15. mája 2010 15:23:12 CEST
Ahoj Žienka.
Tú Lenku Bondovú som nepoznal ale vďaka tebe som ju pozrel a má tam naozaj veľa poviedok.Len som nemal čas každú prehrabávať či tam je niečo aj o tramplingu.A neviem či je to vymyslené alebo opis reálu lebo vymyslieť sa dá kadečo.
Ja si radšej počkám na tvoju poviedku.Ty opisuješ reál a veľmi verne ako 3D kino
No to či vydržíš skákať dlhšie ty alebo otročik ako trampolína záleží od veľa faktorov.Akú má výdrž otročik ale aj akú máš ty kondíciu a hlavne čo máš obuté
![](smilies/icon10.gif)
Aj tak vsádzam v prospech teba,hovorím to z vlasnej skúsenosti
Minulý viked bol najkrajší v mojom živote.Bol som sobotu i nedeľu pri domine
![](smilies/smile.gif)
Domina vymyslela aby som u nej prepal a zostal aj na druhý deň aby som jej vo všetkom slúžil a staral sa o jej pekné nôžky k jej úplnej spokojnosti
![](smilies/smile.gif)
Prežil som s ňou nezabudnuteľných 21 hodín
Urobili sme veľké nákupy viacero topánočiek,šaty a potom šli do kina,kúpil som jej tam niečo na chrúmanie.Bol to najkrajší film aký som videl i keď neviem o čom bol
Totiž domina mi prikázala si ľahnúť na zem pod jej nôžky a tak pozerala nejaký film.Pritom vôbec potme nevidela ani ju to nezaujímalo kde mi nôžkami v topánočkach dupla alebo tlačila,či na ústa nos krk rebrá mužnosť
![](smilies/icon10.gif)
Ja som musel byť úplne ticho aby nás neodhalili
![](smilies/icon10.gif)
potom som jej masíroval nôžky
![](smilies/smile.gif)
Ani by som netušil ako atmosféra kina pre oboch zvýraznila zážitok
V noci som spal na zemi pri jej posteli ako podložka schodík pripravený splniť jej akekolvek želanie.
Ráno jej doniesol raňajky do postele a použila ma ako WC.
Bolo veľa hard tramplingu a nových vecí čo sa ani nedá opísať.
Ale aspoň niečo.Pätou mi stála celou váhou na krku a prikázala aby jej pritom lízal duhú nôžku.
Stála špičkami alebo pätami mi na očiach až mi ich vtlačila do hlavy a zabávala sa že potom dlho nič nevidím
Tancovala mi na tvári celou váhou opätkami prešlapávala z nôžky na nôžku až mi chrapšťalo v lícach a krútila sa až mi rozšliapala tvár.Smiala sa že mi zostane dlho veľa stôp,urobila to naschvál
![](smilies/smile.gif)
Až doteraz som mal na tvári krvavé otlačky čo ani aknekolor nezamaskoval
Skákala mi po bruchu ako trampolíne a keď sa jej zdalo že veľa vydržím,obula si šľapky s opätkami.To bol môj koniec,skákala a krútila sa dookola a ja od bolesti strácal vedomie.Povedala že aj tak som veľa vydržal ale moje brucho bolo označkované na nepoznanie
Je úžasná
Aj som natočil na kameru otlačky po ihličkách na hrudi rukách i tvár,niečo dám asi aj do albumu(okrem tvári
![](smilies/icon10.gif)
)