15. marca 2010 13:20:18 CET
Vyzerá to zatiaľ tak, že sa s mojou drahou polovičkou asi zúčastníme stretnutia, ktoré sa koná 26.3. v BB. Nechcem sa však sľúbiť, nie je to ešte isté, ak nám do toho nič nevojde, ak budeme mať náladu, ak nebudem práve tancovať vo Viedni....
Niekto mi navrhol, aby som urobila profi tanečno-striptízovú show (nebudem menovať dotyčného). Nevedela som, či by sa to ujalo, tak som sa pár ľudí opýtala na názor, zatiaľ mám len pozitívne reakcie a plnú podporu. Žiadam aj ďalšie názory.
Myslím, že klebety sa roznášajú veľmi rýchlo a je lepšie, keď sa to priatelia dozvedia odo mňa ako od inej osoby, ktorá by to náhodou ešte prifarbila.
Od minulého roku chodievam na víkendy do Viedne tancovať ako profi tanečníčka-striptérka. Možno ma mnohí odsúdia a automaticky ma zaradia do kategórie "štetka" (čo je nesprávne a aj nepravdivé), avšak ja verím, že moji skutoční priatelia sa mi neobrátia chrbtom a budú ma brať takú, aká som. Keďže som nezamestnaná, vyskúšala som aj takýto štýl zárobku na živobytie.
Očakávam Vaše názory na možnú show, nechcela som to urobiť ako prekvapenie, pretože by bolo dosť možné, že by to skončilo aj fiaskom. (ako napr. verejný výprask na Helloweene pred cca 1,5 rokom, zúčastnení vedia, o čom píšem)