Forums » Nekategorizováno

real Ds

• 5 posts
    10. februára 2009 17:21:37 CET
    Ja stebov nezijem takze neviem co sa uteba prejavuje , a podla toho co pises tvoj Partner nema inu moznost ako sa snazit ti vyhoviet a ulahodit aj v beznom zivote:)
  • 10. februára 2009 17:20:43 CET
    Podla mna je to nerealne. Deti urcite musia byt ovplyvnene DS vztahom svojich rodicov. Od mala deti budu vnimat pohyby tela svojich rodicov, kedze recovej komunikacii este velmi nerozumeju a neskor si vsimnu, ze jeden z rodicov je ten "silnejsi" a druhy ten "slabsi". Podla mna nie je mozne byt DS len pri sexualnych praktikach a pri beznom kontakte partnerov byt uplne iny .... Deti to budu registrovat a podla mna v buducnosti si podla tohto vzoru budu riadit aj svoj zivot. Ak je otec sub, tak podla mna bude sub aj syn, kedze cast svojho zivota ked sa formovala jeho osobnost videl ako ma nad jeho otcom navrch matka a mysli si, ze tak to ma byt. Ak je pripad opacny bude to trochu ine, kedze je v spolocnosti bezne "dane" , ze muz je ten silnejsi, takze tam to az taky vplyv nemusi mat.
  • 10. februára 2009 16:01:54 CET
    Neviem, ako u ostatnych, ale u mna sa Ds neprejavuje len pri sexe. Partner sa mi (samozrejme, v zavislosti od nalady a situacie) snazi vyhoviet a ulahodit aj v beznom zivote. Prave tak sa aj ja casto uchylujem k argumentu "lebo som to povedala" :-D :-)
  • 10. februára 2009 15:59:35 CET
    Klobuk dole, na to, ze nemas deti, nazor velmi rozumny. Dakujem :-)
  • 10. februára 2009 15:58:52 CET
    ...prepac, ja som nepochopila, ako to suviselo s temou...?
  • 10. februára 2009 9:19:26 CET
    Tak to snad nie... kompenzovat to ze chlapci vidia muza v situaciach, kde moze do popredia vystupit jeho submisivta hlaskami ako chlapi neplacu? Prosim, nie. SKutocni chlapi placu a dalsich vnutorne pseudosilnych chlapov uz na tejto planete nepotrebujeme. Mala som dojem ze tato posahana vychova je uz prekonana. Ja sice deti nemam, ale u nas doma sa taketo veci namiesto nezmyselnych klise a pouciek riesili rozhovorom. A myslim ze celkom uspesne. Ked som mala trinast a cudzi ujo na mna vytasil skaredu vec z nohavic na ulici, kde nikto iny nebol, tak som vedela, ze mam pratat kade lahsie A myslim si, ze sa takto daju riesit aj Dskove veci, napriklad sa rozpravat s chlapcami o tom, ze vztahy su rovnocenne. Aj ked niekedy mozno niekto sefuje trochu viac, ale preto, ze to tak chcu obaja. A mozno zdoraznit nejake oblasti kde rozhoduje Tvoj partner - urcite je nieco, comu rozumie viac ako Ty a spoliehas sa v tom na neho.A to, ze definitivne rozhodnutie je (mozno) uz len na Tebe, si mozete nechat pre seba. Dufam, ze som sa dost jasne vyjadrila, rana su tazke
    • 5 posts
    10. februára 2009 7:06:21 CET
    ...okolny svet nemusi vediet vsetko o mojom sukromi, ale to urcite znas tiez.
  • 10. februára 2009 1:31:05 CET
    ahoj,zase po delší době...no my "real" to oproti "subhercum" máme o moc složitější,se bez vědomí své paní courat po erosite...ale k tématu...taky nejsme sami...ale máme modely jednání...navenek jsme trochu ujetý vanily,víc galantní,poslušní na jedné straně a sebevědomí na druhé,ale bez podnětů pro nezasvěcené...vím,že když ten model poruším...špatně se to rozchází :-)tam to potom o nějakém "konsensual" není,jen o ujasnění pozic...tedy-real d/s nebo klasické s/m...prostě existuje,jenom nemá moc možností o tom mluvit...otrok po netu moc necourá:-) a domina,než aby odrážela po svém výkladu poučky co se smí a co už není podle samozvaných "petroniů" přípustné...nechá si to pro sebe
    • 5 posts
    9. februára 2009 22:54:34 CET
    No ak budeš mať rovnocenného partnera a D/Sko budeš riešiť len po sexuálnej stránke číže niečo čo sa nedeje pred ich zrakom tak ich to neovplyvni. Ak by si aj zobrali za vzor submisívneho človeka je dôležitá komunikácia teda ovplyvňovanie vnímania skutočnosti . poznáš to muž neplače ,nefňuká znáša bolesť je silný a podobne . od určitého momentu dospievania majú deti aj tak vlastnú hlavu
  • 9. februára 2009 21:55:46 CET
    Mno, tazka otazka. A asi budem musiet odpovedat, ze neviem, co je standard muzskeho spravania. Ale som si ista, ze chcem, aby az sa raz synovia rozhodnu byt sub, bolo to ich vlastne rozhodnutie. Nie nieco umelo naucene, co by im, v krajnom pripade, aj mohlo byt neprijemne, ak budu po mamine :-) A najma, dat im priestor aj byt vanilkovi. Skratka, nechcem im ako vzor ukazat nieco, co nie objektivna pravda. Otazka asi je, kde je hranica medzi galantnostou, ako povedala Liina, a kde je to uz o niecom inom...
  • 9. februára 2009 21:03:19 CET
    ok, myslim ze diskusia sa vyvyja od ponimania vety, citujem

