4. decembra 2008 7:07:41 CET
Byli jste uspokojeni? Doporučili byste nějakou jako tu, která sice za své služby inkasuje peníze, ale dominance je jí vlastní?
Po mnoha letech kdy jsem ani nepomyslel na to, že bych zabrousil do SM salonu a navštívil a využil služeb profesionální dominy, jsem se rozhodl tak učinit. Výběr je celkem široký, ale? Pořád ve mně tak nějak dřímá názor, že se jedná o služby a že není možné aby hodinový přístup byl ten, který by mně uspokojil. Ale nejsem ten, co je mudrc a tak nejlepší je vyzkoušet vše na vlastní kůži. Doporučte, popište Vaše zkušenosti. Na "oko" se mi líbí Madam Karin ze studia Dominace, princess Bellatrix kterou znám osobně ale ne z lekce, Madam Canabelle... nejsem masochista, ale subík. Svazování, lehčí spanking, polohové tresty, footfetish...a zavírání do klecí, smyslová deprivace, to jsou mé....a samozřejmě psí výcvik v bdsm kabátě...
21. decembra 2009 11:22:35 CET
Javíš sa ako človek,čo si vymýšla a klame,lebo si dňa: 18.12.2009 @ 20:25 napísal:"Zajtrra dám na net kde. Ja som tam nebol len som videl foto a prikázal som svojmu agentovi "to zabezpečiť",pretože sa mi to páčilo. Chceš ešte niečo vedieť? Už nemám veľa času."
Dnes je 22.12.a nič si z toho nesplnil a ešte si sluboval,že dáš do svojho profilu fotky z toho miesta,samozrejme tam žiadne nie sú.
A pokial by si aj chcel spraviť stretko a mať tam profi-kurvy,ako subinky,tak s takým BDSM sa môžeš strčiť vieš kam.
Zatial ašpiruješ na titul kecálek-internetový honič roku 2009 za hlášku,ako napísal Profesor6":Wena-tesco predavacka" .
20. decembra 2009 11:28:54 CET
len tak na zamyslenie...co ak dotycneho Wena odmietla? mne to pride aj s inymi suvyslostiami celkom dobre vysvetlenie toho ako sa nam tu ukazuje...
20. decembra 2009 7:24:28 CET
opat som sem nakukol po dlhsom case a aby som sa trochu zorientoval musel som si kliknut az na 5 stranku spatne.Su tu rozne sutaze, ja by som sa vyrok roka nominoval:
,,Wena-tesco predavacka"
slaveworik, wena je tusim presne taky typ, nad ktorym by Tebe tiekli sliny este tyzden po stretnuti a predstava na nu by ti nedovolila pokojne spavat.
aby si zase nespravil aj zo mna nadrzanca- ja spavam ako zarezany, ale musi sa nechat co sa tyka toho Wena ma ,,reprezentacny obal", ci aj take vnutro to neviem, neskumal som a ani zaujem nemam.
20. decembra 2009 0:17:25 CET
toz, my o voze ty o koze...
nebudem ti vysvetlovat rozdiely medzi mlynom a tvojim DSkovym stretko...jedno je iste, mlyn je realny kym ty len basnis...takze dokaz co si nataral a snad ta budeme brat aj vazne...
nemam uz chut na blbe keci o 120inach a pod. naozaj nemam za potreby struhat chudaka...oznam termin kedy a kde a mozme sa bavit dalej. dovtedy to mas len prazdne kecy.
upozornim ta na drobnost. este jedno blbe slovo na adresu mojej partnerky a budem nuteny ti na tvojom realne-nerealnom stretku rozbit hubu...a to velmi realne. Srandy u mna koncia pri takychto veciach. fakt urcite veci maju svoje hranice, pre mna si zo mna rob srandu kolko chces, ale moju partnerku a manzelku z toho vynechaj lebo s teba spravim ciganske lego z oddelenia hraciek v tescu. narozdiel od inych svoje sklony doma nemusim skryvat a ver ci never urcitym sposobom D/Skom aj zijeme...takze tuto temu vynechaj. dokaz v slovenskej scene aspon tolko co tych par ludi co tu nieco poriada a pre mna si potom svoju hubu aj roztrhni od samochvaly. ale kym si nic neukazal neverim ti ani len ze si...
a merat kvalitu stretka podla vysky vstupneho...nuz malomestske a prizemne..ale budiz...uvidime co nam ukazes...
a na koniec, poprosim ta o definiciu OZAJSTNEJ DS party nech viem co si pod tym predstavujes...
19. decembra 2009 23:07:02 CET
to by bol pruser, po bangladessky neviem ani zakaslat. Aky svetovy jazyk tam ide? A je to iste, ze to slaweworikove stretko bude naozaj v tom Bangladesi???
19. decembra 2009 22:31:49 CET
Daj pozor aby Ta neposlal niekam do Bangladezu.
19. decembra 2009 22:15:51 CET
Uz mas info od svojho asistenta ci agenta kde presne to stretko ides organizovat? Stacia mi koordinaty, som zvyknuty jazdit podla navigacky.
19. decembra 2009 21:46:32 CET
Dajte mu už niekto po papuli,nech ju zavrie :-)
A 120-ku neurážaj nezaslúži si to .
