Forums » Nekategorizováno

Servis pre Dominy

• 6. augusta 2008 9:31:58 CEST
    Zaujíma ma čo si pod tým predsavujú otroci a čo dominanté Dámy.
  • 25. októbra 2008 22:04:30 CEST
    "Mě osobně šířená moudra na internetu taky v mnohém nesedí.To, že někdo, někdy, něco napsal, protože jemu se to zamlouvalo, chápu, ale nechápu lidi, co se chovají jak stádo v tom smyslu, že se hned každý chce chovat tak, jak se někde dočetl."

"Já mám pravidla svoje, dělám jen co se mi líbí, a jestli je to dobře, nebo ne, je mi úplně ukradený.Rozhodně ale BDSM o komunikaci je.To, že jsem dominantní, mi ještě nedává právo být arogantní a sobecká."

"Plazte se, olizujte boty, stavte se třeba na hlavu, ale hlavně proto, že to tak chcete vy sami, nikdy se nenechejte k ničemu nutit, vždy a za každých okolností je BDSM o vzájemné domluvě, toleranci a pochopení"

• 25. októbra 2008 22:00:29 CEST
    "Ctené Dámy, otrok je preto otrokom, že nemá žiadne práva a teda ani právo niečo hodnotiť. A môj názor je taký, že máte plnú moc robiť si so svojim majetkom čo chcete, trebárs aj sex.
    A myslím, že najskôr musí byť predsa spokojná Dáma až potom jej otrok."

VSETCI MATE PRAVDU .. a ty tiez, az na to ze ked mu Dama "neda" pojde inam
  • 25. októbra 2008 21:57:50 CEST
    "Jistě, mnozí z vás raději budete olizovat nohy a plazit se po kolenou, pak se pod dohledem dámy vyhoníte a bude vám gut."

Ja NE

"Jen se ptám, bude stejně i té dámě?"

