Forums » Nekategorizováno

Muz ci zena

• 6. marca 2008 12:33:06 CET
    tak by ma zaujimalo kto z nas ci muzi alebo zenu maju zvratenejsie predstavy a tiez by ma zaujimalo co dokaze rozpalit zeny kedze muzom staci vidiet ich v topankach na opatku
  • 2. októbra 2011 17:20:24 CEST
    plne súhlasím s mirage tá veta má rozmer aj pointu ostatný si tu vylievajú svoje ego a aby ste nezávideli dávam aj troch smajlíkov
  • 2. októbra 2011 14:39:15 CEST
    inteligencia sa nedá predstierať ako orgazmus:-))))))
  • 2. októbra 2011 13:43:16 CEST
    ved sa necudujem.. to bolo len konstatovanie. kazdopadne odporucam omrknut aj jej profil... potom do peral ducha, hadam :)
  • 2. októbra 2011 10:26:13 CEST
    čo sa TY nepači???? OPITAJ sa madam kikuš TY to VISVETLY
    ....sa necuduj, ze dava len smajliky:)
  • 30. septembra 2011 18:11:23 CEST
    toto forum by mali zrusit uz iba kvoli tej hrubke, co je v popise :))) boze moj, oci ma z toho bolia
  • 28. septembra 2011 11:20:11 CEST
    čo sa ty nepači?hm že tu snivaš a vypisuješ!!!ja nemam čas non stop vypisovat na nejake otazky a do kola to iste,ved zavolaj opitaj sa a nie tu len snivat,ak sa ty nepačim alebo niečo tak ma,NERIEš.pa A PRIJEMNY DEN V šETKYM
  • 26. septembra 2011 12:19:30 CEST
    o tom, ze dotycna "madam" si tu robi reklamu pastovanim tychto dvoch smajlov v kazdom druhom fore
  • 26. septembra 2011 9:41:03 CEST
    ja tiez,somtu davno nebola - o com je vlastne rec?
  • 21. septembra 2011 19:13:22 CEST
  • 3. októbra 2008 23:54:06 CEST
    kurnik davno som tu nebol a neche sa mi to vsetko citat
  • 1. júla 2008 14:15:32 CEST
    Mozno sa ti so mnou dobre skriepi, lebo so mnou suhlasis. ;)
  • 30. júna 2008 17:11:18 CEST
    Úspech je rozhodnutie niečo urobiť a urobenie, alebo rozhodnutie niečo neurobiť a neurobenie.
    Teda aj chudoba môže byť pvažovaná za úspech ak je to rozhodnutie.
    S tou trojkou 100% súhlas - kedysi na istý čas s nami žila priateľka mojej vtedajšej ženy a bolo to úplne skvelé obdobie pre všetkých. Trojka s kamarátom a jeho ženou zlyhala na jeho malosti a majetníctve :o( - inak zo začiatku to bolo tiež fajn.
    Stým riadením máš asi pravdu - nakoniec tí neriadení ako Hitler, Stalin a Lenin sú dosť odstrašujúce príklady.
    P.S. Dobre sa mi s tebou škriepi lebo nie si hysterická - očividne ti ten zväzok so sebou prospieva :o)
  • 30. júna 2008 16:05:00 CEST
    Niekto mudry povedal: Za uspesnym muzom stoji zena, za uspesnou zenou stoji ona sama.
    Este by sme mohli polemizovat na temu, co je uspech... A asi by sme zistili, ze kazdy ma svoju vlastnu definiciu.

AD trojka (a viac): Nie je lahke najst jeden spravny naprotivok, so zvysovanim poctu zucastnenych sa zaroven znizuje pravdepodobnost, ze si vsetci "sadnu". Ale potom to stoji za to... (Nemam na mysli nejake swingers party.)

