Forums » Nekategorizováno

Otrok ponizeny na zenu

• 26. júla 2008 3:15:33 CEST
    na to ani nie je jednoznacna odpoved.jednym sa paci to ponizenie, inym to povysenie, ini to vnimaju ako fetis,ze su v obleceni co je pre nich od prirody neprirodzene, ini chcu k kutiku duse bt na chvilu zenou.
    napr takou babou s kozami a vaginou by som chcel vyskusat aj ja pre zaujimavost:-D na to mi ale ani zenska vecera toaleta od armaniho nepomoze, tak naco?:-D keby sa dal tak ten mozog preoperovat na chvilu do ineho tela, ok a taku robu potom velmi rad:-D
    ale aj tak by som chcel byt v tom pripade zenou len tak na 2-3 tyzdne mimo menstruacneho obdobia:-D akazdopadne by som bol len lesba:-D
  • 26. júla 2008 3:10:41 CEST
    no na zenske nohy som vysadeny aj ja.v ziadnych cizmiskach,co ich iba zakryju, v obycajnych sandaloch na vysokom podpatku.
    ale behat v tom?ee, adidasky su najlepśie:-D
  • 25. júla 2008 23:47:47 CEST
    Od detstva som vysadený na ženské nohy.A na krásne Dámske topánky.V dnešnej dobe mám dva páry topánočiek a som nenormálne vzrušený keď v nich chodím po byte.A úplne hotový som keď si vyjdem v noci niekde na opustené miesto a prechádzam sa tam bez šiat a na vysokých opätkoch.
  • 23. júla 2008 14:21:52 CEST
    V kazdom pripade povazujem feminizaciu za zaujimavy fenomen. V snahe prist veci na klb som este v marci vo fore feminizacia?? hodila na sklo otazku, co sa na tom paci muzom.
    ...ale neznamena to, ze mam jednoznacnu odpoved.
  • 22. júla 2008 15:45:26 CEST
    ved to je jasne...
    dotycny je hrdy na to ze je chlap, ale zaroven ma tak submisivnu povahu a take preferencie ze sa mu paci byt feminizovany.
    toto sa nespochybnuje a nevylucuje.
    iba som podotkol, ze v hlbke duse to dotycny vnima ako PONIZENIE, ktore mu robi radost. a nie POVYSENIE.
    debata bola co robi radost ci je to ponizenie alebo povysenei. ja hovorim ponizenie, hoci hlavne je ze to robi dotycnemu tu radost:-DDD
  • 18. júla 2008 22:10:56 CEST
    romco, niektore zeny to bavi...

feminizacia ma vela stupnov a fakt zalezi na nalade, ktory sa aplikuje

ak to chlapa (suba) bavi, super.
    ak ho to len ponizuje, tiez dobra sranda.
    ak mu je to ale totalne proti srsti, zmysel to podla mna moc nema.

jedine ze by si dotycna chcela dokazovat, aka je super domina... alebo ak je subovi uplne jedno co sa s nim robi v zmysle hesla 'ked to ona chce, tak to bude'
  • 18. júla 2008 13:37:04 CEST
    Poznam osoby, ktore pri curani "hrdo" dvihaju dosku a prezlecenie za zenu si uziju plnymi duskami. Jeden moj priatel je napriklad vyborny poradca vo veciach damskeho pradla... mala som moznost vidiet jeho damsku cast satnika... musim priznat, ze ho ma vacsi ako ja.

Dalsou kategoriou su "nasilne" feminizovani muzi, pre ktorych je to tajne zelanie. Takze, ked mu to prikaze jeho Pani, on je v tom vlastne nevinne, lebo to dostal prikazom... V tomto pripade je skor problem s akceptaciou feminizacie spolocnostou. Zena v nohaviciach je bezna vec, chlap v sukni je "uchylak"...

