Forums » Nekategorizováno

Stretnutia BDSM v Banskej Bystrici

• 13 posts
    12. decembra 2008 17:40:30 CET
    33 odhadujem
    • 5 posts
    12. decembra 2008 8:12:36 CET
    mam zoznam ludi ,-)
  • 12. decembra 2008 7:40:51 CET
    ozaj spočítal niekto, koľko nás tam vôbec bolo?
  • 12. decembra 2008 4:35:10 CET
    rado sa stalo aj ja dakujem a tešim sa na dalšie strtko;.)))
  • 11. decembra 2008 20:44:43 CET
    ďakujem všetkým za hojnú účasť a príjemnú spoločnosť
    • 5 posts
    11. decembra 2008 7:24:56 CET
    ..takže aj tu na domine .....akcia bola podarená, zoznámil som sa zo zopár zaujímavými ludičkami a odchádzal som o šestej rano .. v svojej podstate uspešný večer ..........až na jednu čiernu chvílku, ktorá tomuto večeru dala trochu horkú príchuť ...ale za to nemôžu usporiadatelia, ktorým ďakujem.
  • 10. decembra 2008 19:42:02 CET
    moze tam dojst aj subik gay pre Panov
  • 5. decembra 2008 9:21:40 CET
    Co tam po konzumnom. Radsej potes zensku cast tohto fora a povedz , ci tam predvedies aj nejake cislo, ktore by suviselo s tvojim nickom, ak sa teda je naco divat.
  • 4. decembra 2008 22:56:18 CET
    o čo tu vlastne ide. To vážne ludia nemáte 200 sk? prosím pošliťe mi adresu na BB rád prídem. Program (akcia) je vítaná.
    • 5 posts
    4. decembra 2008 13:34:30 CET
    ..ved uvidime, ako bude :-) ....inak ake su tam v tom podniku ceny? ..dufam, ze kvoli nam ich nedvihnu
  • 4. decembra 2008 13:05:25 CET
    aj ja sa tesiiiiim
    • 13 posts
    3. decembra 2008 21:26:03 CET
    ok, ozaj to nechcem naťahovať a rozvádzať, ale ozaj neviem o akých akciách teraz hovoríš. Peter v Považskej? Bol spolumajiteľ a urobil dve. Jeden ples bol v Ba dávno. Kde ešte bola okrem BB akcia v uzavretej reštike? A ozaj si jediný, ktorý toto pripomienkuje.
    K tejto téme sa už nebudem vyjadrovať a teším sa na všetkých čo prídu.
  • 3. decembra 2008 21:16:26 CET
    v tomto ti musim dať za pravdu ;.)))
  • 3. decembra 2008 21:03:26 CET
    tak aj ja este raz...

1. nebudeme spat v BB a preto nebudem pit, ibaze by si nas hodil do Brezna:)
    2. islo mi len o to povedat moj nazor, ci bude akceptovany alebo nie. nemam chut rypat, to fakt nemusim:)

a k tomu konzumnemu....hm, ked sa kuknem tak na ine akcie, tam to ide aj bez a urcite si krcmari ci majitelia podnikov nestazuju na prijmy, ktore maju...len tolko moj skromny nazor...

edit/doplnenie:
    ja idem velmi rad do BB na stretko, a hlavne kvoli stretnutiu sa s priatelmi a znamymi s ktorymi sme sa v poslednej dobe nemohli dlhsie stretnut a radi sa zoznamime aj s novymi ludmi. nejdeme tam ani kvoli programu, ani kvoli pitiu ci podobnemu. verim ze to bude super akcia a ze sa super zabavime, pospominame a aj poplanujeme
    • 13 posts
    3. decembra 2008 21:01:54 CET
    Myslím, že je zbytočné pitvať kto koľko kedy za čo platil. Miška - majiteľka - nie je organizátorka a poskytuje svoj komerčný priestor. Tržby na takýchto akciách sú obyčajne minimálne, ak tam súčasne nie je aj ubytovanie. Takže žiaden majiteľ reštaurácie z nich nie je úplne nadšený. S týmto problémom sa boria permanentne napr. v Čechách.
    Ešte k propozíciám : odpovedal som vždy na všetky otázky. Nemáme tam kapelu, nemáme pripravený program (komerčný), ale verím, že sa zabavíme. Zostava na to určite je.
    • 13 posts
    3. decembra 2008 20:48:02 CET
    OK, skúsim ešte raz:
    1. Od 18 hod máme vyhradenú reštauráciu, zostanú tam s nami v podstate do nejakej 3 hod, ak vydržíme. Minúť za túto dobu 100 Sk aj na nealko nápojoch sa určite dá, "vstupné" by už bolo len 100 Sk.
    2. 1300 Sk v susednom penzióne je síce dosť, ale nie pre jedného, ale pre dvoch. Sólo izba stojí 900 Sk a určite sa dá v BB zabezpečiť ubytovanie lacnejšie, odvoz som ponúkol.
    3. Ak už investujete do izby, prečo musíš piť len nealko, aj keď si šofér?
  • 3. decembra 2008 20:34:41 CET
    ono k vztahovacnosti....myslim ze to zas tocis zle lebo som reagoval len na tu cast , ktorou si myslim rypol priamo do mna...