PS: Mozno by bolo na svete lepsie, keby aj tych zvysnych 50% mocnych bolo riadenych tebou popisanym sposobom.
  • 30. júna 2008 14:15:39 CEST
    7 JE VYPOčíTANé MAXIMU TAKžE PONúKAM TI ROZPäTIE 0-7.
    DESIATKY TISíC ROKOV LONO FUNGOVALO AKO NáSTROJ POLITIKY - TERAZ MáME ROVNOPRáVNOSť TAK JE MOžNé SA ROVNO NECHAť ZVOLIť DO FUNKCIE - ALE POLITIKA CEZ LONO PREKVITá STáLE (MINIMáLNE 50% NAJSILNEJšíCH MUžOV SVETA JE TAKTO RIADENýCH)
    NAJLEPšIE JE KED JE PRáCA ZáBAVOU :o) ALE AJ KEĎ NIE JE TAK TO BEZ NEJ NEJDE A MňA AJ NA DOVOLENKE PO 3 TýžDňOCH Už ťAHá DO PRáCE :o(
    TO ZRUšENIE ANONYMITY SOM Už RAZ VYSKúšAL A NEFUNGOVALO TO - JEJ MANžEL JE PROSTE ZAMINDRáKOVANý HROCH - A DRUHý MILENEC? TEN SA BOJí AJ OBYčAJNEJ TROJKY...
  • 30. júna 2008 9:52:32 CEST
    Preco mi chces stale nanutit 7 chlapov? Dakujem, neprosim.

Napriek tvojmu odporucaniu ako ovladnut svet, ostane moje lono sukromnym majetkom a nie predmetom podnikania. Varenie dva krat do mesiaca je zabava, varenie dva krat do dna je praca. Ja uprednostnujem zabavu.

O rovnovahe vo vztahoch by mohli polemizovat asi zastupy zien, verim vsak, ze pritomnych dam sa to netyka.
    Apropo, nemala som na mysli vztah typu, aky vedies ty. Uprednostnujem, ked zainteresovani vedia, na com su. Rucim ti za to, ze ak by ste vysli z anonymity, uzili by ste si to viac. Takze ti zelam prijemnu pracu na tvojom experimente.
  • 30. júna 2008 9:41:34 CEST
    Viem o com hovoris. Akurat nemam za sebou manzelstvo a k zvyseniu demografickej krivky som tiez este neprispela. No a chlpy su u mna macacie.

• 28. júna 2008 13:58:30 CEST
    Omlouvám se :-) Prostě nenávidím domácí práce, jako celek. Od rozvodu nežehlím (obě děti ví, kde je žehlička, tak jestli chtějí mít vyžehleno, nikdo jim nebrání, ale mám pocit, že také nejsou s žehličkou kamarádi), vysavyč používám jen proto, že psí chlupy jsou dost otravné, na nádobí mám myčku a jsem prostě spokojený člověk :-)))
  • 28. júna 2008 13:53:31 CEST
    Je třeba se zamyslet, zda by mi příjem od jakéhokoliv chlapa stál za to, abych mu prala špinavé ponožky nebo žehlila košile. Z mého pohledu - nestál. Jsem už dost dlouho sama na to, abych pochopila, že pro mne je vhodný pouze člověk, který také bydlí sám, stará se o svou domácnost a tu mou bere jen jako občasné místo k pobytu, tak max na víkend (už týden je hodně, po třech dnech začínám počítat, kdy už, sakra bude sedmý den). Neříkám, že nejsem schopna vařit, vařím ráda a když chci, i buchtičky umím napéct, ale je to spíše pro dobro a pohodu, než pro povinnost. Rozhodně by mne chlap, který přijde večer domů a ptá se, kde má teplou večeři dost vytáčel.
    Ale ber to tak, že jsem byla vdaná 15 let, čili to už mám za sebou a nyní jsem již nějakých 11, 12 let sama. Člověk si zvykne na svůj klid, na své pohodlí, své zápory bere s humorem. Zjistí, že domácí práce klidně počkají, až je dočtená knížka nebo také tři.
    A neber mne, jako nějakou zapšklou feministku, nic proti mužům nemám, naopak, někteří jsou k sežrání, ale s odstupem :-)))
  • 27. júna 2008 11:25:03 CEST
    Vo vesmíre musí byť rovnováaha a výmena musí byť korektná - nedá sa prijímať pozronosť a peniaze od 7 chlapov a pritom variť 2× za mesiac a miesto sexu pozerať televízor.
    ženy odpradávna ovládali svet cez lono a hrniec - dnes volia priamejšiu, mužskú cestu (vedúce funkcie, politika).
    Samozrejme 7 som vypočítal ako fyzické maximum pre priemernú ženu a priemerného muža teda pre sex 2× týždenne s jedným až dvoma partnemi súčasne.
    tiež si treba uvedomiť že tento model som vyvinul len minulý týždeň tak má ešte svoje muchy - za pripomienky som vďačný - budú veľmi cenné pri experimentálnom overovaní tohto modelu.
    Ja už na jednom pracujem - zatiaľ je to len 1:3 - problém je, že tí dvaja (manžel a milenec) o mne nevedia :o))))
  • 27. júna 2008 8:49:47 CEST
    To bola reakcia na scenar od somlensvoj.
    Vypocital, ze mi treba zehlit, varit vo vacsom hrnci a dva krat denne pouzivat lubrikant... Brrrrrrr!
    Zehlim len,ked je nieco na pozeranie v telke a principialne len svoje veci, varim zasadne v malom hrnci asi dva krat do mesiaca... a lubrikant? To je co?

