Forums » Nekategorizováno

Pre vas subikov

• 17. marca 2008 10:09:07 CET
    sama neviem naco toto pisem,skor chcem napisat svoj nazor, nie som tu registrovana dlho, ale kedze mi denne dojde cca 50-80 SS,vsetko ani neprecitam, pochybujem ze ak su tu dominantne zeny, ktore nieco za lekciu nechcu, vyberu si prave vas, dopyt subikov je geometircky vacsi ako ponuka domin ...
    vecsina z vas mylich subikov, ani nemam zaujem o real,len sa chcu podelit o svoje predstavy a aby ich niekto s nimi zdielal ...
    vase spravy su navlas rovnake ,same klyse,otrepane frazy,malokto je originalny... najviac ma nadchnu tie ponuky 1000sk za lekciu :D
    celkovo moje odporucanie venujte sa nieco zmysluplnemu,nez tu cakate na novu tvar,aby ste skusali vase sance ,stale dookola...ako nahle sa prihlasim uz mam 5 sprav........myslim ze miesto to ze ste sa upli k dacomu co nemozete nijak ovplyvnit svojimi schopnostami ,prehodnote svoje zivot....
    mam rada BDSM,ale urcite so svojim partnerom, nepotrebujem striedat muzov, kazda zena potrebuje stabilitu vo vstahu.cize nechapem preco sa tu ponukate ako na mileticke vietnamec...ked vam napise clovek .ktory je z opacneho konca slovenska a vypisuje ze bude chodit kazdy tyzden ,ma 21r :D ako miesto toho ze sa nazyvate otroci, subici ,skuste sa nazyvat klamary, rojkovia a chorobny onanisti ....... ps: ja som si tu uz "hracku" nasla tak ma neobtazujte SS...dakujem
  • 15. mája 2008 19:12:53 CEST
    ... no a kromě jinýho se vám teď povedlo, že když někdo čistě náhodou bude googlit to lelefonní číslo, mrskne ho to sem. Dokuď to bylo jen v profilu, google by tam nelozil. Z toho bude mít majitel telefonu opravdu nekonečnou radost. Takže bejt váma bych ty čísla buď smazal nebo aspoň proložil hvězdičkama (na tom si google vyláme zuby).
  • xx
    15. mája 2008 18:41:37 CEST
    Stručne a jasne. Niekto si urobil pekný žart z majiteľky tel. čísla 0902 508 753! Ona ani nevie čo to stránka www. domina. sk je.
  • 15. mája 2008 7:20:54 CEST
    50 az 80 sprav? Tak to by ma zaujimalo preco ja nemam ani jednu? :)) a este sa aj opakuju? No tak to neuveritelne pri takom pocte :)) ale inak by ma zaujimalo ako zacat komunikovat tuna na domine ako spravami,dymove signaly uz vysli z mody a ak niekto niekoho oslovi,oslovena osoba by mala byt rada ze je o nu zaujem. Myslim ze odmietnutie kazdi zdravi jedinec pochopi,alebo mal by noo tak lepse povedane :)) V kralovstve nadeje nikdy nemrzne. S pozdravom JA :-)
  • 14. mája 2008 12:44:10 CEST
    Nikto tu nespomenul fakt, ze uvedene telef.c. 0902 508 753 v jej profile je na zenu, ktora tvrdi, ze o nicom nevie. Ani admin na toto upozornenie nereagoval. Z toho vsetkeho mi vyplyva, ze lady.baya rada inych obtazuje, rada je obtazovana a zaroven rada sa stazuje na to, ze je obtazovana. Aj takyto ludia existuju. Je to ich forma spojenia a komunikacie s okolitym svetom, pretoze inak to nevedia.
  • 14. mája 2008 12:24:04 CEST
    asi sa budem tiez len opakovat, ale precital som si tvoj prispevok,a potom klikol na tvoj profil: nabor novych otrokov blizsie info 0902 508 753 ,nie clir a sms

nemam co dalej dodat, len ze s janvanjan-om10 suhlasim.
  • 14. mája 2008 8:01:49 CEST
    Pro sMALLsLAVE- naprosto s Tebou souhlasím