a ked dojdu argumenty otocit nieco na vztahovacnost je jednoduche
  • 3. decembra 2008 20:32:30 CET
    Keby si nebol vzťahovačný ako stará dievka, tak by si zistil, že som písal všeobecne, na viaceré podobné príspevky.
    A mimochodom je rozdiel čii sa zídeme niekde v podniku za plnej prevádzky a skecneme, alebo máme pre seba uzavretý priestor, k dispozícii na čokoľvek.
  • 3. decembra 2008 20:30:37 CET
    tak s tym ides na nepraveho. kebyze si tak trosku kuknes do koho rypes tak zistis ze ten dotycny akcie usporiaduva a doteraz boli a aj budu zadarmo...
  • 3. decembra 2008 20:26:55 CET
    Mám taký pocit, že táto akcia nie je povinná, takže ak niekomu nevyhovujú podmienky, tak môže ísť na ples, alebo si kúpiť krabicové víno za 40,- Sk a sedieť doma.
    Prípadne zorganizovať vlastnú akciu,na ktorej bude všetko zadarmo.
  • 3. decembra 2008 20:18:02 CET
    par bodikov k tvojmu postrehu:
    1. miniem tak koruny slovenske
    2. ono nie je co si nerozumiet nakolko okrem datumu a hodiny nebolo o akcii este nic povedane. konzumne sa tu uz myslim niekde riesilo a myslim ze to bolo riesene v zmysle ako som to ja pred chvilou nacal...myslim to bola debata profesor6 s leonom...

preto by som tak vseobecne privital keby ludia organizujuci stretka jednoducho podali konkretne a kompletne informacie. priestor na to je utvoreny...

no a co do uslej trzby..myslim ze na zozname je 30 ludi. a myslim ze 30 ludi vie zabezpecit dostatocnu trzbu aj bez konzumneho...nemyslim preto ze by bolo nutne istit trzbu takymto sposobom...ale mozno sa mylim....v kazdom pripade tam pojdeme, ci s konzumnym alebo bez...

len stoji za premyslenie ci si to ludia v buducnosti nerozmyslia, pri ponuke myslim 1300sk za noclah/osobu + 200sk konzumne...mno, myslim ze za 1500sk sa da ist aj na celkom fajn ples pomaly...
    • 2 posts
    3. decembra 2008 19:19:20 CET
    Mam pocit ze si s Leonom trosku nerozumiete. Ono tam nie je vstupne podla mna umyselne, na to zase regauju spatne iny ludia. Ty mas proste na vyber ci tych 200 Kc tam "spotrebujes" alebo nie. Hospoda si tym zabezpeci potrebnu obvyklu trzbu. Zavretie hospody holt nieco stoji.
  • 3. decembra 2008 16:09:50 CET
    jasne....ja som sa pytala preto lebo si pisal o specialnych poziadavkach..preto som nevedela...no skoda ze sa tam nevari...myslim ze 200 ok ak to chapem dobre ze si za to mozem nieco kupit
  • 3. decembra 2008 16:01:30 CET
    popravde sa mi ta myslienka s konzumnym nepaci. my napriklad budeme po veceri a ja ako sofer a Zairanaa na diete za nase 3 kofoly a mineralky dat po 200skk a este si to pitie aj zaplatit mi pride trosku blbe...

aspon si to mohol nazvat nejak inak...co ja viem ako poplatok za prenajom priestoru alebo co uz ja viem...
    • 13 posts
    3. decembra 2008 14:16:13 CET
    Ak máš niečo úplne špeciálne, asi hej, ale upozorňujem na 200 Sk konzumného - nevratného. Predsa len - nemala by to byť naša posledná akcia v tom podniku a niečo na nás zarobiť musia.