Forums » Nekategorizováno

BDSM & peniaze & trestný čin

• 8. marca 2009 18:25:07 CET
    Chcel by som vedieť, aký je váš názor na to, že domini majú svoj ceník. Poskytujú služby, inkasujú peniaze. Ale neposkytnú žiadny doklad o prijatý hotovosti, tým pádom si nevedú žiadne účtnovníctvo.
    Mal som možnosť hovoriť o tejto téme s veľa subíkmi využívajúcimi takéto dominy.
    Ale ani jeden z cca 15 sa nestretol s tým, že by mu bol dominov daný aký koľkovek doklad o zaplatení určitej služby.
    Zaujíma ma právny pohľad na túto situáciu v rámci slovenskej legislatívy. Ďakujem
  • 13. marca 2009 16:58:53 CET
    pani prosim bez invektiv a prosim nechajte si aj usudky o tom ktorom pre seba...

tajomstva ludskej duse su neprebadane a preto nebudem riesit co a preco toho ktoreho viedlo k tomu aby zalozil temu ...
    • 7 posts
    13. marca 2009 9:05:57 CET
    čo tu trepeš za nezmysly,nevieš načo by to robili?
    • 6 posts
    13. marca 2009 7:04:35 CET
    velqa muzov sa vydava za 'financne prostitutky,akuraqt ukradnu fotku z netu,alebo sestry a uz chcu ryzovat,jack
  • 13. marca 2009 1:56:47 CET
    no tak po delší době....zdravim,
    jen sem bez znalosti pravopisu, diakritiky, no jen stručně!!!! ten týpek, co založil tohle fórum....hmmm...tak to je bez debat největší pitomec, co se tu za poslední roky vyskyt!!! a na to ti klidně vystavim doklad i s DPH!!!!...no jo no remy IQ 0
    • 7 posts
    10. marca 2009 11:35:50 CET
    Ten debko už 9.3.zrušil konto,"asi nechcel prísť na lekciu".
  • 10. marca 2009 10:44:35 CET
    Mam dojem, a velmi silny, ze podla seba sudis nas ostatnych. Je smutne, ze nedokazes akceptovat nazory, ktore su odlisne od toho tvojho a ich autorov urazas. Je to nizke. Zamysli sa..
    • 2 posts
    10. marca 2009 0:45:45 CET
    Prepac ale stale nechapem ako moze prevadzkovatel domina.sk vstupovat do vztahu medzi dominou a jej zakaznikom? Poskytnutie danovych dokladov je v ich rezii, tu je inzercia bezplatna a preto sa tu ziadne danove doklady nevystavuju.
    Povies mi na akej stranke sa mazu inzeraty lebo ich zadavatel udajne nevydava danove doklady za poskytovane sluzby?
  • 9. marca 2009 16:47:12 CET
    Komunita na tomto fóre = banda tupcov, prostitútok etc. Česť výnimkam :D
  • 9. marca 2009 15:02:13 CET
    Nerozumiem, preco vobec niekto otvara diskusiu na tuto temu! Predsa kto nechce, nemusi tieto sluzby vyuzit! Alebo im zavidis? Priznam sa, ja si obcas s mojou subinkou prenajimam priestory, ale nikdy ma nenapadlo rozmyslat nad tym takto. Naopak, som rad, ze sa mozeme doslova vyblbnut na velmi prijemnom a hlavne spickovo vybavenom mieste. Tak Vas poprosim, dajte pokoj! Dakujem
    • 7 posts
    9. marca 2009 9:47:32 CET
    Zase sa ozval jeden INTERNETOVY HONIČ,ktorý nemá ani páru o BDSM,tak tu začne preberať sprostosti.Kludne prídi ku mne na lekciu,máš ju zadarmo,ešte Ti vybavím,že bude so mnou aj pekná domina a ako bude vyzerať Tvoj zadok,si pozri v mojom albume.
  • 8. marca 2009 21:11:09 CET
    Nechces nahodou cislo projektu? Fakt skoda pismenok... ci uz s diakritikou alebo bez...
    • 5 posts
    8. marca 2009 21:02:29 CET
    Konkrétne?
    • 5 posts
    8. marca 2009 20:58:31 CET
    nemas zac
  • 8. marca 2009 20:57:16 CET
    Kodovanie dedicnych ochoreni.
  • 8. marca 2009 20:55:14 CET
    A aký problém v genetike riešiš ?
  • 8. marca 2009 20:53:20 CET
    Ďakujem za radu
  • 8. marca 2009 20:52:22 CET
    Trafil si klinec po hlavicke...genetika nie je moja hlavna domena, ale participujem aj na projekte zaoberajucom sa genetikou.

corwin
  • 8. marca 2009 20:51:39 CET
    Nemyslím si, že ty ma môžeš nejak obohatiť v oblasti kódovania.
    Aj rozumieš tomu, čo si mám prečítať, či ako užívateľovi ti stačí vedieť čítať?
  • 8. marca 2009 20:51:11 CET
    ....a ak mozem corwina doplnit, je to dokonca tvoja obcianska povinnost nahlasit prokurature kazde porusenie zakona ktore zistis...
  • 8. marca 2009 20:50:11 CET
    tato debata tu este ani nebola ked uz k nicom neviedla...nehnevaj sa ale taketo uvahy si odloz na vecer v senku k pivu...tam mozes rozoberat popri drazejucom pivu, popri tom ako nas politici okradaju a co ja viem este akych zmysluplnych temach aj to ci ti domina vytavi blocik alebo ne...
    • 5 posts
    8. marca 2009 20:48:25 CET
    nie tak hlboko ako ty som este neklesol .....pozri dam ti jednoduchu radu .....su tu inzeraty profidomin, posli to na prokuraturu, alebo policii .a ako uvedomely obcan podaj trestne oznamenie a nemusis tu vypisovat :-) .....no a potom uz budes cakat na vysledok
  • 8. marca 2009 20:47:30 CET
    Ďakujem za vaše názory, táto debata nikam nevedie. Najskôr to boli prízemné vtipy, potom pár ludí súhlasilo s nelegálnosťou tejto činnosťi.
    xyz333 nám tu aj niečo múdre prekopírovala z inej stránky, máte čo študovať Isto je odborník na kódovanie, určite aj genetické kódovanie
  • 8. marca 2009 20:44:29 CET
    Jasne, ze je to odtial... To "pozri" bolo myslene ako "precitaj si toto"... Ja som uzivatel, nie programator, hadam ma pani Ing. Zendulkova neda kvoli tomu na sud. ;) Ale mohol by si ju informovat, ked si uz taky nabruseny...
    • 5 posts
    8. marca 2009 20:39:00 CET
    Nemáš pravdu, nikto ma nevyradil. Neliečim si komplexy. Jediné čo možem opýtať sa, riadiš sa týmto:
    Podľa seba, súdim teba!?
    • 5 posts
    8. marca 2009 20:36:47 CET
    Kodovanie si možeš nastaviť v browsery.
    Té tvoja hlboká myšlienka o diakritike je z : http://www.sakba.sk/bulletin/bulletin4/cl3.html
    Keď niečo píšeš, skúsť vlastné, je to trápne. Alebo aspoň cituj správne,inak je to plagiatorstvo