"Mam chlapcov a nie som si ista, ci ich nutne musim naucit, ze toto je standard muzskeho spravania..."

a asi ju kazdy chapeme inak

polozim teda otazku na maladomina. co je podla teba standart muzskeho spravania?
  • 9. februára 2009 21:01:02 CET
    Samozřejmě!! tak jsem to pochopil i já a imo každý soudný člověk.
    • 5 posts
    9. februára 2009 20:57:29 CET
    Skor by som povedal že maladomina ma partnera alebo hľadá a ma otázky ako to zobere jej dieťa/deti a aký to môže mat vplyv na ich sociálny a osobnostný vývoj a ak je istá D/S situácia ci ju treba vysvetliť alebo vymýšľať Sci-Fi
  • 9. februára 2009 20:48:10 CET
    Pokud jsem si všiml, tak maladomina píše, že si právě není jistá, že by si to její chlapci měli brát jako vzor mužského chování a že by to vůbec měli vidět.
  • 9. februára 2009 20:42:57 CET
    no ja len malickost...

pride mi nepravdepodobne ze to v vztahu bude tak fungovat ako popisujes...neviem teraz ci mas vztah alebo nie...ale ja mam tu skusenost, ze ked to preslo do vztahu tak sa partneri tak trosku vyrovnali, ono vo vztahu potrebujes riesit kopec veci a vtedy som si nie isty ci budes chciet mat pri sebe chlapa co ti bude len lezat pri nohach...

no a vychovavat chlapcom k submisivnej ulohe? prepac, pride mi to ako take rojcenie...

nechcem spochybnit tvoju predstavu o muzoch ale ver mi...nikto nedokaze kazdu hodinu/minutu/sekundu byt absolutne povolnou submisivnou osobou..a to plati aj pre dominantov...
  • 9. februára 2009 15:47:38 CET
    Samozrejme, ze nemam v plane ukazovat im hracky :-) ...Ale su veci, ktore si dieta vsimne, a hoci ich nechape, pravdepodobne ich prijme za normal. Neviem, napriklad vacsie mnozstvo ihlickovych topanok. Alebo bezne spravanie. Nepride mi nenormalne, ak mi partner lezi pri pozerani telky pri nohach, ale ak opacne to nie je nikdy a keby sa ma trebars nejako aj dotkol... Neviem. Mam chlapcov a nie som si ista, ci ich nutne musim naucit, ze toto je standard muzskeho spravania...
  • 9. februára 2009 15:44:58 CET
    ...pokial siahaju moje informacie, ty predsa nezijes a ani si realne nezil v Ds vztahu, kde by boli deti...
  • 9. februára 2009 8:10:44 CET
    Já dítě mám, ale faktem je, že s partnerem nežiji trvale ve společné domácnosti. Ovšem na druhé straně spolu trávíme tolik času, že tento problém jsme řešit museli.
    Samozřejmě jsme před dcerou nikdy neprováděli žádné sm praktiky, stejně tak jako se běžně před dětmi nesouloží, ale takové drobnosti jako, že jsem přítele sem tam plácla, nebo tak něco, to stejně nezasvěcený člověk identifikovat nemůže a bere to jako projev temperamentu dané osoby:) Možná si dcera všimla, že se ke mě můj partner chová podstatně galantněji, než jiní muži ke svým partnerkám, ale z toho také nelze vyvozovat nějaké závěry. Myslím, si, že s trochou soudnosti lze D/s vztah úspěšně realizovat i v manželství s dětmi, což potvrzuje i několik mých známých manželských dvojic, které mají jak děti, tak d/s vztah.
    • 5 posts
    9. februára 2009 7:46:08 CET
    ...ked su deti, je to zlozitejsie, zalezi ako su stare a podla toho sa prizposobit, ale urcite do urciteho veku by bolo fajn je drzat trosku od ds zivota dalej, predsa len aj deti dskove zijucich ludi nemusi koncit ako ds