Forums » Nekategorizováno

Stretnutia BDSM v Banskej Bystrici

• 29. januára 2009 12:31:41 CET
    to by ma potešilo veľmi
    • 13 posts
    29. januára 2009 11:56:48 CET
    dosť dobre nerozumiem čo ťa trápi, ak kolidujú termíny. Bystričania nechodia na vaše, a predpokladám, že ani vy nebudete chodiť na ich. Aj preto vítam túto iniciatívu, že ľudia s kladným vzťahom k BDSM ktorí sa ale nechcú verejne predvádzať budú mať príležitosť sa stretnúť a porozprávať. A možno uvolnia svoje miesto akčnejším typom. Začínam mať trochu obavy z kapacity. Ak účasť na akčných stretkách bude rásť ako doteraz, neviem, kde sa pomestíme nabudúce. Predpokladaný termín niekedy koniec mája až začiatok júla.
    • 7 posts
    29. januára 2009 9:48:16 CET
    Posledne stretko bolo skvele dufam ze sa mi to casovo nejako zladi a pridem vas pozriet :-)
  • 29. januára 2009 7:27:39 CET
    corwin má pravdu...nepísané pravidlo je, slušné správanie, okrem toho treba doniesť dobrú náladu, zoznámia sa neznámy, pokecá sa, posedí pri nejakom drinku
  • 29. januára 2009 7:25:40 CET
    aale no blahorodie ...okrem toho je to jediný termín, keď mám voľno večer takže....
    • 5 posts
    29. januára 2009 7:13:32 CET
    ..existuje jedine pravidlo .....chovaj sa slusne
    • 5 posts
    29. januára 2009 7:12:13 CET
    ..herdek vzala si mi jeden termin na bratislavske stretko :-))))
  • 28. januára 2009 22:14:33 CET
    Sú určité pravidlá,ktoré sa pred,počas a po stretku majú, alebo by sa mali,dodržiavať?
  • 28. januára 2009 22:01:10 CET
    bude:
    ....20.02.2009 (v piatok) o 20:00 hod v Cafe u Dekana....
  • 28. januára 2009 20:27:07 CET
    to úplne chápem-je to dosť nepríjemné,ak sa stane,že na stretko prídu pozrieť ľuďia,ktorí bdsm neberú vážne,príp.chcú len "očumovať".Ale v tom množstve nových sa určite nájdu aj normálni,ktorí potrebujú len trošičku usmerniť,v začiatkoch vedieť,že ich záľuba je úplne v pohode,že v tom nie sú sami,že budú mať niekoho,kto im rozumie a vie sa s nimi porozprávať.
  • 28. januára 2009 16:43:25 CET
    ale rad vidima nove tvare ale je vela takich či su viac zvedavi ako bi mali skutočni zaujem a niesme ochotnicke divadlo aby sme robili pretstavanie zvedavcom a bol som konkretne v BB len raz ale neviem si to vynachvaliť skutočne visoka uroven a kvalitne priestori
    tolko môj nazor;.)))
    • 5 posts
    28. januára 2009 16:36:47 CET
    Ano maš milnu predstavu . Preto sa robia stretnutia aby prisli a spoznali sa aj nový . Stymi co poznam sa viem stretnut aj mimo stretnutia .ale rad pridem na stretnutie aby som spoznal aj novych ludi .
  • 28. januára 2009 16:17:52 CET
    Po prečítaní vašich názorov nemám veľmi pocit,že sú medzi vami vítaní i noví - i keď začiatočníci.Alebo mám mylnú predstavu?
  • 28. januára 2009 16:02:40 CET
    počkáme si na dalšie nazory
    • 5 posts
    27. januára 2009 23:57:53 CET
    Maš pravdu Profesor ze stretnutia v BB naberaju urcitú povesť . NO napriek tomu sa hodi zorganozovat ak kecacie stretko pre ludi z okolia. Ja nemam zaujem akcnit v priestoroch kde sa nachadzaju uplne cudzi pripadne nový ludia . proste ak idem na take stretko z moznostov akcnenia chcem aby tam boli ludia ktorych uz niekdo pozna
  • 27. januára 2009 13:55:37 CET
    neviem ci je to dobry napad-kecacie stretka.
    Predsa, B.B. ma uz svoju myslim si dost dobru znacku, ktoru ste v podstate z nicoho vybudovali vy: Misa, ty , Leon, whipper a skoda by ju bolo zdevalvovat.
    Aj ked nie su tak casto-stretka , predsa su slovenskym specifikom-bonbonikom.
    Mne uplne vyhovuje model B.B. - kto chce keca v uzsom kruhu pri bare, kto chce vo vacsom keca v spolocenskej miestnosti , kto chce trosku svojim akcnenim drazdit druhych, akcni v zadnej casti spolocenskej miestnosti, ak chce partia , alebo jendotlivci akcnit nerusene , oddelia sa len dverami v dalsej miestnosti.
    V planovanych - len kecacich zrazov nevidim perspektivu.
    Nikdy nie je problem sa stretnut aj narychlo , ak nas poctia navstevou nejaky ini priaznivci bdsm nezijuci v nasom regione , minule sme sa v tej restike tusim zisli osmi a stacilo len par telefonatov.
    Co by malo perspektivu a kde by som sa z casu na cas isiel zabavit aj ja, je nejaky podnik - ,,kabaret s bdsm programom" , nieco na typ filmu tusim sa volal ,, ,,Andela s dablem v tele", ale to je zatial vo hviezdach.
  • 27. januára 2009 11:13:07 CET
    heh blahorodie, ale veď ja som normalna, alebo nie?
    • 5 posts
    27. januára 2009 6:52:44 CET
    ...jo to by ste mali, na kecacie stretka je vyssia pravdepodobnost, ze sa vam objavi niekto novy a normalny :-)
  • 26. januára 2009 17:12:47 CET
    ja len aby to tu nezapadlo prachom...inak, možno by nebolo od veci organizovať aj kecacie stretká ako majú Blavaci
  • 14. decembra 2008 23:05:27 CET
    ...takze kedze uz ide domina... aj ja sa pripajam k podakovaniu za super akciu a dufam, ze ceskoro organizatori zorganizuju zas nieco tak prijemne ako bolo toto stretnutie...
  • 14. decembra 2008 14:33:50 CET
    nenufer nam opat spustila dominu , tak sa aj ja mozem pripojit k ,,dakovnemu folkloru":)
    skutocne bolo vynikajuco, uz davno sa mi nestalo, ze by som preflamoval celu noc a domov kracal za denneho svetla.
    • 13 posts
    14. decembra 2008 0:35:29 CET
    aj ja ďakujem všetkým čo prišli, aj keď je to kus cesty pre väčšinu. Ja som sa cítil super.
  • 13. decembra 2008 22:41:10 CET
    dakujem za krásny večer všetkým zúčastneným, velmi rýchlo mi to ubehlo a nestihla som kopu vecí....čo je na moju škodu.....
  • 13. decembra 2008 1:01:38 CET
    Stretko bolo uzasne :-) nic viac k tomu netreba dodat....az na velmi neprijemnu vec ktoru by clovek necakal v uzavretej spolocnosti ....
  • 12. decembra 2008 22:58:12 CET
    ja som tamnebola..jasne