Forums » Nekategorizováno

Hrozná a prolhaná Domina......

• 17. januára 2008 19:22:32 CET
    mas pravdu, pozname sa a nebolo to myslenenejak negativne, Peto je svojou hlupostou uz postihnuty dost, takze to nerozoberajme...toto forum by sa malo premenovat na reklamne a asi by bolo treba niekoho za prenajatie reklamneho priestoru skasnut

tot moj nazor a jediny usudok ktory mi toto tu dalo...
  • 17. januára 2008 19:20:22 CET
    prosim ta nenavazaj sa do nikoho tu:) je zaujimave ze si sa ozval prave terat v tejto diskusii...ono, keby som chcel rypat tak poviem ze aj ty si tu niekym nadstrceny aby si niekoho chranil...tvoja iniciativa v tomto je obdivuhodna
  • 17. januára 2008 19:03:43 CET
    Cital si moje prispevky???
    Ja som nic nenapisal o chorobe Madam Sombry iba to ze by ju nemal Peto666 devalvovat len koli tomu ze je chora. Ja sam som na invalidnom dochodku a vyjadrenia takeho tupca ma irituju. Ale inak ma Madam Sombsa vobec nezaujima, proste nenapisala tu nic co by ma zaujalo, a tym padom mi je uplne jedno ci je dobra alebo zla, neposudzujem to lebo mi je to uplne jedno, takisto ako mi je uplne u prdele cely ten hlupy rebricek domin. Vsimni si ze je mi uprdele len ten rebricek a nie Madam Sombsa.
  • 17. januára 2008 17:20:40 CET
    poznas ma osobne a myslim si ze si stihol postrehnut ze som vyslovene pozitivny clovek a skutocne 60% zdravotne postihnutie neprajem ani najvacsiemu nepriatelovi.
    Ale Peto666 je arogantny sebastredny hlupak a jemu by taku lekciu bolo treba preto mu to skutocne prajem aby tak dopadol.
    Nebranim Madam Sombsu, svojim pisomnym prejavom sa zaradila medzi ludi co su uplne mimo mojho zaujmu, ale irituje ma hlupost niektorych prispevkov.
  • 17. januára 2008 16:52:22 CET
    ale Peter, take veci sa nepraju ani sove ani somarine...

inac aj tak sa cudujem ze vas to bavi sa tu prekarat...z nevinnej nicnehovoriacej ankety sa tu vyklula bahenna bitka, a ja som este stale nejak nepochopil vyznam o co ide...niekto si proste potrebuje spravit dobre tym ze tu na niekoho ineho nakyda spinu, druhy sa tesi reklame, ci uz pozitivnej alebo negativnej...

a ziskala tu v podstate len jedna osoba o ktorej poväcsina ani nevedela ze existuje...takze teraz to uz väcsina vie a pre mna je to aj jediny poznatok z celej tejto diskusie a to ze existuje nejaka Madam Sombsa....
  • 17. januára 2008 16:06:27 CET
    zas si len dokazal ze z butlavej vrby vyleti sova a z butlavej hlavy somarina.
    Aho moze devalvovat niecije kvality len na tom zaklade ze je na invalidnom dochodku??? Z celeho srdca Ti prajem aby si sa na invalidnom dochodku ocitol co najskor, aby si si uzil ten pocit ze si mlady a nikto Ta nepotrebuje.
  • 17. januára 2008 15:35:48 CET
    Stejně jako ty i já jsem měla možnost poznat pravou tvář m.sombsy.Do této doby jsem mlčela a nechtěla tyto věci propírat tzv.na veřejnosti, ale nesnesu aby mě někdo špinil.Když už tady ona dáma sice pod jiným nickem,ale skutečně ona zmínila mé jméno.
    JAK TO VŠECHNO ZAČALO
    před asi 3 měsíci si SOMBSA začalo tvořit stránky a na ně si umístila fotku kterou si stáhla z mého alba a vydávala ji za svoji.Od té doby jsem jí trnem v oku, nebot jsem si dovolila ji říct ať ji okamžitě odstraní.Ještě více jsem ji ležela v žaludku po té co jsem ji na chvilku předběhla v onom tolikrát probíraném a bezvýznamném žebříčku domin,na kterém žádná domina svoji kariéru neudělala,ale pro sombsu má cenu zlata a proto se rozhodla mě neustále atakovat přes tento server a přes moje stránky.Z vyjímkou návštěvní knihy kterou jsem zrušila jsou tam její příspěvky dodnes.To co mi psala tady za výhružky nebudu zveřejňovat,není to důstojné, ale proto jsem ji zablokovala přístup na mé stránky.Přesto že jsem zjistila že nemá jakýkoliv smysl s touto osobou komunikovat má neustále potřebu mě napadat,i přes mé mlčení.Nejsem jediná s kým takto bojuje.
    Ale ona se jednou umlátí sama.

