to bola trošku ironia... Ale vieš čo, mala som par rakosiek krasnych z kalhotydlu.cz ... fakt pekne... proste 5x som švihla a zlomena. vždy v tom spoji :/ a to nie som vyslovene nejaka sadisticka, že by som s tym suba mlela hlava nehlava. No.. už ked zlomiš štyri po sebe, už to nie je nahoda asi ...
tiez ma napadlo ze sa to nehodi k teme "pohlavne choroby" :D ale uz neskoro... Ale tak nakoplo čo by nie.. Len ked ja mam chaos z tych lan :D potom nervy :D a potom na suboch rakosky lamem
fakt nie je východ, ale akcie BB už nejaký čas v BB nerobíme. Verím že aj teraz budú reakcie pozitívne. A tak ako ľudia zo západu vedia prísť na východ, tak aj z východu prídu na západ. A posledný Mikuláš sme ani nenaplnili kapacitu penziónu. A myslím že tieto akcie je fakt lepšie robiť na jar alebo na jeseň.
nakoľko som počul veľa alebo len samé pozitívne reakcie . Neviem či sa východniarom bude chcieť na zraz cestovať na západ . Lebo BB ani ja nepovažujem za východ . Ale aj tak držím palce a možno aj tuším kto by sa zorganizovania takej akcie na štrbe mohol ujať ...
nakoľko som počul veľa alebo len samé pozitívne reakcie . Neviem či sa východniarom bude chcieť na zraz cestovať na západ . Lebo BB ani ja nepovažujem za východ . Ale aj tak držím palce a možno aj tuším kto by sa zorganizovania takej akcie na štrbe mohol ujať ...
Zimný (Mikulášsky ) zraz sme predbežne zrušili z viacerých dôvodov. Ale asi hlavným je uvolnenie priestoru iným organizátorom na akciu ktorá by mohla byť niekde západnejšie. V posledných rokoch sa tri veľké akcie robia na východe (2× BB a 1× BDSM ples). BDSM+ čo na tieto akcie chodí nie je veľa. Takže uvidíme do budúcna. (Tento príspevok je pokračovaním diskusie z iného vlákna)
Bude v termíne 19 - 21.6.2015. Prihlasovanie na akciu začne dnes večer okolo 20 hod, účastníkom predchádzajúcich akcií a tým čo si to vyžiadali pošleme link na registračnú stránku.