Forums » Nekategorizováno

Stretnutia BDSM v Banskej Bystrici

• 6. novembra 2008 13:18:56 CET
    žite si vo svojom psychicky zamotanom svete dalej škoda námahy vôbec niečo rozoberať aj tak by to bolo ako hrach o stenu hádzať
    • 5 posts
    6. novembra 2008 11:23:40 CET
    .a preco v BB a nie v Ba? ....mas blizsie do BB? ..ked uz v profile mas, ze Bratislavsky kraj, pocital by som, ze radsej pojdes do Ba na stretko
    • 2 posts
    6. novembra 2008 11:15:25 CET
    Trosku mi to pripomina nic neviem, nidke som nebol ale predsa sa nebudem obtazovat si informacie najst lebo je to pod moju uroven.
    Ale aby si nepovedal skus si precitat tento Fronemin clanok - http://fronema.eleferno.cz/index.php?text=64-chci-se-prijit-podivat-mezi-uchyly-jak-na-to - je sice z ceskeho prostredia ale ma dost vyraznu platnost aj tu na Slovensku a navyse kopa ludi ceske akcie navstevuje.
  • 6. novembra 2008 11:10:29 CET
    ani neviem co v profile mam vyplnal som to pred x rokmi posudzovat cloveka podla profilu to už dokáže len ozik mantak.

nechápem prečo by som mal klamať človek može skúsiť X uchylných alebo perverzných vecí a nemusí byť pritom ani sub ani dominant je len proste zvrhlý.
    ale toto asi navždy ostane nad vaše chápanie česť výnimkám.

nenufer čo ja ti mám čo predvadzáť ako má stretko vyzerať, keby si chápala troška v širších súvislostiach a mala aspoň kúsok analytické myslenie, tak by si dokázala vydedukovať že neviem ako má stretko BDSM vyzerať lebo ja nie som súčasťou komunity BDSM ani som stretko neorganizoval ani sa žiadného nezúčastnil, len som sa opýtal z čírej zvedavosti ako to prebehia a skôr ma zujímalo kde v BB.

• 2 posts
    6. novembra 2008 10:49:05 CET
    ked si obaja tak super rozumiete tak nam predvedte ako ma predsa take spravne stretko vyzerat :-)
    • 5 posts
    6. novembra 2008 10:40:29 CET
    ...ehm ...precti si co si tu teraz napisal a precitaj si svoj profil .....to znamena, ze v svojom profile klames a vlastne vobec nevies o com ds je? .....co tu vlastne robis? ....si zvedavy a chces sa pozriet ako vyzera stretko uchylov? ..sklamem ta ....na verejnom stretku sa keca len o beznom zivote a problemoch, nie su tam obleceni v nejakych latexovych uboroch, ale normalne v rifliach a trickach ...vypravime si vtipy, rozoberame fotbal, ..baby kosmetiku ....a hlavne je tam skvela nalada, pretoze sa tam zidu ludia bez predsudkov a obmedzeni
    • 9 posts
    6. novembra 2008 10:26:03 CET
    je to smutne,ale niesi daleko od pravdy
  • 6. novembra 2008 9:19:48 CET
    celá táto komunita BDSM je kopa magorov nie pre ich uchylky, ale pre to ako strašne si domýšlajú.

Ja nie som ani sub ani dominant či ako si to nadávate nehladám tu jebačku som zo svojim sexuálnym životom nadmieru spokojný, ale ked sa človek len tak zo zvedavosti niečo opýta, tak ho hned analyzujete a pritom ani netúšíte s akým podnetom sa vôbec na niečo pýtal.

každý sa tu len na niečo hrá
    • 13 posts
    5. novembra 2008 19:17:43 CET
    no vidíš. Takže už ti môže byť dosť jedno ako naše stretká prebiehajú.
    • 5 posts
    5. novembra 2008 15:31:32 CET
    ..no to bude tym, ze sa ti nechce, potom sa necuduj, ze tu pises dristy ...a nehrajem, to je skusennost, najprv sa pytate ako to prebieha, potom napisete, to je super urcite dojdem a nakoniec bude milion vyhovoriek, preco si nemohol prijst ....
  • 5. novembra 2008 15:10:08 CET
    a po druhe korivin či čo si to zač:

Ja sa nesťažujem a určite nikoho nehladám tak sa nehraj na vševeda
  • 5. novembra 2008 15:07:19 CET
    keby sa mi chcelo čítať 21 stran dozadu tak to nenapíšem vole
    • 5 posts
    5. novembra 2008 14:08:18 CET
    ..ako vidis, niektori ludia vobec necitaju fora, len napisu nieco a nerozmyslaju.... a potom sa stazuju, ze nemozu najst nikoho
    • 13 posts
    5. novembra 2008 14:06:56 CET
    nehnevaj sa, ale o tri príspevky nižšie som písal aké stretká sa robia a o čo pri nich ide. Nehovoriac o tom, že len tento klub má 21 strán a veľmi veľa príspevkov je o stretkách práve v BB
  • 5. novembra 2008 13:47:06 CET
    oky ludia vysvetlite mi ako take stretka prebiahaju o čo tam vlastne ide ??????????????????
    • 13 posts
    4. novembra 2008 13:29:30 CET
    Ja som ten posledný čo by chcel nových odradiť. Práveže ich vítam a som ochotný im poradiť ako sa môžu dostať minimálne na tie, ktoré spoluorganizujem.
  • 4. novembra 2008 11:15:26 CET
    Dakujem za vysvetlenie- je uspokojive a aj rozumne. Aj tvoja vizia-smerovania stretnuti- v B.B. je celkom rozumna, myslim si ze je na nu aj priestor na ,,slovenskom trhu Bdsm" a uz aj vhodna doba nacasovania. Netreba len zavarat dvere pred tymi co chcu prist prvy krat , kazdy sme niekam isli prvy krat.
    • 13 posts
    3. novembra 2008 22:30:58 CET
    Ešte sa vrátim k tvojmu príspevku a akčnosti stretnutí, ani nie tak pre teba, ale pre tých, čo ešte nikde neboli. Verejné (tzv. kecacie) stretká sa robia relatívne často, momentálne v BA a KE, pravdepodobne sa začnú v BB, možno Žiline, Nitre atď. Účasť je bez obmedzení. Môže prísť každý kto má aspoň 18 rokov. Miesto je verejne známe.
    Uzavretejšie tzv Akčo - kecacie sa robia zriedkavejšie, účasť je podmienená určitou formou ručenia a tiež miesto nie je úplne zverejnené pre širokú verejnosť, zato ale býva v dobe konania akcie uzavreté. Nie je neriešiteľný problem sa tam dostať, ale organizátor zverejní podmienky účasti. Ak sme zverejnili že uprednostníme akčnejšie typy, neznamená to – ako napísala Riderka – že budeme niekoho do niečoho nútiť, alebo že by tí čo akčniť nechcú tam nemohli prísť. Len tým dávame najavo že sa tam niečo diať bude a tí čo majú chuť niečo vyskúšať nemusia mať obavy, že by na nich čumelo 25 nezainteresovaných ľudí. Takže každý má možnosť vybrať si na akej akcii sa chce zúčastniť.
    • 13 posts
    3. novembra 2008 21:50:48 CET
    Jedlo sa platí zvlášť, nie je v ponuke. 200 Sk konzumného sa mi nezdá až tak veľa vzhľadom na to že bude kaviareň len pre nás. Je to 2 × do roka. Práve to je problém, že mnohí prídeme autom a zodpovedajúcu tržbu nespravíme. Takže ak prepijeme 100-vku a jednu necháme ako vstupné, nemyslím, že je to moc.
  • 3. novembra 2008 18:54:05 CET
    môžeš mi vysvetliť, prečo to dávaš sem?
  • 1. novembra 2008 7:21:22 CET
    Preco take radikalne rozhodnutie? ako keby si to nepoznala:co sa tyka toho akcnenia: viac pracuje fantazia ci uz usporiadatelov, alebo tych co tam pridu , ale skutek -utek - teda vacsinou-, aby ma niekto nebral za slovo. Takze kludne zapriahni subika do koca /sofera do auta/, daj mu klapky na oci a smer B.B.
    leon:
    konzumne: neupresnil si, ci sa tam bude dat aj jest a ked ano, ci to bude z konzumneho , lebo minule sa to platilo osobitne a ked niekto pride autom , tak sa mi to zda voci nemu krute aby musel cucat mineralku za 200 Sk.
  • 31. októbra 2008 15:04:09 CET
    nikoho nebudeme nutiť do akčnenia, je to dobrovoľné, ide hlavne o zábavu a dobrú pohodu
    • 13 posts
    31. októbra 2008 8:01:45 CET
    Aktualita z Prahy, video z veľtrhu

http://www.novinky.cz/clanek/153187-video-nedavno-vyhorely-prumyslovy-palac-hosti-eroticky-veletrh.html
    • 13 posts
    31. októbra 2008 6:34:08 CET
    Začiatok stretnutia bude o 18:00, 6.12. Počítajte s povinným konzumným (nevratným) tak cca 200 Sk. Záujemcovia o ubytovanie dajte vedieť. V tesnej blízkosti je penzión.
  • 29. októbra 2008 12:15:54 CET
    Tak ja sa vzdávam svojej účasti, v prospech niekoho akčného:-)