Všem rozumným lidem se omlouvám,ale je skutečně na čase aby pravda vyšla najevo i když mi tato forma není vůbec příjemná.
  • 17. januára 2008 14:35:02 CET
    ahoj VED KTO SI VSIMA TAK VIE ZE TO JE TA ISTA OSOBA ALEBO "DOMINA" ALE VED ZASE KAZDY SI CHRANI TO SVOJE PIESKOVISKO TAK AKO VIE. ALE POVEDZ AKA TO MOZE BYT DOMINA KED SA CHODI VYPLAKAT "KAMOSKE" A ESTE K TOMU JE NA INVALIDNOM DOCHODKU?? "OTROCI" ALE PRAVDU KOMU BY STE DALI SKOR PENIAZE ? MLADEJ STIHLEJ USPESNEJ KRASNEJ DOMINE ALEBO.....?? TAKEZ MOJ POSLEDNY PRISPEVOK BUDE PATRIT PRE MARIA SARA ALIAS ..... A NECH SI HLASUJE NECH SI LIECI KOMPLEXI A NAHOVARA SI AKA JE TO USPESNE "DONIMA"
  • 17. januára 2008 12:42:13 CET
    A DALSIA VEC JA SOM PISAL ZE ONA JE TUCNA A STARA?? JA SOM SA JEJ PYTAL PRECO SU NA SLOVENSKU A V CECHACH DOMINY STARE A TUCNE TO BOLO VSETKO""""!!!!! TAK VIDIS VZDY TRAFENA HUS ZAGAGA
  • 17. januára 2008 12:35:21 CET
    POZRI SI KEDY SOM JA ZAREGISTROVANY A KEDY SI TY??? TAKZE SOM TU CASTEJISIE AKO TY NO A ZE NEPRISPIEVAM DO FORA TO JE MOJA VEC JA SA DO KAZDEHO NESTARAM AKO NIEKTO ALE KED TO MUSI BYT TAK OTVORIM PAPULU A NEVIEM KTO STYM ZACAL TAK SA ...
  • 17. januára 2008 12:29:55 CET
    NO NEVIEM KTO JE POSTIHNUTY?? JE NIE SOM NA INVALIDNOM AKO NA VASA CTENA ZE VRAJ "DOMINA" KTORA SI NEVIE INAK ZARABAT PENIAZE AKO OJEBAVANIM ALE NAJLEPSIE NA TOM JE ZE JE MONEY DOMINA TO MA FAKT POBAVILO
  • 17. januára 2008 11:36:44 CET
    Je to vážne dosť trapné!!!!!!!!!!
  • 17. januára 2008 11:04:15 CET
    to Vám tu už všetkým načisto J E B E? Peto666 vyjadril len svoj názor, na to je fórum určené, aby sa tu vyjadrovali názory. To že je on nejaký subík či čo na to ste ako došli? Ja keď som submisívny pri SM hrách, neznamená to, že som aj v normálnom živote a už vôbec nie, že keď som submisívny voči svojej priateľke, som aj voči všetkým ženám na svete. Takto to nefunguje. To že je sombosa domina je dobre, lebo dopyt stále prevyšuje ponuku, t.j. zákazníkov mať bude aj keby bola červenofialová. A zverejnovať jej súkormný život inou osobou je nechutné. Zatiaľ ale vidím, že jediný, kto tu o nej prezentuje všetky podrobnosti ako pôžičky, zamestnanie etc. je ona sama. Je to na zamyslenie, ale je mi to lauter fuk. PEACE... HOWG!
  • 17. januára 2008 10:41:26 CET
    Domina je nezivy predmet ktory nic neciti?
  • 17. januára 2008 10:30:38 CET
    a este som zabudol co to je za dominu ked sa ti chodi stazovat aj sa ti vyplakala????
  • 17. januára 2008 10:27:55 CET
    takze dievcatko ja som taky subik ako ty domina takze asi vies na com som ja sm prezentoval svoj nazpr a nikto to nezmeni ani ty ani ostnatec,ani darina be,petr32 tekze si mozete ok a stojim si za tym a este nieco petr32 mne nemusis poucovat co je to money domina alebo otrok ste ubohy
  • 17. januára 2008 8:52:56 CET
    Ale protože jsem na tyhle věci tupá,poslala jsem to dvakrát a když smažu jedno,smaže se i druhé, ale vy to překousnete, že, jste přeci tolerantní, nebo se snad mýlím??
  • 17. januára 2008 8:47:53 CET
    Drazí přátelé,