19. decembra 2009 18:02:24 CET
Prečítajte si môj príspevok corvinovi a potom ... NA MLYNE??? To je výsmech celej komunite BDSM. / okrem vlastníkovv 120-ciniek/ No je načase to trocha "selektovať". Ozaj už tam máš aspoň elektrinu?
Vážne: keď máš gule prídi do Vozokan aj so svojou subinkou a uvidíš,čo je skutočné DS. Termím Vám ešte upresním.
Ale keď si len IH.ako to o mne tvrdíte tak tam ani nechoď,lebo to bude OZAJSTNE BDSM párty.
apropo a pouvažuj,či by si sa skôr nemal stať MLYNÁR mletie múky dnes môže byť lukratívny job a keď si nájdeš peknú "mlynárku" môžete robiť aj "bočáky".Len to asi pôjde ťažko,keďže terajšia mlynárka rozhoduje aj o tom kedy máš "nalešťiť" 120-cinu:-)))
19. decembra 2009 15:19:34 CET
Pripomina mi to jednu kreslenu postavicku: chrobaka truhlika - brouka pitlika prace vseho druhu, a vsade bol a vsetko vydel na vsetko ma odpoved a riesenie.
19. decembra 2009 9:30:12 CET
amater-profi,profi bi mala brat za stretko vecsiu otrocku dan nieje to pravda,este niektore amaterky nemaju priestot tak musite aj zohnat priestor(je malicko amaterok ktore nechcu nic ani cent ale tiez nemaju priestor, sub jej za stretavky nieco pekne donesie-oblecenie,pomocku)a este nieco zavolam profi- prid dnes o 14hod, dnes nie mam plno,zajtra mam volny termin o 8hod, amaterka zavolam vies co mam vela prace ale zistim ci sa neda odist z prace v piatok tak po obede okej, ale kazdy ma svoju skusenost
19. decembra 2009 9:00:21 CET
dajte sa dokopy s nikom na xbdsm swingers44(robia aj klasicke sw party organizovali aj bdsm party neviem ci bola suma par 70eur sam subik 200eur)priestor okolie Nove Zamky tam si dohodnite stretnutie plus dalsi zaujemcovia a mate po hadkach ci je tam daky kastiel alebo tam
18. decembra 2009 21:13:31 CET
..no spravim ti radost :-) ..tak ten neobarokovy kastiel v Malych Vozokanoch je uz vedeny ako hotel, ale maly problem
...nie je stredoveky, nema luxusny bar a nema v podzemi muciaren ..jo a ceny su tam od 40 do 100 EUR za noc, ziadnych 600, ale ty urcite prides na to, ako tam dorobit vsetko, ze?
18. decembra 2009 20:25:34 CET
asi si tam nebol. Bude sa to páčiť. malé-velké-plavé je to jedno.Zajtrra dám na net kde. Ja som tam nebol len som videl foto a prikázal som svojmu agentovi "to zabezpečiť",pretože sa mi to páčilo. Chceš ešte niečo vedieť? Už nemám veľa času.
18. decembra 2009 20:02:10 CET
Možno so sa zmýlil plavé a velké je asi rozdiel myslím Vozokany. Ja to nevybavujem,takže ak došlo k omylu môj asistent je pred "padákom". A neútoč na to na čo nemáš.
18. decembra 2009 19:48:51 CET
..hm a ten stredoveky kastiel tam ides postavit? ..toto je vypis z hladania jedneho novinara, ktory behal po slovensku a obdivoval kastiele :-) "Jáj, vy hľadáte Armu,“ povie žena, keď sa v Plavých Vozokanoch pýtame na kaštieľ. „Tade,“ ukáže a dodá, že veľa z neho už nezostalo. V podstate iba jediný múr, niekdajšie priečelie." ....najprv si zisti nieco o tom mieste a potom zacni pisat .....ale klasika nic ine ako dristy sa od teba nedockame :-)
P.S. A fotku toho kastiela si dam do profilu na azete, aby sa nemuselo cakat na schvalovanie tu.
18. decembra 2009 19:23:19 CET
Si uhádol môj životný cieľ. Chcel by som letieť stíhačkou-možno až na hranice stratosféry.... ale na to si asi nikdy "nenašetrím" :-)))
18. decembra 2009 19:18:39 CET
Poznáš príslovie" koľko jazykov ovládaš"...? Pre mňa platí koľko remesiel a živností máš toľko krát si MAJSTER.
A nič z toho čo som napísal nie je lož. Viem to zdokumentovať,len tu na Slovensku by sa to rýchlo zneužilo.
Stretko,ktoré mám v pláne po Silvestri nebude pre škody120. Stredoveký kaštieľ v Plavých Vozokanoch a všetko,čo k tomu patrí... luxusný bar,izby a aj podzemná mučiareň. Len vstupné je o máličko vyššie. Ale to by vám dominantným ani sub. nemalo byť prekážkou.
Takže termín upresním po Novom roku.
Prajem všetkým príjemné prežitie sviatkov.
17. decembra 2009 13:36:03 CET
koľko máš tých robôt? písal si, citujem: "Zariaďoval a aj navrhoval som nie jednej domine salón nakoľko je to moja profesia /architektúra a stavebníctvo/" a v profile máš, že pracuješ v oblasti finančníctva a poisťovníctva.