Forums » Nekategorizováno

Stretnutia BDSM v Banskej Bystrici

• 31. januára 2009 23:21:12 CET
    Musím uznať že ma tvoja pošta dosť prekvapila ale v svojej podstate je mi to jedno. Tvoja predstava stretka sa proste nezhoduje s mojou ale je mi to päť chápem aj tú tvoju predstavu :-)
  • 31. januára 2009 22:49:38 CET
    sorry ak to blbo vyznelo..

ale je to tu na fore resp v sekcii pravidelne stretnutia opakovane zakazdym ako sa objavi oznam o stretku...

niekedy je pred tym ako polozi clovek otazku dobre si precitat uz napisane, ne buchnut otazku do vetra...:)
  • 31. januára 2009 22:48:02 CET
    no sorry, že sa pýtam

kým som napísal bol tam tvoj príspevok, pozri časy ...
  • 31. januára 2009 22:44:33 CET
    pls citaj...

ale pre teba este raz:
    verejne kecacie stretko, ak mas cas a najdes to, prid
    akcne stretko, kontaktuj usporiadatela, informuje ta o podmienkach
  • 31. januára 2009 22:42:50 CET
    len mala otazočka - treba sa na to stretko nejako prihlasiť alebo stačí len v danom termíne prísť ?
  • 31. januára 2009 22:38:29 CET
    povazujem za absolutne pod pas ked sa niekto niekoho snazi ovplyvnit a po tej strane sa pridavam k nazoru heavenese...

kazdy si sam zvazi ci ma alebo nema chut prist na nejake stretko, ci akcne alebo kecacie...

v podstate su spravy ake spomenula Heavenese pod pas a myslel som, ze sa medzi nami jedna ferovo...sorry, z tohto som sklamany...

baracuda111
    co do selektovania, je to absolutne jednoduche...na kecacie stretka su miesta a datumy verejne vyhlasene, ergo, prist smie kazdy kto ma chut,cas a trafi sa...

stretka akcnejsieho razu sa selektuju, to mas pravdu...ale selekcia nikdy neprebieha stylom ano/nie. musis si uvedomit, ze kazdy mame aj nejake spolocenske postavenie, svoj zivot a nie kazdy ma chut odhalit ho pred kazdym hubarom, ktory ide prave okolo. o tom je ta selekcia. kazdy ma sancu dostat sa medzi nas, nikoho nevyhadzujeme vopred. avsak vsetko ma svoje pravidla...neviem ako ine akcne stretka, mlyn funguje na odporucanie. t.j. napises mne alebo niekomu inemu kto na mlyne uz bol. nikto ti neodmietne kavu kde ta spozna a podla osobneho stretka uzna ci ta odporuci alebo nie. ci sa ti to paci alebo nie, toto sa nam osvedcilo a ja osobne to povazujem za absolutne nevyhnutne, vychadzajuc hlavne zo skusenosti

ale ako hovorim, dostat sa na akcne stretko nie je navsteva kina, jednoducho vzhladom na chulostivost zalezitosti je to jednoducho nutne si ludi aj selektovat...