Stejna odpoved ))
  • 16. augusta 2008 17:13:22 CEST
    Mě osobně vyhovuje něco mezi tím, co popisuje Asdareel i kacer. Určitě si ale nemyslím, že by ze strany partnera šlo o nějaké "obětování se", protože mu to takto vyhovuje a činí ho to šťastným. Na druhé straně ho ale nenechávým vykonávat všechny práce, třeba proto, že mě některé baví a jiné zvládám podstatně lépe, rychleji a nemám nervy na to, abych je ho nechala dělat samotného:-) Na druhé straně je však docela nemyslitelné, abych konala nějakou práci a partner se spokojeně flákal.. Zaprvé by mu to samotnému bylo nepříjemné a cítil by se trapně a zadruhé může přece pomáhat. Podat, přinést, vykonat dílčí podružnou činnost (třeba oškrábat brambory...) Jinak samozřejmě očekávám, že partner je mi k ruce a běžně ho úkoluji různými více, či méně standartními úkoly a pochůzkami.
    Na druhé straně - pokud s něčím potřebuje pomoci partner, nemám s tím problém a absolutně nezvažuji svoje skutky "mírou dominance", naopak takové úvahy považuji za směšné.
  • 15. augusta 2008 21:58:28 CEST
    V podstatě jsi to pochopil,obětování života je dost patetické vyjádření, k ostatním lidem,v běžném životě se chovám běžně,vůči své paní podle jejích požadavků...není to vždy jednoduché,ale líbí se mi to, a když nelíbí, líbí se mi, že se to líbí jí. Jsem submisiv, ne požitkář a erotoman...
  • 13. augusta 2008 10:05:36 CEST
    Zřejmě by bylo nejlepší, kdybychom si vyjasnili, jakému typu vztahu dáváme přednost. Já vnímám D/s jako součást normálního partnerského, případně rodinného vztahu, kde oba partneři mají své životní plány a ambice a D/s je pro ně forma erotického prožívání. Prožívání, které se může, nebo nemusí do určité míry přenést i do běžného života, nicméně zcela určitě se v zásadě jedná o partnerský vztah. Pochopil jsem (oprav mě pokud se mýlím), že ve tvém případě se jedná o vztah asymetrický ze své podstaty, v němž submisivní partner (v tomto případě ty) obětuje svůj život, životní plány a ambice ve prospěch seberealizace tvé dominantní partnerky a stává se pro ni jakýmsi zajišťovatelem kompletního servisu. Je to tak?
  • 13. augusta 2008 8:09:34 CEST
    netreba se čílit,oba mluvíme o jednom a tom samém, jen na to jdeme každý z jiné pozice, holt každému dle jeho gusta, ostatně každý dobrý skutek má být po zásluze řádně potrestán, ne?
  • 13. augusta 2008 0:41:07 CEST
    hrátky...konsensualita....tak dobrá...kdo uzákonil, rozhodl že to tak je? Proč se taky nevyjádří občas lidi, kteří v takovémto vztahu žijou a nejsou to hrátkaři? Přece jde, stejně jako v práci, ve služebním poměru...žít vztah podřízenosti a nadřazenosti...pracovat na úspěšnosti dominanta spojenými silami...čím víc zotročíš a využiješ čas otroka, tím ti ho víc zbyde pro sebe..ať už na zkrášlování, studium,lenošení....nemusíš se zabývat přízemními starostmi, když máš někoho, kdo ti zajišťuje fulservis a ještě to dělá rád, protože může být nablízku...
  • 13. augusta 2008 0:18:42 CEST
    zastanu se Asdareela, on tam říká, že D/s vztah je mimojiné především o konsensualitě, tedy dohodě a co si dohodneš to máš, tedy včetně toho "umytého nádobí"...včetně praktik, které jsi sám připustil, ale které ti nejsou příliš po chuti, ale pro dámu to rád podstoupíš pokud si to Ona přeje. Ale stále platí, že Vás to musí bavit, protože jde spíše o hrátky, byť na jistém reálném základě. A dohoda není podrývání dominantní role, určitě nee
  • 13. augusta 2008 0:07:14 CEST
    nooo, jak kdy...nesouhlasim s tím, myslím si, že jakási dohoda by měla existovat dopředu,jakési širší mantinely, ale...přece se nemůže, nesmí podrývat dominantní autorita, to pak všechno ztrácí smysl a je to fakt hnusně trapný. Třeba...jaktože neni umytý nádobí, uklizeno a ty sedíš u netu??? Počkej prosimtě, ted sem v zajímavý debatě, zahrajem si za dvě hoďky...vlastně ne, pak je v telce fotbal...mě se to zdá fakt divný! Spíš beru uspokojování potřeb otroka jako odměnu za snahu, dobře odvedenou práci, pozornost k Dámě,protože pravdu přece musí mít ona,ale může (a taky nemusí) být uznalá,hodná...ale taky chladná, drsná a tvrdá, když má pocit, že se její otrok nechová tak, jak by vzhledem ke svému postavení vůči ní měl...
  • 11. augusta 2008 17:39:39 CEST
    Mě osobně šířená moudra na internetu taky v mnohém nesedí.To, že někdo, někdy, něco napsal, protože jemu se to zamlouvalo, chápu, ale nechápu lidi, co se chovají jak stádo v tom smyslu, že se hned každý chce chovat tak, jak se někde dočetl.
    Já mám pravidla svoje, dělám jen co se mi líbí, a jestli je to dobře, nebo ne, je mi úplně ukradený.Rozhodně ale BDSM o komunikaci je.To, že jsem dominantní, mi ještě nedává právo být arogantní a sobecká.Nejsem ledová královna i když bývám panovačná a na někoho i tvrdá, vždy jen v rámci dohody.Bez toho by mě to nevzrušovalo.
    Pokud jde o sex,ten se přece nevylučuje, ale pochopitelně to funguje v partnerském vztahu jinak, než na profi scéně.
    Plazte se, olizujte boty, stavte se třeba na hlavu, ale hlavně proto, že to tak chcete vy sami, nikdy se nenechejte k ničemu nutit, vždy a za každých okolností je BDSM o vzájemné domluvě, toleranci a pochopení.

