Forums » Nekategorizováno

Zloději a hackeři

• 22. januára 2008 14:41:16 CET
    Chtěla bych podotknou, že tvoje zcela neoprávněné úvahy, které si cucáš z palce a kterými mě bezdůvodně napadáš. Za prvé bych chtěla říci, že LadyKaterina a KateřinaHorejsi jsou mnou užívané nicky a jména, ale ostatní dvě jsi si vymyslela a vzala asi z koše, pokud sis je sama nevymyslela, jako vše ostatním dokážeš. Nikdo neví, co pohledáváš a co předvádíš, ale jsi osoba zcela nechutná, neboť kdybys nebyla, tak bys neskončila v místnostech BDSM či dominance a submisivita, protože ostatní zcela jasnou myslí prokoukli, že jsi lhářka nejvyššího kalibru, který se dá v této zemi dohledat. Nemluvím jen sama za sebe, protože by to neskončilo jen u těchto slov, ale i za spousty dalších lidí, které jsi zcela svévolně podvedla. Pokud bych mohla jmenovat, tak celá komunita bdsm na lidech tě odsoudila a nejraději zpranýřovala, což si samozřejmě zasloužíš. Pokud bych mohlo přidat případ za všechny, tak A...F by ti nepřál nic dobrého, řeknu, že i další by ti provedli něco moc zlého. Pokud bych měla říci něco k těm stránkám, tak osobně přiznám, že otrok který dělal tyto stránky bez mého vědomí je obšlehl od MadamVevery, načež MadamVevera byla o tomto informovaná ode mě, že se nejednalo o záměr z mé strany. Říkám slovem svým, že až se vrátím do ČR, tak vrátím vše do pořádku, ale mimochodem, kdo se tě žádal o nějaké výtky, neboť tobě to může být zhola jedno. Ještě přidám poznatek o celé aféře vyhrožování. Já jsem na tebe nezvýšila hlas, dokud jsi mi nezačala nalhávat své lži , které mě velice unavovaly a opravdu jsem neměl náladu ti na cokoliv odpovídat, pokud to chceš řešit dále, tak tě můžu odeslat na orgány, které si s tebou vyřídí celou komunikaci, ale věz , že mi to bude jedno. Krátce ke konci bych chtěla říci, že jakékoliv přidávání příspěvku do forumů, které přidávám mohou být paní sombse zcela ukradené a je poznat její ješitnost a neustálé vyhledávání informací , které mají funkci napadnout mojí osobu. Mohu říci, že tato žena, říkající si i dáma, se pitvá ve věcech, které nejsou pro ní určené a ať se tedy prohlíží vlastní příspěvky, než rýpat se v lidech, co s ní nechtějí mít nic společného. Toto je můj první i poslední příspěvek do jakéhokoliv fora. Mám svůj vlastní život i styl a nechci ho mít narušovaný kýmkoliv. Těšilo mě, kdo mě zná tak Paní Kateřina a můj nick na lidech.cz LadyKaterina. KaterinaHorejsi
  • 22. januára 2008 14:38:35 CET
    Prosimta zato ze sa ti naburali na nick neznamena to ze sa ti naburali do pc..
    mohli pouzit nejaky keylogger ktory posiela setky stlacene klavesy niekomu kto ti poslal ten keylogger...radim ti precistit pocitac...
  • 22. januára 2008 14:37:10 CET
    aaaa preco nam to pises sem? jej to napis do SS...je tam take male policko,na ktore ked kliknes tak mozes priamo na spravicku odpovedat
  • 22. januára 2008 14:23:44 CET
    ale inac je to skoda ze ti zly blby a zakerny hackeri Madam nechali jedno jedine heslo nedotknute...sem
  • 22. januára 2008 14:22:10 CET
    Škoda, že neexistuje žiadna ochrana (filter) na prezentáciu užívateľov tvojho typu.
    Si úplne bez zábran a preto môžeš opakovane a znova trepať čo ti slina prinesie na jazyk.
    Ľutujem, že admin nedal na moju radu a nezmazal všetky fóra kde figuruješ hneď v zárodku.