Jsem tu jen proto, abych vám sdělila několik informací,jelikož Sombsa, mimochodem moje velmi dobrá kamarádka mi dnes referovala o tom,co se tu děje.
    Sešly jsme se po dlouhé době a docela mne mrzí, že byla tak otrávená z toho všeho,co se kolem ní děje. A řekla bych,že právem.
    Vezmu to zkratkou.
    Mé jméno je Marie a jsem z Prahy.Nejsem domina,ani subinka,jsem vdaná žena a mám celkem dost svých zájmů,takže takovéto stránky nenavštěvuji.
    Sombsa je člověk,kterého znám pár let a troufám si říct, že velmi dobře.
    Poznaly jsme se na chatu lide.cz a obě jsme tam přestaly chodit ze stejného
    důvodu ,a to proto,že se tam jen nudící se slepice nebaví o ničem jiném,než koho by ponížily. Také jich sem pár chodí a to jsou právě ty anonymy, co píšou Blance na stránky zhovadilosti a urážky.
    A kyž už byla řeč o hlasování- tak dělají totéž, jenže se snaží být nenápadné,což se jim nevede-
    Začaly jsme se tedy stýkat a jedno vám řeknu, ty kydy tady napsané, jsou tak ubohé, že ani jeden z vás,až na pár vyjímek , si nezaslouží ani pojmenování.

Ty,
    KovbojiKarrlosi
    ,

ty jediný jsi měl odvahu jí zavolat a zeptat se přímo.Byla překvapena, protože tě nezná a já byla u toho,takže vím, co bylo předmětem telefonátu.

Dále

-"Madam" Nelyss, alias
    Darina.CE,alias
    Komorník a
    fattum a další a další nicky-
    ty si "dámo" rozmysli, co píšeš, protože to, že umíš být STRAŠNĚ„tvrdá ženská“ to už jsi o sobě napsala Blance do tvé návštěvní knihy,a zakázala jí na to reagovat tím, že její IP adresa nesmí přidávat příspěvky do diskuze, na kterou ti asi došly argumenty a proto zuříš.

Přesto neustále posíláš anonymy na její stránky aby jí urážely a jsi to ty, i my si dokážeme zjistit IP, ale ona se tě nebojí,piš si co chceš a kam chceš, ráda se totiž pobaví a já nakonec taky.