Pro TEXA10- každý zaujímá bezpochyby postoj svůj, přesto s Vámi nemohu souhlasit. Jsem přesvědčena, že pro 99% BDSM+ je velmi důležitá sexuální přitažlivost, vzrušení atd.To, že otrokovi zakážete aby Vás bral jako sexuální objekt je věc jedna, ale věc druhá je, zda to tak je vůbec možné.Proč by k Vám vůbec pak chodil a sloužil Vám? Můj názor je takový: Pro každého muže, tedy i pro otroka, je důležitá přitažlivost k Dámě, které má být oddán a plnit její příkazy. To, že se jí nesmí dotýkat, bere jako samozřejmost a dokonce i tohle je pro něho do jisté míry vzrušující atd. Ještě jsem se však nesetkala s tím, že by otrokovi(tento výraz nemám ráda a sama ho nepoužívám) byl lhostejný vzhled, určitá přitažlivost či simpatie ke své Madam.
  • 13. mája 2008 23:53:46 CEST
    smallslave 19.03.2008 @ 08:30

No kaamo - toto si teda dobre napisal .. Ja som si to vcera ani nevsimol - taka hlboka myslienka ))

pes33 13.05.2008 @ 17:45 & Charlotte 13.05.2008 @ 19:52 Kraaasa ))
  • 13. mája 2008 20:30:42 CEST
    nádherně řečeno ... přímý zásah :-)
    • 8 posts
    13. mája 2008 19:52:44 CEST
    mna dost pobavila tvoja gramatika draha baya... nechapem ako ta intelignetny a solvetny subik moze brat ako bohynu. I ked uznavam, v profile si bola pomerne strucna.. teraz sa pravdepodobne dopyt znizi.. imho si si chcela urobit reklamu a dat jasne najavo ze pod tisicku nejdes... ubohe...
    • 8 posts
    13. mája 2008 17:49:06 CEST
    Co ma spolocne toto forum s tvojou inzerciou?
    • 8 posts
    13. mája 2008 17:45:46 CEST
    Ahoj, cekol som si tvoj profil vyzeras na peknu babulku, v profile mas:
    nabor novych otrokov blizsie info 0902 508 753 ,nie clir a sms
    tak nerozumiem preco sa rozculujes ze Ti pisu, skor by si sa mohla potesit ze Ti denne pride 50 ss, co svedci o tom ze asi o teba maju chlapi zaujem, co sa ani nedivim bo fotky mas sice bez tvare ale su pjekne.
    No a este jedna vec ty si myslis ze ked sem teraz drbnes arogantne ze series na 1000,- Sk ze co ... clovek co si nevazi 1000,- si ani nezasluzi nic...
    Myslim ze by si sa ako profi domina mala zamysliet nad tym ako sa spravat ku svojim buducim zakaznikom....
  • 13. mája 2008 17:17:31 CEST
    vsade kde je dopyt vacsi ako ponuka existuju ludia co pytaju prachy.ci uz za sex,alebo bdsm,alebo hocico ine.
    na profi domine co si dava platit neni nic zle,ani taxikar neodvezie cloveka zadarmo.
    komu sa to nepaci, nech take neoslovuje.je tu dost fajn bab co to neponukaju za prachy,kto hlada najde.staci spravny pristup.
    okrem toho na zaklade vlastnych skusenosti ako biletar v bordeli viem, ze aj slapka da rada peknemu chalanovi zadara a niekedy velmi rada.kazda hlada dakoho,na kom by jej zalezalo, teda pokial nie je vyslovene moralna zumpa.
    navyse, naozaj ponuknut predom prachy za sex,alebo dajme tomu daky bdsm vyprask je chudactvo.ci uz je to 1000sk alebo 100 000SK bez ohladu ci su tie prachy pre cloveka co ich ponuka bagatel alebo vsetko co ma.tym sa dotycny sam stavia do role uboziaka, co si babu kupuje.ja osobne by som chudak co ma za sex ci cokolvek take platit, v zivote nebol.mna nadchyna naivita daktory osob co si myslia zre by im clovek zaplatil.na druhej strane niet divu, ze povazuju tych co za to platia za menejcenny odpad.osobne som videl korespondenciu mojej kamosky profi dominy co mi dala heslo od jej nicku a ked som videl tie SS od subikov, smial som sa ze slzy tiekli ako kobylie hovna.
    a napodiv aj profi domina je dakedy ochotna davat prachy od otrokov svojmu svitchovi,ze?
    dominy,subici z TN okolia-ponuka prenajmu priestorov.za akciu 1500SK.nemusite sa tahat na hotel. v pripade castejsich navstev zlava.