Dúfam len, že Nanufer dodrží to, čo napísala.
  • 22. januára 2008 14:13:30 CET
    oni ti protivní Caps-Loci často kradou všechny passwordy na to buď taky opatrná
  • 22. januára 2008 14:04:49 CET
    to je podla mna vec nemoznosti....ona tam bud ma stado spywareov, liahen virov alebo co je podla mna najpravdepodobnejsie si to vsetko vymysla..
  • 22. januára 2008 14:01:43 CET
    Ako ti moze niekto kazdu polhodinu zlomit heslo na email. To mas fakt ctitelov, len co je pravda... Sak si daj dlhsie heslo a bude pokoj. Nemas naozaj zavireny pocitac?
    Skus si prosimta stiahnut a nainstalovat aspon zadarmo SPYBOT a AD AWARE. Najdes cez google...
  • 22. januára 2008 13:50:27 CET
    ja sa smejem uz teraz. A neuveris mila sombsa ake je krasne smiat sa nad hlupostou inych...napr. tvojej...
  • 22. januára 2008 13:21:17 CET
    ok, ked nas do toho nic neni tak naco nam to tu vobec rozpravas? si zalozila uz myslim len v slovenskej casti 3 forum...tak o co ti potom ide????

myslim ze ked chcem rozoberat veci do ktorych nikoho nic nie je tak s tym nevyhucim do verjeneho fora...

• 22. januára 2008 12:34:36 CET
    a ked nemam zaujem sa tu nic o tebe dozvediet (prepac ze tkam ale vykam len ludom ktorych uznam za hodnych toho)
    pise sa to tu uz x-ty krat. nikoho tvoje vylevy nezaujimaju. poviem to blbo, vymyslas si a kopes tu dookola ako ranena kobyla.
    co keby si ludi nechala zase diskutovat o tom co ich zaujima a nepletla sem tvoje fantazie na scenare lacneho sci-fi thrilleru...
    vdaka
  • 22. januára 2008 12:31:18 CET
    to je dobre::)))
    inac len pre info, NENUFER TU JE ADMINOM
  • 22. januára 2008 12:27:44 CET
    hihi, uz to mam....paranoja v exhibicionistickom prevedeni?
  • 22. januára 2008 12:22:22 CET
    neexistuje na toto co tu predvadza velavazena a straaaasne poskodena Madam uz pomaly aj nejaka diagnoza u psychologov?

Normalne ze davam za pravdu tu uz spomenutemu nazoru o druhu invalidity nasej Madam...ved to je ozaj chore co tu predvadza...

k Nenufer, som tu uz dost dlho, pozname sa aj osobne.Nemam dovod pochybovat o nej, a navyse, ona na rozdiel od vas stoji pevne na zemi a vie o com rozprava.

Dovolim si tvrdit, velavazena Madam, ze nemate ani naznak tusenia co to tu tvrdite...
    inac neviem, ale celkom zaujimave by bolo ako mate opatrenu vasu podnikatelsku cinnost profidominy v zavislosti od vasej invalidity.Urcite zaujimava to tema pre prislusny danovy urad:)
    myslim ze aj toto je jeden dovod preco si myslim ze sa tu policiou len ohanate, lebo si myslite ze tu vsetci padneme na zadok od strachu.

Policiu asi jedine budu zaujimat suvislosti s vasou cinnostou a medzi vami, aby ste pri inteligencnej urovni panov v zelenom, nemali problem s vysvetlovanim rozdielu mezi profidominou a prostitutkou:)

prosim vas prestante s tym, nie ste zaujimava...
  • 22. januára 2008 11:49:48 CET
    Prepáč,nepoznám Ťa,ale Tvoje výlevy nikoho nezaujímajú,myslím si,že otravuješ ľudí,aspoň mňa určite.Mám záujem čítať zmysluplné príspevky a nie plač zakomplexovanej dominy!!!!!
    • 2 posts
    22. januára 2008 11:34:40 CET
    Neměl by být problém, abyste nějaký policejní doklad, oskenovala, umístila na net a sem dala link, ať se můžeme přesvědčit o pravdivosti Vašich slov, pokud to neuděláte, měla byste se odmlčet...
    • 2 posts
    22. januára 2008 11:28:45 CET
    Nezlobte se, ale mám vážné obavy s čím jste skutečně v invalidním důchodu, neboť to co tu předvádíte je poněkud mimo hranici zdravého rozumu.