Tvoj navrh je samozrejme omnoho lepsi... No ja pokojne ostanem aj pri nizsich cislach.
  • 26. júna 2008 20:43:50 CEST
    Proč pomocnici v domácnosti?
    1 chlap pere, 2.žehlí, 3.uklízí, 4.vaří, 5.se stará o děti, 6.mne doprovází třeba do kina a 7.zaskočí, když některý z nich vypadne pro smrtelnou chorobu mužů na 7 (rýmečka).
    A já bych měla spoustu času na čtení a na hafíka :-)
  • 26. júna 2008 8:54:39 CEST
    V principe suhlasim s tvojimi pragmatickymi pripomienkami technickeho typu.
    No podla tvojho scenara by som mala obskakovat 7 chlapov? Ani to, co uvadzas ako vyhodu, a sice zvyseny prijem do rozpoctu, by to nemohol vyvazit... ved by nebolo kedy tie peniaze uzit... lebo by stale cakala v poradi nejaka povinnost tykajuca sa tohto muzskeho haremu. To by clovek potreboval este pomocnicu v domacnosti... Takze nie, nemam zaujem o ziadny krdel podobneho typu, ktory by nevyhnutne viedol k frustracii minimalne casti zainteresovanych.
    Za optimalny pomer povazujem 1 ku 2.
  • 26. júna 2008 8:17:18 CEST
    Myslím, že v závere si to vystihol:
    "tak vůbec" :o)))))
  • 26. júna 2008 0:24:12 CEST
    Nechtěl jsem tomu tebou předestřenýmu rozptylu věkových skupin podle pohlaví věřit, ale po krátkém lovu na stránkách statistického ústavu musím konstatovat, že máš pravdu... Akorát v České republice se ženy ujímají vedení počínaje skupinou 50 - 59 let. V jiných zemích později. Jináč napříč věkovýma skupinama je žen skutečně víc než mužů. ale to logicky plyne z vyššího věku dožití.
    Vzpomněl jsem si na gymnaziální roky, zaslech jsem tehdá, že se chlapečků sice rodí více než holčiček, ale mají vyšší novorozeneckou úmrtnost, takže se to srovná.
    K těm hříchům: nejsem kovanej ve víře, ale o které hříchy tu vlastně má jít? Že by ženy více kradly, zabíjely, dychtily po ženě bližního, braly jména nadarmo, nectily matku svou a otce svého a tak vůbec?
  • 25. júna 2008 23:52:04 CEST
    "Optám se křesťanů, které znám, zda si myslí, že žena je nádoba hříchu."

Samozřejmě, že ano. Zaplaťpánbu za to. Kdyby nebyla, tak už by v životě nebylo vůbec žádné potěšení :-P