ani veľmi nie, termín dávame za to tak zavčasu, aby sa ľudia vedeli zariadiť, napr. blaváci mávajú zasadne stretká vtedy kedy aj my, takže aby vedeli, že si na ten termín nemajú nič plánovať
Takže ľudia moji milý,
dávam do predu na známosť, že 3.7.2009 sa v BB uskutoční spoločensko - akčné stretnutie priaznivcov BDSM v našej peknej kaviarni U Dekana. Záujemcovia sa môžu ohlásiť tu mne, formou SS..na pokeci, miške(pani domacej),alebo Leonovi
Vaša ponuka je úplne super a určite sa všetci tešia na tvoje DVD. 18.4 som v Prahe a počas mlyna som na inej akcii, predom naplánovanej. Možno sa mi podarí niektorý večer doraziť. Ale ak to neuvidíme teraz, určite na najbližšom akčnom stretnutí v BB ktorí vy mohlo byť niekedy začiatkom leta.
Pokiaľ by Leon doniesol svoju vymakanú techniku, (notebook, plátno, premietačka) tak by som vám ako zaujímavosť doniesla svoje DVD, čo som natočila film s BDSM tematikou. Viacerí mi na Pokeci písali, že by ho chceli vidieť. PS: Ale ako pokusný králik vám neposlúžim.
Ak niekto rieši dilemu nocľahu po stretku v BB (18.4.2009), tak ponúkame riešenie. Koho poznáme osobne a dlhšiu dobu, ten môže spať aj u nás v dome, max. 2 ľudia (posteľ a posteľné prádlo zabezpečené) a druhá možnosť je vziať si so sebou karimatku a spacák a prenocovať zadarmo vo Zvolene (20 km od BB) v našom nezariadenom 3-izb. byte. Počet ľudí neobmedzený.