Forums » Nekategorizováno

BDSM & peniaze & trestný čin

• 8. marca 2009 19:33:00 CET
    hm....neviem no...asi budes nejaky moralny apostol...

v podstate mas pravdu, za sluzbu treba doklad...zase na druhej strane mi to cele pride strasne malicherne...co spravis s tym dokladom? das si ho do uctovncitva ako rezijne naklady???

to by bola tvoja strana. strana jej podnikania ta nemusi trapit, je to jej problem ako si to vyrovna...pochybujem vsak ze ma nejaky papier na svoje "podnikanie"

ale len tak pre zaujimavost. ked za nejakou nabuduce pojdes, pytaj si teda blocik... v horsom pripade ta podla mna vysmeje, v tom lepsom si vysluzis bonus k prevedenej sluzbe...
  • 8. marca 2009 19:28:29 CET
    Si vedla...ja sa zivim niecim inym...robit profesionalnu dominu nie je moja salka kavy...a dane fakt platim...
    A ako by som reagovala, ak by mi nedali doklad o zaplateni...nemusim nad tym spekulovat, zatial vyuzivam len sluzby, kde mi ten blok nemaju problem dat.
  • 8. marca 2009 19:17:52 CET
    Zaujíma ma objektívny názor na to, že dominy príjmu hotovosť, a neposkytnú žiaden doklad o zaplatení !!!
    Svoje emocionalne názory, si teraz odložte stranou.
    Dominy, erotické salóny a pod sú formou podnikania, myslím, že keď dakdo zaplatí 100 euro za službu, je normálne mu dať doklad o zaplatení , či nie ??
  • 8. marca 2009 19:14:35 CET
    Ja nikomu nezávidím! Zľahčovanie a zosmiešnovanie nejakej situácie je prejav nezrelosti, aspoň u mňa.
    Ako by si reagovala, keby ti v obchode pri kúpe trebárs obuvy, poprípadne keďže sa jedná o služby, napr. nášteve kaderníčky, kozmetičky nedali žiaden doklad o zaplatení za službu(čistenie pleti) a na druhý deň by si dostala nejakú alergickú reakciu. Tvoj nárok na reklamáciu by bol nulový! (len krátka fikcia :o))

Ešte niečo k tomu neprejníctvu, praješ podnikateľom, živnostíkom, ktorý porušujú zákony SR ?! Áno ?

PS: Trafená hus zagágala ?!
  • 8. marca 2009 19:07:55 CET
    Teraz neviem, ci mas taky zmysel pre spravodlivost, alebo Dominam ich nezdaneny prijem zavidis.
    Uz ta vidim, ako pises na policii trestne oznamenie: vyuzil som sluzby tej a tej damy, bol som jej podnozkou, za zle drzanie som dostal vyprask na zadok, podviazala mi semenniky a nechala ma klacat v kute na miske s fazulou, ale vsetko som si vyzehlil neznou starostlivostou, ked som jej jazykom vylestil jej vysoke cizmy, takze mi na zaver bolo umoznene ejakulovat. (...len kratka fikcia...) A predstavte si tu nehoraznost, odovzdal som dotycnej istu sumu penazi ... a nedostal som ziadny blok z registracnej pokladne. Navyse by ste mali dotycnu damu stihat za to, ze nema zverejneny dualny cennik... A este by ste mali overit, ci ma zivnostensky list, a ci na prislusnom obecnom urade schvalili otvaracie hodiny...a este by ste mali informovat aj Danovy urad...
  • 8. marca 2009 18:32:30 CET
    Čomu nerozumieš?
    Prídeš trebárs holičovi, ostrihá ťa, zaplatíš, dá ti bloček.
    Prídeš k domine, dostaneš službu, zaplatíš, nedostaneš žiaden doklad o zaplatení. Podľa mne je to porušenie zákonov SR!!!
  • 8. marca 2009 18:30:01 CET
    ???????