdím svoju maličkosť na stretku v B.B
    • 13 posts
    16. marca 2010 18:07:59 CET
    Skôr to vyzerá že si bol v base. Ak by si bol v Kanade, tak by sme o tvoje perlivé výroky neboli ochudobnení. Internet tam asi majú. Ale teraz vážne. Minimálne na tomto fóre na tvoje kidy nie sme zvedaví.
    • 7 posts
    16. marca 2010 17:51:45 CET
    Niet k Tebe čo dodať,sám si sa podpísal.
  • 16. marca 2010 15:59:38 CET
    blbe reci budu mat len zo zavisti. ze mas odvahu, ktoru oni nemaju, ze mas telo, ktore mozes ukazat a ze mas partnera s ktorym si rozumies
  • 16. marca 2010 15:59:31 CET
    bol som preč na dlhšiu dobu,ale už som tu pre všetkých kvázi dominantov a dominy.
    nevyhral som súťaž honič roka? to mi je ľúto. práve som sa vrátil s Kanady tam sú dominy.... za pár doláčov si užije sub. to čo v posranom a špinavom Slovensku nikdy! Mám pocit,že som sa vrátil do špinavej a korupciou prežratej smradľavej kuky na odpadky.
    kto má štipku rozumu spraví to čo ja -- oserie toto hnusné a smralavé-cigánske-zlodejské slovensko alebo miesto lebo toto sa nedá nazvať štátom. naozaj vás úprimne ľutujem keď tu musíte žiť. a BDSM na slovensku....??? je to fakt na smiech.
  • 16. marca 2010 12:26:28 CET
    Budes pritom aj spievat ??
    • 13 posts
    15. marca 2010 22:53:34 CET
    Technika bude. Ak má niekto dobré svetelné delo, bodlo by, ale aj na mojom sa dá ako tak pozerať. Ak je tma.
    • 13 posts
    15. marca 2010 22:51:51 CET
    Kľudne si ma mohla menovať. Neviem u žiadnom trapase na Halowenu. Aj keď som si nie istý či nebol už pred 2,5 rokmi. Teda.
    • 5 posts
    15. marca 2010 18:23:10 CET
    ..pripajam sa k simovi :-) ....nemas sa zac hanbit, je to profesia, ako kazda ina :-) ....a ked sa ti v tom dari, tak preco nie. :-) ....a konecne vas obidvoch po dlhom case zasa uvidim
  • 15. marca 2010 14:19:53 CET
    ...a pokiaľ by bola na stretku aj zodpovedajúca technika, tak by sme doniesli aj náš druhý film, ktorý sme točili pre LUPUS, v hlavnej úlohe Luzinka a Profesor.
  • 15. marca 2010 14:06:37 CET
    Zarábať si peniaze striptízom rozhodne nie je hanba, ak sa Luzi rozhodne prítomným predviesť taký tanec, bude to hodné potlesku.
  • 15. marca 2010 13:20:18 CET
    Vyzerá to zatiaľ tak, že sa s mojou drahou polovičkou asi zúčastníme stretnutia, ktoré sa koná 26.3. v BB. Nechcem sa však sľúbiť, nie je to ešte isté, ak nám do toho nič nevojde, ak budeme mať náladu, ak nebudem práve tancovať vo Viedni....
    Niekto mi navrhol, aby som urobila profi tanečno-striptízovú show (nebudem menovať dotyčného). Nevedela som, či by sa to ujalo, tak som sa pár ľudí opýtala na názor, zatiaľ mám len pozitívne reakcie a plnú podporu. Žiadam aj ďalšie názory.
    Myslím, že klebety sa roznášajú veľmi rýchlo a je lepšie, keď sa to priatelia dozvedia odo mňa ako od inej osoby, ktorá by to náhodou ešte prifarbila.
    Od minulého roku chodievam na víkendy do Viedne tancovať ako profi tanečníčka-striptérka. Možno ma mnohí odsúdia a automaticky ma zaradia do kategórie "štetka" (čo je nesprávne a aj nepravdivé), avšak ja verím, že moji skutoční priatelia sa mi neobrátia chrbtom a budú ma brať takú, aká som. Keďže som nezamestnaná, vyskúšala som aj takýto štýl zárobku na živobytie.
    Očakávam Vaše názory na možnú show, nechcela som to urobiť ako prekvapenie, pretože by bolo dosť možné, že by to skončilo aj fiaskom. (ako napr. verejný výprask na Helloweene pred cca 1,5 rokom, zúčastnení vedia, o čom píšem)
  • 8. marca 2010 5:18:22 CET
    samopochopitelne :o)