Forums » Nekategorizováno

• 19. septembra 2012 9:35:17 CEST
    Pán doktor,priatelka sa stažuje,že mám nástroj ako dieta
    Nebudte smutný,aj iným sa to stáva,tak aký ho máte?
    No,3500gramov a 52centimetrov
  • 17. septembra 2012 21:42:51 CEST
    Daj dalsi, chrobacik. Netrpezlivo cakam.
  • 16. septembra 2012 22:54:27 CEST
    Kurva, ty to valis!!!!
    Prej, zozer si tie zkurvene chutovky lebo nikam nejdes, doslo ti to debile!?
    Kurva, som sa takmer posral od smiechu.
    • 9 posts
    15. septembra 2012 8:20:42 CEST
    posledné zaznamenané slová TERMINATORA na sídlisku luník 9
    - tak dzik more sleduj to železo !!!
    • 9 posts
    7. septembra 2012 21:50:27 CEST
    Je tomu takmer desať rokov, čo profesor psychológie Richard Wiseman zahájil experiment nazvaný LaughLab („laboratórium smiechu“).

Jeho účelom bolo zistiť, ktorý vtip je najviac príťažlivý a zrozumiteľný naprieč rôznymi kultúrami, vekovými skupinami a krajinami. Kvôli experimentu vznikol internetový portál, na ktorý mohli užívatelia vkladať a hodnotiť vtipy.

Nasledovný vtip vzišiel z experimentu víťazne:

Dvaja poľovníci sa potulujú lesom. Jeden z nich zrazu bezvládne padne na zem. Nezdá sa, že by dýchal a jeho oči sú akoby sklené. Druhý muž schmatne mobil a volá pohotovosť.

„Môj priateľ je mŕtvy!“ zvolá. „Čo mám robiť?“

Operátor hovorí: „Upokojte sa. Pomôžem vám. Najprv sa uistime, že je naozaj mŕtvy.“

Nastane ticho, potom sa ozve výstrel.

Muž sa vráti k telefónu: „OK, a čo teraz?“

Som sama, ktorej sa nezda nejak extra vtipny ?
    • 9 posts
    6. septembra 2012 18:52:25 CEST

Novomanžel, přestože ještě velmi zamilovaný, se nemohl dočkat, než půjde do města a vyrazí si se svými starými kamarády, říká své manželce: "Miláčku, hned se vrátím...". "Kam jdeš, miláčku...?", ptá se žena. "Jdu do baru moje lásko, dám si pivo." "Chceš pivo, miláčku?" otevřela chladničku a ukázala mu 25 různých druhů piva z 12 zemí: německé, holandské,japonské, slovenské, české... Manžel nevěděl co dělat, a jediné, co ho napadlo bylo "Ano, lásko moje ... ale v baru ... víš ...mají chlazené sklenice ..." Nedokončil ani větu, než ho žena přerušila : "Chceš vychlazenou sklenici, miláčku?" - a vyndala z mrazničky obrovskou pivní sklenici, zmrzlou tak, až jí začala přimrzat k ruce, když ji držela.

Manžel, trochu pobledlý, říká: "Ano, moje nejmilejší, ale v baru mají ty pečené chuťovky, ty jsou opravdu výborné...nebudu tam dlouho. Hned se vrátím. Slibuji. Dobře?"
    "Chceš pečené chuťovky, cukroušku můj?" Otevřela troubu a vytáhla 15 plechů různých dobrot: kuřecí křidélka, prasátka v županu, kloboučky z hub, vepřové řezy atd.
    "Ale, cukroušku... v baru ... víš ..ty nadávky, hrubé výrazy a to všechno..."

"Chceš neslušné výrazy, ty můj čumáčku? OK!... TU MÁŠ, VYPIJ SI TO POJEBANÉ PIVO V TOM TVÉM ZASRANÉM PŮLLITRÁKU A SNĚZ TY ZKURVENÉ CHUŤOVKY,PROTOŽE NEJDEŠ NIKAM ! DOŠLO TI TO, TY DEBILE ?!!!"
  • 6. septembra 2012 11:48:29 CEST
    Jožko,kde si bol? Bol som si zahrat futbal s Jankom. Ale Janko nemá ani ruky a ani nohy! Nevadí,ale futbal sa s ním dá hrat
    • 9 posts
    4. septembra 2012 12:19:39 CEST
    Pan doktor,potrebujem aby moja zena dostala vaginalnu mikozu.
    A to uz preco clovece??
    No predsa aby vedela,ake je to zit s podrazdenou picou....
  • 29. augusta 2012 13:33:10 CEST
    otázka na rádio jerevan , viete aký je rozdiel medzi záchodom a knižnicou ?
    -v knižnici sú diela našich predkov a vzáchode diela našich zadkov !!!!
  • 29. augusta 2012 10:26:28 CEST
    hoteli na recepcii sa chce zapisat rodina Jebalovcov.Recepcny vravi:-Prosim vas nadiktujte mi vase mena...-
    Pan Jebal zacne:Ja som Jebal so svojou manzelkou,dvoma dcerami a jednym synom...A toto je moj syn, Jebal s manzelkou a detmi...Recepcny nanho pozrie a povie:-Ja mam v pici s kym si jebal,zapisem vas ako jednu skurvenu rodinu....hihihihih
  • 29. augusta 2012 8:54:38 CEST
    ruska , kaňadanka a slovenka sa stretli v pieštanských kúpeloch skamarátili sa tak sa dohodnú že o rok sa stretnú a povedia si čo sa za rok zmenilo , tak ubehol rok a prvá hovorí ruska
    - prídem domov z kúpelov a pozerám nová spálňa zo sibírskej brezi
    kaňadanka hovorí
    - prídem domov a kuchyna fungl nová z kanadskej borovice
    a slovenka povie
    - ja prídem do spálne a tam kurva z českej lípy !!!
  • 27. augusta 2012 16:56:04 CEST
    V jednej väzenskej cele sa stretli zoofil, pedofil, nekrofil, sadista a vyznavac adrenalínových športov.
    Zoofil vraví:
    - Chcelo by to nejakú macku...
    Pedofil dodá:
    - Nó... skôr maciatko.
    Nekrofil spresní:
    - Mrtve!
    Sadista sa teší:
    - To by som ho zabil ja!
    Vyznávac adrenalínových športov sa na nich chvílku pozerá a potom povie:
    - Mnau...
  • 25. augusta 2012 19:23:14 CEST
    Sex je dědičný. Pokud ho neměli tvoji rodiče, existuje jistá pravděpodobnost, že ho nebudeš mít ani ty.
  • 25. augusta 2012 14:51:19 CEST
    Hypochonder:" Žena ma uz dlhší čas podvádza a velmi ma to trápi, stále mi totiž nerastú parohy! Bože, čo ak mám málo vápnika?!"
  • 25. augusta 2012 10:39:36 CEST
    Damy, ak muž povie, že niečo urobí, tak to urobí. Nemusíte mu to každých šesť mesiacov opakovať!

