takže ľudkovia moji, kedy bude to na budúce? ale asi je zavčasu pýtať sa teraz...tak si počkám
tak sme sa z whipperom len tak bavili a navrhla som termín začiatok jula a on je kľudne za...čo poviete ostatný na to?
Doporučujem každému,kto chce,aby mu rýchlo zmizli stopy po výprasku.Mal som ho v BB pri sebe,vytlačil som Thornovi na riťku,baby mu to pol hodiny roztierali a masírovali a čítate výsledok.Je to výborná vec,veľa krát odskúšaná-dostať v lekárni.
Keď ono Thornkovi nejako na fleku nedocvaklo, že kým nepoužije stopku, veci sa jaksik samé nezastavia :D To mi tak nejako kapánek ušlo :)
Ale hoci ste ako tri zaslúžilé výtvarné umelkyne namaľovali na moje pozadie zaujímavé dielo... A vcelku intenzívne... možno by Ťa zaujímalo, že je len tretí deň "po" a väčšina stôp už výrazne vybledla :)
Úplne v pohode.
Mohol by som robiť živú reklamu na Hirudoid Forte gel. Pozoruhodná mastička. :)
Výrobca asi ani netuší, aký skvelý prípravok uviedol na trh.
Doporučuje šesť z piatich sadomasochistov :))))
hm...som rád že máš schopnosť tak rýchlo súdiť iných....takže na obranu : nemal som "pocit" že sa triasol ale reálne som videl jeho zreničky a prsty...ale to napokom nie je dôležité..., pretože v tej situácii je normálne že pracuje adrenalín a stres...a každý to napokom prežíva ináč...
- ja po výprasku bolesť nepociťujem ale obrovské uvolnenie...a nemám stres pred tým...ale to je asi už o niečom inom...vážim si toho čo ON urobil,a som rád že som mal možnosť vidieť výprask aj z "druhej strany"...a nemyslím že by som bol pokakaný...aj ked poctivo priznávam že rešpekt a úctu som mal... ja sa cítim sa byť subíkom...nie hrdinom...ale máš pravdu : lákalo ma to sa tam vyštverať...a mal som pre to 1000 +1 dôvodov....
Ja s tiež myslím, že boli spokojné všetky strany. Niekto bol spokojný, že dostal, iný, že dal, ďalší, že sa díval a mám taký "fíling", že u niektorých bola vrcholom večera konzumácia pizze....
kľudne si to vykonzultujte v SS. Ešte si niekto fakt pomyslí, že sa tam konalo nejaké násilie. Myslím že výkony všetkých zúčastnených boli super a zodpovedal tomu aj potlesk na konci a všeobecné uznanie.
Aha, už viem..takže polopaticky...robiť výprask niekomu pred obecenstvom je veľmi háklivá zaležitosť, nie je to ako kecať na nete. Nie je to ani, dávať rany "rafinovane, precítene a so zmyselnými pauzami a dráždením. nebudem tu vysvetľovať ako sa človek cití, keď niekoho mláti pred obecenstvom...
Ja mám už dlhšie také myšlienku, že by bolo zaujímavé keby na takejto akcii obsluhovala nejaká suba odetá len v roubíku a obojku... prípadne by mohla mať ešte nejaký postroj a kuklu (ak by chcela zostať inkognito) a samozrejme análny kolík s chvostíkom v zadku.
Tak to vyzerá, keď sa bicích nástrojov chopí jedna exhibicionistka a dve sadistky. Mal šťastie, že sa tam objavila krv, lebo Miša krv neznáša a preto skončila....a kde Miša končí tam Riderka začína a dokoná dielo skazy