Stejně jako tady jsi pod několika jinými nicky a vše jsi začala zprávou ,kterou jsi jí poslala a ona ji tady zveřejnila, aby ukázala, jak jsou lidé zlí a hloupí.
    Ona sama se nemá za co stydět, ani za to, co je a ani za to,co je jen její soukromou věcí a co dělá,či nedělá a ty se v tom veřejně hrabeš.
    O tvé soukromí se nikdo nestará, asi ví proč, tak nech být ostatní lidi v klidu.

A ne, že bychom toho v poslední době neslyšely dost,to se pleteš-naopak a nic moc hezkého,tomu věř.

Aby toho nebylo dost, je tu ještě jedna „rádoby domina“, a ta je to samé ,co ty.
    Jen s tím rozdílem, že je tak hloupá, že tu tráví celé dny pod svým nickem a hlasuje sama pro sebe.A dělá to proto, že jí jeden subík upozornil na to, že je plagiátorka, konečně ty víš, o čem mluvím
    Pro ty naivnější-kopírování nebo v tomto případě napodobování někoho jiného.
    Registruješ se přes Blančiny stránky na websurf, Autorhits Czin,kam ostatně také píšeš urážející názory a ubohé, jak jinak a tak bych mohla pokračovat.
    A to nemluvím o těch stupidních smajlících, které měla Sombsa o vánocích na stránkách a ejhle, kdo je tam nemá ted?

Mimochodem,když se takto přes někoho registruješ,nejen že se mu to jméno,nebo nick objeví na účtě,ale připíšou mu na účet body za to, že přivedl referenta přes své odkazy. A má procenta ze všech tvých výdělků kreditů, a ještě mu pošlou děkovný email.
    Jsi prostě „ dáma,která zná svět“

A peter666:

Viděl jsi ji někdy naživo,že jí tak urážíš??
    Jak si můžeš něco takového dovolit? Ty že jsi subík? Jsi pouhý rejpal,nic víc.Nestojíš ani za odplivnutí

Berayekz:

S tebou jsem měla možnost se setkat Ahmede,a vím, jak jsi Sombse oddaný, ale nevvšímej si těch žvástů tady, ty sám dobře víš, jak to je a jaká je ona.

Nenufer:

Tak to udělej, uděláš to nejlepší rozhodnutí v životě!

Asdareel :

Ty se snad stydíš, za to, že máme v čele češku? Měl bys být hrdý!

Ostnatec:

Zdáš se mi nezaujatý a hlavně to máš v hlavě v pořádku

MartinaSnap

jsi objektivní a rozumná, nemám co dodat, jen je asi zbytečný to těnm tupounům vykládat.

sMALLsLAVE :

Asi jsi zdá se jeden z mála, kdo to pochopil,koukala jsem,že jsi tu dost dlouho, tak mi asi dáš za pravdu, že nikdo se nemá šťourat v cizích věcech
    A všem rejpalům a idiotům, co neví, o kom mluví- NIKDO vám o to nestojí, jen přivádíte ženskou, která si to nezaslouží do situace, kdy jí asi z toho vašeho blábolení je zle! Jste zlí a nevědoucí o ní
    NIC!!!
    a závistiví lidé a nelezte tam,kam vás nikdo evidentně nezval,když se vás to přímo netýká.

Jsem tím vším znechucená a koho jsem vynechala, tak at´mi promine, ale myslím, že to hlavní jsem napsala.
    Starejte se lidi o sebe a neubližujte lidem,kteří si vís nevšímají a vůbec je neznáte!

To je obecně, ne jen kvůli Sombse

Vím,že mi Sombsa vynadá, ale já to nějak snesu, hlavně že to nemusím dusit v sobě!