• 13. mája 2008 1:15:07 CEST
  • 13. mája 2008 0:24:36 CEST
    " spolu sa zhodneme, že to čo píšeš nikoho zrejme nezaujíma, to že ti chodí pár správ od subikov je také normálne ako to že aj zajtra bude svietit slnko. Takže láskavo zruš toto stupidné forum, pretože nebyť " subikov " bola by si psychická troska, ktorá by nevedela kde sa má ventilovať.
    Ešte raz opakujem, nikoho nezaujíma to čo píšeš a moja reakcia na tvoje písmenká je tiež zbytočná, pretože také dominy ako si Ty su uplne zbytočné a nepotrebné. "

Jee jee jee .. toto bolo tvrde )) Ale trochu mas pravdu .. To aky je pomer je asi kazdemu jasne, ale je dost pohodlne byt v pozicii v akej tu Dama je, a hodnotit to takto ... Je to otravne - sak jasne ze je - z toho by sa jeden/skor jedna asi zblaznil/la .. Ale skus si to byt na druhej strane - nemat vsetko naservirovane na striebornom podnose, vsetko hned a zadarmo - schvalne - skus si zalozit profil suba a skusaj to na zenske .. Si sama Zenou tak iste vies lepsie ako na ne .. schvalne - aky budes mat uspech ..

PS: Ale s tou vetou na konci teda nesuhlasim - nie je to tak, a kazdy kto tu je je v niecom aj prinosom - nemas povinnost citat vsetko - tak ako Dama nema pov. odpovedat kazdemu a na vsetko - a potom take vlakno ani vobec nemusi vzniknut ...
  • 30. marca 2008 20:14:33 CEST
    no,to bolo presne k téme.Radšej napíš,čo očakávaš od pôsobenia na tejto stránke.
  • 30. marca 2008 19:16:53 CEST
    noo prvy krat som tu
  • 20. marca 2008 9:03:01 CET
    Vsetci ti, ktori este nemaju partnera alebo dominu, tu podla mna hladaju aj real , aj sami seba, ved to je prirodzene, na to tento portal sluzi a ze sa ozyvaju, co je na tom zle??? Kazdy chce najprv spoznat druhu stranu - partnerku, vediet konkretnu predstavu, podmienky, ocakavania, zistit, ci su vzajomne sympatie atd.. Aj submisivi su iba ludia a nie nejaka zberba, dokonca nie su to vobec priemerni ludia. Ak Domina nechce, aby sa jej ozyvali potencionalni subici, nech si definuje vsetko najprv v profile konkretne a potom nech sa stazuje, alebo nech sa neregistruje na portali, kde je moznost ju kontaktovat... Plne suhlasim so vsetkymi odpovedami na toto forum...
    Ak dobre rozumiem, Lady Baya ocakava, ze subik so "satkou na ociach" najprv dopredu zaplati tisice za moznost vobec ju spoznat a potom bude co nasledovat?? Osobne som tiez solventny a nemam problem byt velkorysy, ked existuje uz vztah...Ale ak niekto takto ocakava, ze subici maju pustit cele perie len na zaklade macky vo vreci, tak potom neviem uz...
    Real je o niecom inom, nie o tom, co tu odprezentovala.. Takych "Domin", co hladaju na tomto serveri iba prilezitost, ako sa uzivit, je tu dost a cas sa s nimi sam vysporiada..Je mi z toho skoro na vracanie. A este nieco k tomu chcem dodat. Mozno ti subici, co tejto "slecne" ponukli 1000,-Sk za lekciu, ponukli vsetko, co maju. Osobne, tomu, kto si nevazi 1000,-Sk, by som nedal ani suchy rozok do huby!!!
  • 20. marca 2008 8:58:40 CET
    mám inú verziu, tiež dostávam x pošty, ale sa nestalo, že neodpíšem - slušne vyjadrím svoj názor, ako aj teraz mám 40 hor. a stále mám pocit, že musím si ešte splniť "ja" ako domina povinnosť - odpovedať subíkom. mrzí ma, že dominy sa zvrhli na prostitútky, sorry, nechcem ani jednu dámu uraziť, ale BDSM nie je o sex. hrátkach, opakujem v mojom ponímaní, otrok ani len vo svojej fantázii nesmie brať svoju pani ako sex. objekt, toto sú moje pravidlá, a dotyky gen. a pod. neprichádza do úvahy nie to ešte sex a pod. praktiky. toto som ja a kludne si ma rozoberte na molekuly, som domina a sex hladajte v bordely! vedela by som sa o tom ešte vyjadriť hlbšie, ale žial necítim sa dobre. pa
    • 5 posts
    20. marca 2008 8:25:49 CET
    mas pravdu vtom ze tu pisu ludia ktory hned oslovia novu tvar a o real ani nemaju zaujem .Na druhej strane si si sama napisala profil kde niekoho hladas . Najskor by som si zmenil profil az potom sa tu nad niecim rozhorcoval ako si to spravila ty
    • 13 posts
    19. marca 2008 12:17:58 CET
    Já vím, že nikoho můj názor neźajímá, co jem psala lady.baye je pravda,ale na druhou stranu je fakt, že tady jde spíš než o reál o pokec a že se ho od nás dominantních dostává málo, to je taky pravda, protože třeba já nenadávám, že mi píšou tolik, ale prostě když nemám náladu, tak neodepíšu, což asi taky není správná cesta. Slušná by byla alespoň jedna věta, že třeba nemám zrovna čas. Ale já to neumím lhát, tak prostě nenapíšu a je to. Ti, kdo o to opravdu stojí a musím přiznat,že jich je hodně-to na jejich obranu- tak napíší znovu.
    M.S.
  • 19. marca 2008 8:30:33 CET
    Z Vašeho profilu:
    Dominantny narcis... Chcem solventnu hračku, poslušnosť,disktrenosť, hygiena podmienkou, bez narušenia osobného života LEN VOLAT BEZ CLIR NA 0902 038 120 ,KED NEDVIHAM VOLAT NESKOR ALEBO NECHAT SMS ,PREZVONIM KED BUDEM K DISPOZICI
    Těžko se divit subčeti, které si toto přečte, že se Vám začne nabízet jako ona solventní hračka, kterou, jak píšete, chcete.
    Myslím, že do Vašeho profilu měla přijít spíše informace o tom, že si nepřejete být obtěžována soukromými zprávami. Pak byste možná byla obtěžována soukromými zprávami o něco méně, než jste.
    Vašemu povzdechu, že těm, kdo Vám píší, nejde o reál ale o nalezení někoho, s kým by sdíleli své představy, už naprosto nerozumím. Bylo by tedy lépe, kdyby se zajímali o reál? Vždyť o něj, jestli jsem to pochopil správně, nestojíte. A že chtějí sdílet své představy? Tak to je prosím přesně ten důvod, proč sem například já, věřím že zdaleka ne sám, chodím.
    • 6 posts
    19. marca 2008 7:07:08 CET
    spolu sa zhodneme, že to čo píšeš nikoho zrejme nezaujíma, to že ti chodí pár správ od subikov je také normálne ako to že aj zajtra bude svietit slnko. Takže láskavo zruš toto stupidné forum, pretože nebyť " subikov " bola by si psychická troska, ktorá by nevedela kde sa má ventilovať.
    Ešte raz opakujem, nikoho nezaujíma to čo píšeš a moja reakcia na tvoje písmenká je tiež zbytočná, pretože také dominy ako si Ty su uplne zbytočné a nepotrebné.