Samozrejme je tu potom skupina muzov, ktori to vnimaju naozaj ako ponizenie. Ved od malicka im vtlkali do hlavy: "Nebud baba!"
  • 18. júla 2008 7:47:00 CEST
    Tak jak jsi to popsal, tak sis vlastně odpověděl, dominantní ženy obvykle velice baví pozorovat co způsobila jejich nadvláda nad tým "trdlem".
    • 5 posts
    18. júla 2008 7:33:29 CEST
    vsetko som precital a celkom zaujimava debata , ale nada mi sa opytat prave zien ak ich vzrusuje vidiet chlapa ako zenu co to je, ci sa im zda byt komicke ked chlap cupita ako trdlo v podpakoch, alebo to ze sice sa snazi byt a spravat sa ako zena a nie je to take prirodzene... alebo co sa im skutocne na tomto paci ???

No a vec druha: existuju ozaj zeny ktorym sa to paci ?
  • 18. júla 2008 0:24:32 CEST
    Uz som to zazil. Teda iba spodne pradlo a stacilo mi. Blby pocit. Ale pani to sposobovalo zjavne dobre ze ma tak vidi...
    • 6 posts
    17. júla 2008 22:06:36 CEST
    hehe vy zeny, asi nikdy nepochopite muzsku logiku...
    hoci vas aj ten najsubovatejsi sub bude brat ako kavzi vyssu bytost, bude pre neho sameno PONIZENIM sa prezliect za zenu...
    preco? lebo berie ako ponizenie ze je vam submisivny ako zenam, hoci je chlap. teda v hlbke duse stale berie chlapa ako v globale nadradene ci aspon rovnocenne pohlavie.
    uctu ma mozno k vam ako k dominam, ale celkovo bude stale chlapom,co nemusi sadnut na dosku ked sa ide vycurat, ale staci mu ju zdvihnut:-DDD
  • 17. júla 2008 16:37:52 CEST
    Mas pravdu :-)) nazov by mal byt otrok povyseny na zenu... Ved subici ktory sa na zenu pozeraju ako na vyssiu bytost, zjavne svoju tuzbu byt zenou nebudu nazyvat ponizenim....
  • 17. júla 2008 15:45:04 CEST
    aj podla mna perfektne...mne sa to tiez moc paci...ked si to madam zela mne nic ine nezostava...mne sa paci aj predstava forced bi...
  • 17. júla 2008 15:27:21 CEST
    sice zenou by som chcel vyskusat byt na chvilu.
    ale se vsim vsudy, normalka baba.

alt to by som potom bol iba lesba:-D
  • 17. júla 2008 15:09:40 CEST
    to jsou věci, to jsou věci
  • 17. júla 2008 14:46:12 CEST
    ani bohovi!!!chlapom som sa narodil, nebudem zo seba robit zenu.
  • 16. júla 2008 21:57:53 CEST
    najde sa tu madam ktora ma oblečei za ženu a pojde tak so mnou von, oblečie mi damske plavky a pojde sa so mnou tak opalovat k dajakemu jazeru rieke adt. Budem robit stripti z na stole v damskom spodnom pradle na zemi adt. Ak sa taka najde piš SS
  • 13. septembra 2005 13:46:52 CEST
    To mne vzrusuie hlavne kdiz je na verejnost
  • 13. septembra 2005 10:51:24 CEST
    prečo poniźený na zenu skor povyšeny žena je ako bohyňa
  • 13. septembra 2005 7:28:12 CEST
    Ja viem ze nie ale ta predstava je uzasna
  • 12. septembra 2005 9:01:16 CEST
    Vies, ze sa sam priviazat nemozem :)
  • 11. septembra 2005 19:04:38 CEST
    Neviem si prdedstavit nic lepsie, uzsane mus bit aj obleceny ako zena a bit privizani niekde v parku.
  • 9. septembra 2005 11:25:09 CEST
    Zaujimavy by bol namiesto strapon-u fisting, alebo double fisting. Kto si trufa?
  • 8. septembra 2005 16:47:13 CEST
    Ahojte,

no konecne sa ozvali aj DAMY a som rad, ze pozitivne, inac nieje to sranda pobehovat na 15 cm opatkoch :-)
  • 1. septembra 2005 22:55:07 CEST
    Ak to nieco je , tak je to povysenie otroka a zaradenie ho do sveta FemDom ako sluzku, kde moze zit nadherny svet zien ako im podriadena sluzka ...