Tichý muž väčšinou rozmýšľa. Tichá žena je vačšinou nasratá.
  • 24. augusta 2012 7:47:31 CEST
    Matka pod synovou posteľou nájde putá,bič a koženú súpravu,najedovaná príde za otcom......Náš syn je sado-maso,čo budeme robit??!! otec:No......biť ho asi nemá zmysel...
    • 8 posts
    23. augusta 2012 16:11:52 CEST
    vsimol si niekto, ze v opise sa vlastne pise o TEMATICKOM usmeve? ja som si to vsimla az teraz
  • 23. augusta 2012 15:59:23 CEST
    boh ma stvoril preto,lebo má zmysel pre krásu....a teba,lebo má zmysel pre humor
  • 21. augusta 2012 20:42:40 CEST
    Dekan
    - študent prečo ste sa rozhodli študovať práve na našej fakulte
    študent
    - ale otec!! nechaj si tie hlúpe otázky
  • 21. augusta 2012 17:51:50 CEST
    študent v jedálni si chce sadnút,miesto je len pri jednom profesorovi.....ked si chce sadnút,profesor mu povie,že labut sa nemože priatelit so svinou.V poriadku,tak letím dalej....Profesor sa urazil a rozhodol sa,že na jeho skúške prepadne....na skúške mu dal najtažšie otázky,ale študent zodpovie všetky na výbornú.....posledná otázka znela,čo si vyberie,vrece zlata,alebo vrece múdrosti.Študent si vybral vrece zlata,profesor vraví,že múdrost je správna volba.Študentova reakcia,že každý si vyberá to,čo mu chýba....Profesor sa naštval a na zápočet mu napísal,že SOMÁR.....študent prečíta a vracia mu ho spat.....pán profesor,podpísali ste sa,ale známku ste mi nedali
    • 9 posts
    19. augusta 2012 22:21:31 CEST
    medved ma narodeniny, tak si zvola vsetky zvieratka na cistinku a vravi im: "zvieratka, oslavujem narodky, pridite na party. ale od kazdeho chcem hodnotny darcek. kto nedonesie, toho vysvacam vtakom po chrbte." tak sa zvieratka rozisli, zhanali darceky a v urceny den prisli k medvedovi...
    ako prva prisla liska. liska doniesla medvedovi kluce od noveho medveda s-klasse. medved je nateseny, liska tiez a uz kali na party.
    druhy prisiel vlk, ten doniesol kluce od noveho brlohu. medved opat nateseny a uz aj vlk kali s ostatnymi.
    dalsi je na rade zajko, no ten doniesol medvedovi len mrkvu. medved sa naserie, vytiahne falus a zacne zajka bit ako slubil. no zajko sa len rehoce ako zmyslov zbaveny. medveda to maserie este viac, tak busi hlava-nehlava, no zajko stale huronsky smiech. medvedovi to neda, tak sa pyta zajka:
    "zajko, ved ta tu mlatim hlava nehlava, ved to ta musi boliet. tak co sa stale rehoces?"
    na to mu zajko s este vacsim smiechom hovori:
    "za mnou ide jezko a nesie ti jablcka..
    "
    • 5 posts
    19. augusta 2012 20:45:33 CEST
    chlap si kúpi cirkusového papagája , ktorí vie telefonovať , po mesiaci chovania papagája , príde majitelovy účet za telefon na sumu 4000 eur , chlap sa nasere a pribije papagája o krídla na stenu a vraví mu
    - za ten účet budeš na skrini visieť celý týždeň , a tak papagáj visí a zrazu oproti seba vidí na stene kríž a na nom ukrižovaného chlapa
    - ty inri počúvaj kolko tu visíš !!!
    - cez 2000 rokov
    - a to si kde do piči telefonoval ? !!!
  • 16. augusta 2012 19:21:56 CEST
    Ide nadržaný medved lesom,je mu jedno kto mu poslúži,stretne ježka,ten sa od laku dá do klbka......Ježko,kde máš dierku? Ja nemám dierku...A čím si to prehovoril?
  • 15. augusta 2012 17:13:30 CEST
    nadrzany medved zdrapne zajaca a huci na neho: "zajac, vyfajci ma!"
    "ale medved, ved ja to neviem..."
    "tak to sprav najlepsie, ako vies!"
    a zajko teda zacal "chrum, chrum, chrum..."

• 14. augusta 2012 14:35:50 CEST