1) Operujte zde technickými pojmy, kterým evidentně nerozumíte a vůbec Vám to není trapné. IP je ve Vašich očích něčím skoro až "spasitelným" a přitom existuje řada způsobů jak jej obejít, byť každý je nakonec při intenzivnějším úsilí vystopovatelný, pokud ovšem nepřistupuje přes systémy, které jej mají chránit ze zákonných důvodů a tyto systémy jsou zase ale evidovány příslušnými úřady, ovšem není to tak jednoduché jak to zde Vy popisujete (byť i já nejsem technický typ, takže to nepopisuji přesnými termíny, ale každodenně se s těmito postupy setkávám při své práci, takže o tom přece jen něco vím)...

2) Vyhrožujete policií, ale je velmi těžké po tom co jste zde až dosud předvedla uvěřit, že jste vůbec někoho kontaktovala. A když, tak Vaše popisy situace budou policistům připadat jako trestný čin asi stejně, jako když jedna stará pani neustále telefonuje na jistou policejní služebnu, že se jí někdo vloupává do bytu jen proto, aby ji přeladil TV a ona nemůže najít svůj oblíbený program. Jenže ta paní má na podobný výstřelek vzhledem ke svému věku nárok a tak tam policisté, kteří hlídkují v té čtvrti dojedou a TV jí naladí - ostatně i policisté jsou lidé a často mají srdce na správném místě. Možná, že když jim zavoláte, tak si také se srdcem na prvém místě řeknou, hele už zas volá domina "Kosmonosy" půjdem si s ní dát pokec...

Není to tak dávno, co zde "Vaši přátelé a subíci" různě proklamovali, že Vás hájí o své iniciativě, nyní píšete:

"Co se týče mých otroků a známých - jak víte, byla jsem napadena, že jsem to já- všem jsem zakázala tyto stránky navštěvovat a někteří už i účet na můj příkaz zrušili."

Kdo jste, že zakazujete i svým "známým" chodit na některá stránky na netu a oni Vás poslechnou?

Nepřehnala jste to touto formulací už trochu? Ono to spíš vypadá, že jste to Vy, kdo ruší profily, aby zametl stopy, kolik multiidentit si zde vytvořil a zároveň přitom opět prokazujete fatální neznalost zákonných povinností správců stránek uchovávat i zrušená (=veřejnosti již nepřístupná) data několik měsíců pro potřebu např. policejního vyšetřování v rámci boje s různými formami extremismu...

Již jednou jsem Vám jinde napsal, že by bývalo lépe, kdybyste toho napsala méně, škoda, že jste se nad tím neobtěžovala zamyslet...

Nicméně mne tato Vámi předváděná fraška začíná bavit, je to už docela hezký sitcom, takže se těším na nějaké další díly až zase sepíšete Vaše další zásadní prohlášení, nebo až zase založíte Vy či někdo kdo s Vámi sedá pravidelně u klávesnice další fórum na téma nějakých Vašich problémů

Váš oddaný čtenář

Althoas
    • 2 posts
    22. januára 2008 11:20:50 CET
    Vzhladom k tomu ze si to este asi nepochopila JA hostujem tento server. To znamena ze ja mam pristup k veciam o ktorych hovorim a moje udaje su relevantne na rozdiel od tych tvojich.
    Preto si aj dovolim tvrdit ze keby policia sla po nejakych veciach tak budem prva za kym pridu, pretoze pojdu podla umiestnenia servru a to ukaze na mna.

A dovod preco sa pletiem do tvojej vojny s tvojimi multinickmi je prave to ze nemienim dopustit aby sa z tohoto servru stalo odpadiste tvojich vylevov. Takze navrhujem aby si do 16,00 zmazala vsetky svoje vylevy na tomto servri a ja zmazem tie ostatne a budeme sa tvarit ze tu nikdy takato debata nevznikla.
    • 2 posts
    22. januára 2008 10:26:59 CET
    Uz ma fakt nebavi tvoje obvinovanie a vojna ktorou sa tu stale robis zaujimavou. Aspon ze si nenapisala ze mas IP adresy z tohto servru pretoze k tym maju pristup 4 ludia. Skus si ale laskavo riesit svoje komplexy niekde inde a nie na tychto strankach pretoze sa vazne nastvem a cele ti to tu vymazem.
    Zaujimalo by ma napriklad ako si zistila ze Nelyss si priadava body sama ked sa nedostanes k databazam tejto stranky.