Dodatek:Každá praktika má své příznivce a odpůrce.Pokud se najdou dva stejně naladění jedinci, může mít i Dáma, požitek z toho, když se před ní někdo plazí a honí si ho.To, že někdo z nás, něco nemusí, neznamená, že má právo, to hned odsuzovat.
  • 11. augusta 2008 12:22:57 CEST
    Pánové, s tím, že otrok nemá žádná práva a žádné právo mít názor, jste vedle jako jedle. Dominantně-submisivní vztah je především o komunikaci a konsensualitě, to za prvé. A za druhé - pojem "otrok" má v D/s zcela jiný význam, nežli třeba ve starověkém Římě. Otroctví v pravém slova smyslu u nás samozřejmě neexistuje. To, že otrok nemá žádná práva, je častou náplní masturbačních povídek, ale s realitou to nemá nic společného.
  • 11. augusta 2008 9:45:47 CEST
    Ctené Dámy, otrok je preto otrokom, že nemá žiadne práva a teda ani právo niečo hodnotiť. A môj názor je taký, že máte plnú moc robiť si so svojim majetkom čo chcete, trebárs aj sex.
    A myslím, že najskôr musí byť predsa spokojná Dáma až potom jej otrok.
  • 11. augusta 2008 9:30:45 CEST
    Jsem stejného názoru,i kdybi se dominanttní osoba stavěla na hlavu určitě nemá submisivní tvor to hodnotit,jeho přirozeností je podřídit se a respektovat jelí přání.
  • 11. augusta 2008 8:44:32 CEST
  • 11. augusta 2008 8:20:12 CEST
    korsinko,
    to by si nebol ty aby si sa neozval len ty pekne poslúchaj, už si pod papučou neposlušník .. apropo gratulujem
  • 10. augusta 2008 22:34:12 CEST
    Pokud jde o mne, jsem člověk, který dá na osobní kontakt. S psaním si po netu nemám až tak dobré zkušenosti. Když se nemohu druhému dívat do očí, když mi chybí "ten tón" v hlase....no, písmenka snesou všechno.
    A pokud jde o sex...tedy myslím tím tzv.klasická sex, tak stále nechápu, proč by dominantní a submisivní osoby spolu neměly mít sex. Když se budu chtít s partnerem milovat, proč by mi v tom měla nějaká debilní, po netu šířená pravidla bránit? A když budu mít chuť na orální sex...tak proboha, proč si tu chuť odepřít? Lidi, přece BDSM je jen a jen sex,sex a zase jenom sex. Můžete se mnou nesouhlasit, ale to je asi tak vše. Může se vám zdát divné, že mám ráda všechny formy sexu. A pokud si někdo tzv. submisivní myslí, že dominantní dáma nesmí "vykouřit" partnera, pak chlapci vězte, ona je dominantní a může z této pozice dělat, co uzná za vhodné.
    Jistě, mnozí z vás raději budete olizovat nohy a plazit se po kolenou, pak se pod dohledem dámy vyhoníte a bude vám gut. Jen se ptám, bude stejně i té dámě?

• 10. augusta 2008 21:43:17 CEST
    tiež ušla takáto prezívka.
    submarek: Myslím že hromada ludí ma skreslené predstavy a do značnej miery k tomu prispieva internet s šíreným obrázkov a videí ktoré sa možno z časti zhodujú z realitou. Príklad nedávno som sa díval na jednu krátku sekvenciu kde údajna domina kľačí pred subíkom a robí mu to orálne.
  • 10. augusta 2008 20:57:44 CEST
    ty si sedlas steniatka??? no len nech sa to nedozvie sloboda zvierat...ty by ta naucili poriadku
  • 10. augusta 2008 16:21:09 CEST
    je to ťažké vysvetliť, ľudia sú individualny a každému sa páči niečo iné, vyskúšala som na bývalom šteniatku veci, ktoré sa terajšiemu šteňaťu nepáčia....takže je to o vzajomnej dohode.
  • 10. augusta 2008 10:53:48 CEST
    Nejde o hľadanie návodov a ani o masturbačné fantázie nadržaných subíkov. Ak tu vstúpi niekto taký, nech toto fórum radšej opustí a nekazí dojem .
    Podstatou je skôr spoznanie názorov oboch strán. Čo je pre jedných obyčajná galantnosť pre druhého to môže byť ponižujúce postavenie.
    Taktiež nevidím nič zlé na písaní o reálnych skúsenostiach. Je to poučné pre všetkých a hlavne tých menej skúsených. Myslím, že väčšina nás subíkov má určité možno niečim :-) skreslené predstavy a potom nevie ako sa má v spoločnosti dominy správať.
  • 8. augusta 2008 17:40:02 CEST
    Můj názor je, že každá dvojice to má úplně jinak, jak už napsala wena. Prostě je to o domluvě, o tom, co se oběma líbí. Připadá mi hloupé, hledat návody, jak by to mělo být, protože co návod, to v podstatě erotické představy pisatele návodu.(A takovému nevysvětlíš, že to, co se mu líbí a co jej vzrušuje může být pro jiné v podstatě nuda, moc slabá nebo moc silná káva a pod.)

A mimochodem, chlap, klečící při otevírání dveří by mi lezl na nervy - protože by zabral místo na vstup/odchod z bytu. Navíc, asi by mne vytáčel samotný akt, přišlo by mi to jako jeho zdůrazňování "tak na to hupsni a dej mi co proto, abych si užil svou nadrženost"
  • 8. augusta 2008 17:23:25 CEST
    koho honíme?
  • 8. augusta 2008 16:11:20 CEST
    honiš honím honíme
  • 7. augusta 2008 21:05:34 CEST
    kazda zena/domina ma ine naroky, poziadavky, ci uz predstavy. je to o konkretnom cloveku. taktiez kazdy otrok je pri plneni uloh iny, inak sa k nim stavia a inak ich vykonava