• 6 posts
    19. marca 2008 4:50:03 CET
    Musím s tebou souhlasit,je to přesně tak,jak píšeš.

Já někdy ani nestačím odepisovat, a pořád je to to samé dokola a mě připadá, že oni to prostě mají připravené a jak se objeví nová Domina už jí hned posílají předem napsanou zprávu, kterou předtím poslali už desítkám dalších Domin.Jen ti budou tvrdit, že zrovna ty jsi ta pravá,kterou hledají

MILÍ SUBÍCI, VÍM,ŽE SE NE MĚ BUDETE ZLOBIT, ALE TO BYCH NERADA, MÁM VÁS RÁDA VŠECHNY,JENŽE I DOMINA JE JEN ČLOVĚK A POKUD UŽ MÁ SVÉ KLIENTY, TĚŽKO MŮŽE VZÍT DALŠÍCH 20-30 ODSUD ZE STRÁNEK, NAVÍC, KDYŽ JSOU ZE SLOVENSKA.jÁ BYCH KOLIKRÁT I RÁDA, ALE PROSTĚ TO ČASOVĚ NESTÍHÁM A V TOM MI MOŽNÁ OSTATNÍ DOMINY DAJÍ ZA PRAVDU.a navíc-zadarmo to snad uznáte,že to žádná z nás dělat nebude,což kolikrát po mě chcete

A prosím "octora" a jemu podobné, aby se nevyjadřovali,nestojím o to,děkuji

Madam Sombsa
    • 6 posts
    19. marca 2008 1:00:49 CET
    a chod niekam inam.