Sbohem a utřete si máslo z hlavy, vy neviňátka

Marie
  • 16. januára 2008 23:09:25 CET
    Chlapce napisal si dva prispevky aj aj tie su velmi hlupe, ak mas pisat hluposti tak to radsej nepis vobec.
    Madam Sombsa je money domina lebo sa rozhodla to robit, je jedno co ju ku tomu vedie, a je na subikoch ci jej budu sluzit alebo nie. V tomto pripade vobec nerozhoduje ako vyzera a kolko ma rokov pri money otroctve vobec nejde ani o stretnutie.
    A su urcite zauzivane standardy spravania sa, nie medzi dominou a subikom ale medzi slusnymi ludmi, ak mam dojem ze niekto je prilis tucny tak to proste nehovorim a ak mi to moc vadi tak sa tomu cloveku vyhybam.
    A este jeden moj postreh aspon podla fotiek nieje tucna a co sa tyka veku, ono vsetci starneme a nakolko som ani ja nie najmladsi mne nepripada vobec stara.

PS: Myslim ze by si sa mal opravedlnit!
    • 2 posts
    16. januára 2008 21:50:28 CET
    by snad mohol kazdy zvladnut sam ked na to staci kliknut na spravny odkaz tu na stranke
  • 16. januára 2008 21:23:33 CET
    A ty frajere, posuzuješ lidi podle blbý fotky a sám žádnou nemáš, tak co se cpeš do věcí, a urážíš někoho? Jsi naprosto stupidni a zdá se že někým dobře navedenej.

A končím s tímto fˇorem, a jen vám řeknu, že stojím za názorem Karrlose, kterýho sice neznám, ale jedinej udělal něco! Zvednul telefon a měl tu odvahu se přímo zeptat, zatímco vy jen pomlouváte a urážíte.

Jistě že tu píší hlavně češi, Madam Sombsa je češka a jsme národ, kterej drží při sobě,ne?

Darina Beranová -specielně pro Darinu.CE, aby znala i další údaje o mě, at´ se podívá do profilu na lidé.cz
  • 16. januára 2008 21:15:47 CET
    Tak to s tebou souhlasím, a dodávám, že je škoda, že drahá DARINA.CE, nebo kdo to vůbec je, nekontaktuje přímo mě. Něco hezkého bych jí řekla. Snad ještě do háje vím, kdo jsem ,ne? Pokud chce adresu a telefon, klidně jí ho poskytnu, protože taková ubožačka, jako ona mě naštvat nemůže.
    a Darino.CE, my dobře víme, kdo jsi, už se to rozneslo, nechtěj, abych to tu psala veřejně. Ještě budeš kohokoli otravovat, nejen Madam Sombsu a udělám to. TOMU VĚŘ, zlato

• 16. januára 2008 20:44:01 CET
    Co mi vadí na tomto flejmu? Že většina příspěvků je psaná česky, takže si praním špinavého prádla na slovenském serveru děláme pěknou ostudu před našimi slovenskými přáteli.
  • 16. januára 2008 20:26:54 CET
    nevím,kdo jsi, ale volíš dost silná slova,chlapče! Tohle si dovolit napsat Domině, navíc, když jí neznám a nic o ní nevím, tak to je troufalost! Ty že jsi subík? Domina je Domina at´už Money domina nebo ne, je to její věc a to, jak vypadá, bych si dovolil opravit. Podle mě to je hezká a sympatická ženská.Rozhodně budu raději hlasovat pro ni, ačkoli nehlasuji vůbec pro nikoho, než abych četl takový ptákoviny, a drzosti, to si piš, že po tom, cos napsal má dalšího zastánce. Mimochodem, hlasují pro ní i Dominy z celého světa, protože už se na ten blbej systém nemůžou dívat a na tu "dámu" na prvním místě taky ne. Jsem pro změnu! Změna je život,a ty se přestaň chovat jako hovado, sám fotku nikde nemáš, buhví, jakej seš krasavec, ty agitátore
  • 16. januára 2008 16:35:50 CET
    ved to ked tu niesu mlade stihle tak ma klientov ale pochybujem ze "money" to je len o tom ze normalne si take muza nedokazu najist tak toskusaju takto a vies ze mam pravdu