11. augusta 2008 17:39:39 CEST
Mě osobně šířená moudra na internetu taky v mnohém nesedí.To, že někdo, někdy, něco napsal, protože jemu se to zamlouvalo, chápu, ale nechápu lidi, co se chovají jak stádo v tom smyslu, že se hned každý chce chovat tak, jak se někde dočetl.
Já mám pravidla svoje, dělám jen co se mi líbí, a jestli je to dobře, nebo ne, je mi úplně ukradený.Rozhodně ale BDSM o komunikaci je.To, že jsem dominantní, mi ještě nedává právo být arogantní a sobecká.Nejsem ledová královna i když bývám panovačná a na někoho i tvrdá, vždy jen v rámci dohody.Bez toho by mě to nevzrušovalo.
Pokud jde o sex,ten se přece nevylučuje, ale pochopitelně to funguje v partnerském vztahu jinak, než na profi scéně.
Plazte se, olizujte boty, stavte se třeba na hlavu, ale hlavně proto, že to tak chcete vy sami, nikdy se nenechejte k ničemu nutit, vždy a za každých okolností je BDSM o vzájemné domluvě, toleranci a pochopení.
Dodatek:Každá praktika má své příznivce a odpůrce.Pokud se najdou dva stejně naladění jedinci, může mít i Dáma, požitek z toho, když se před ní někdo plazí a honí si ho.To, že někdo z nás, něco nemusí, neznamená, že má právo, to hned odsuzovat.