co sa mna tyka, opytaj sa kludne ludi, nikomu som kavu ci posedenie na pive neodmietol...
  • 31. januára 2009 21:15:23 CET
    môže mi niekto vysvetliť,aké selektovanie ohľadom stretnutí,mala na mysli Baracuda111?Akosi tomu nerozumiem
    • 5 posts
    31. januára 2009 16:51:21 CET
    ak to bol tvoj nazor kludne si mohla nechat vsetky svoje prispevky vo fore nebol nic zle nanich .
  • 31. januára 2009 11:39:32 CET
    Tu nejde o mňa, ide ide o to selektovanie, kto je vítaný a kto nie.
    PS: Ospravedlnujem sa že som si dovolila prezentovať svoj názor
  • 31. januára 2009 11:16:57 CET
    No ak si dobre pametám, na posledné bb stretko žiadna výberovka nebola, dokonca som ťa ja pozvala a odmietla si. Boli tam aj neakčniaci navštevnici a za druhe, ten "chudak chlapec" čo vtedy dostal odo mňa kvazi dominy, sám prišiel osobne za mnou si ten výprask poprosiť, to že sa pridali dalšie dve dievčata na pomoc to už je ich vec a tiež opakujem, že sa robí kecacie a nie akčné stretko :)
    • 5 posts
    31. januára 2009 9:37:36 CET
    :) ale montalne tu je oznam o kecacom stretku aby vtom bol poriadok .
    • 5 posts
    31. januára 2009 9:22:58 CET
    To je smutne pocut ze sa na stretku nikdo tak citi. No zas na druhej strane je akčné stretnutie a ludia tam prišli aby nielen pokecali ale aj videlia prezily nieco akcnce
    • 5 posts
    31. januára 2009 9:04:20 CET
    Myslim ze si nepostrehla ze sa tu prave rozprava o neakčnom stretnuti Dalej pre kazdeho znas ma D/S nieco intímne preto aj pocas akcneho stretnutia to 2 jedinci nemusia prezentovat verejne. Maju moznost ist do sukromnej miestnosti . Komu sa ale paci hrat a predvadzat nieco pred ostatnymi preco nie ? .Ved ked si rad pozriem video preco nie aj realne predvedenie toho co sa mi paci ked stym kazdý suhlasi . PS nikde nieje podmienka ze ak prides na akčne stretko aj musis akcniť .
    • 13 posts
    31. januára 2009 1:15:05 CET
    keď si už hodila do placu súkromnú poštu, mohla si rovno napísať, že ti prišla odo mňa.
  • 30. januára 2009 19:45:41 CET
    veľmi ma teší že netlačíš žiadnu akciu do toho aby sa "akčnilo" :-) príde mi rozumné vyhlásiť stretnutie a nechať to na ľudí, aká bude nálada. Prišla mi zaujímavá pošta typu nechcem ťa odhovárať od účasti na stretku ale nebude akčné.... Rozhodne to tento fakt neovplyvňuje. Buď sa mi to časovo zladí alebo nie, buď chcem vidieť ľudí alebo nemám náladu na nikoho a môže sa robiť čo chce :-) myslím že vačšina našich známych má podobný názor. Neprotestujem proti "akčnej" časti ale tlačiť niečo na silu .... nuž chvalabohu tvoja iniciatíva týmto smerom nevedie čo automaticky u mňa predpokladá fakt, že keď sa čo i len trošku bude dať mienim prísť pretože ťa rada uvidím a aj ostatných samozrejme. A škoda že nechodíte na stretká do Bratislavy :-)
    • 5 posts
    30. januára 2009 17:33:24 CET
    preco po lopate ? skor lopatov ponom ked sa neukaze :))
  • 29. januára 2009 14:43:47 CET
    dobre po lopate...keď pôjdeš do Popradu, zastavíš sa v BB?
    • 5 posts
    29. januára 2009 14:42:26 CET
    ..este neviem ..ale mal by som zasa ist do Popradu :-)
  • 29. januára 2009 14:23:17 CET
    to je dobre, treba ťa tu
  • 29. januára 2009 14:20:10 CET
    Som to v takom tom vcerajsom stave robila, par krat som sa stratila :))) ale som tu:))
  • 29. januára 2009 14:14:56 CET
    no hura miška
  • 29. januára 2009 14:11:50 CET
    uz som sa tu vytvorila:)
  • 29. januára 2009 13:15:57 CET
    kedy ma prídeš pozrieť zase do BB?
    • 5 posts
    29. januára 2009 12:37:06 CET
    ..neblbni ..to bol len maly podpich ..co nevidis smajly? :-)) ....
  • 29. januára 2009 12:34:15 CET
    možno prídu aj z Ba pozrieť k nám na kecacie stretko...kto vie, ja by som bola rada.