Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• Moderator
    • 33 posts
    2. septembra 2012 20:16:13 CEST
    Nick Zyxyy ani austria nebol zmazany este pred par chvilami, teraz pozeram, ze Zyxyy uz je zmazany.

Co sa tyka SS, tie sa mazu automaticky pri zmazani konta, nie su tie chybajuce SS prave od Zyxyy, alebo niekoho, kto testoval mazanie konta?
  • 2. septembra 2012 20:14:15 CEST
    Zyxyy a Austra nemaju spolocne nic, ale predosly nick ZYXY, chapes ?? proste sa Zyxy ZMENILO na Austria.

Ty nerozumies asi co sa Ti snazim vysvetlit

nic Austria NIKDY PREDTYM NEEXISTOVAL a v zivote som o takom nicku nepocula chapes??????? vsetky udaje su rovnake, zostala tam aj profilova fotka, aj nieco o mne, a heslo rovnake, ako som mala na Zyxy. Nck Zyxy ba zmenil ZNENIE na Austria. Nie je mone ani realne aby ta austria existovala predtym kedze email [email protected] mam zavedeny asi mesiac.

Ak si vsimnes tak vedla nicku sa mi zobrazuje aj pocet prispevkov vo forek ktory po Zyxy zostal, a pritom ked si das vo fore nick austria hladat - tak Ti nic nenajde. Proste toto je ZYXY tento nick - a ja nechapem ako je to mozne stale

a ano ten nick je Kleopatra 1. ked na nu kliknem, pise mi:

,,Toto konto bolo zrušené!
    Možné príčiny:
    Užívateľ dobrovoľne zrušil konto
    Užívateľ porušil Podmienky užívania"

a pritom uplne normalne aktivne prispeva do fora.
    • Moderator
    • 33 posts
    2. septembra 2012 20:10:41 CEST
    Ake vsetky udaje ma rovnake? Neviem ake su tvoje realne udaje, ale ked porovnavam austria a Zyxyy, tak su tam uplne rozdielne veci. A neviem co bolo v profile Zyxy, takze to neviem porovnat.

Ten forgot password som ti vysvetlil - profil austria, Zyxyy a aj Zyxy maju rovnaku emailovu adresu. Takze ked si pri ziadosti o nove heslo zadala tu mailovu adresu, prisli ti udaje prveho uctu ktory mal tu mailovu adresu a nebol zmazany - cize austria. Kto a preco ti ten ucet vytvaral sa ma nepytaj, ale pripada mi to tak, ze si si ho vytvarala sama pred par rokmi. (alebo sa nejakym zazrakom dostal tvoj email k tomu uctu, ale mna sa nepytaj ako, bolo to tam uz ked som prevzal dominu.sk pred par tyzdnami).

Nick Kleopatra1 neexistuje. Su tu "Kleopatra", "Kleopatra 1" a "Kleopatra77", a tie zrusene nie su, takze funguju normalne.

Ak niekto budete skusat zrusenie uctu, tak si prosim uvedomte, ze nie je cesty spat. Takze to prosim skusajte na nejakych novych uctoch, pripadne uctoch, ktore vam nebudu chybat.
  • 2. septembra 2012 20:08:26 CEST
    to bude mozno tym ze sme si pisali na tom nicku Zyxyy ktory som prave zmazala - tak asi sa s tym zmazali aj tie spravy
    • 9 posts
    2. septembra 2012 20:07:36 CEST
    Je to nick Kleopatra1.
    A deje sa tu viac cudnych veci. Ukazuje mi,ze mam dve nove ss,ale ked na ne kliknem,tak mi povie ze ziadne nove nemam. A v archive mi dokonca chybaju ss z poslednych dvoch dni a ja som ich urcite nezmazal....
  • 2. septembra 2012 20:04:10 CEST
    je teda zaujimave, ze TERAZ sa nick Zyxyy zrusil uplne a uz sa do neho neda prihlasit, a pred hodinou sa to este chovalo tak ako pisem...
    • 7 posts
    2. septembra 2012 20:01:36 CEST
    Keby ucet Austria nemal nic spolocne so Zyxy, tak by tam asi nemal rovnake vsetky udaje... Ako by si mi potom ten nick Austia vysvetlil? a ten mail ktory mi prisiel na forgot password?

Ved ten nick Austria predtym neexistoval.

Proste TOTO mi nejde do hlavy.

A myslim ze s tym nebude mat problem ani menovana osoba, kedze sama to o sebe pisala - je to nick Kleopatra1 - tiez o sebe pisala ze si zrusila nick a stale normalne funguje...

No bola by som velmi rada keby si moj nick vratil naspat, ale to nevyriesi tu dilemu z toho, ako je take nieco mozne...

niekto sa proste evidentne dobre bavi...
    • Moderator
    • 33 posts
    2. septembra 2012 19:54:59 CEST
    Pisal som, ze nebudem reagovat, takze posledna vynimka:

Tvoj ucet Zyxy bol zmazany (tak, ze uzivatel Zyxy klikol na moznost zrusit konto). Galerie, inzeraty, prispevky vo fore sa nemazu automaticky, preto su stale dostupne pod nickom Zyxy. Ak chces, mozem ti napr. ucet Zyxyy zmenit naspat na Zyxy, a tym sa znovu dostanes k tym svojim veciam...

Ucty Austria a Zyxyy su uplne ine ucty, s uctom Zyxy nemaju nic spolocne (teda okrem toho, ze su registrovane na rovnaku emailovu adresu, co je zase dalsi problem, ktory ma tato stranka a musime ho vyriesit...).

To co tu pises o tom, ze na niektore nicky sa da kliknut a na niektore nie, nie je celkom pravda. Vsetky zrusene a zmazane nicky sa chovaju rovnako, aspon v tych castiach stranky ktore sme uz prerobili / opravili. Cast s profilom to este nie je, takze tam moze byt nejaky chaos.

Neviem aky dalsi uzivatel postrehol to co ty - ze zmazane konto funguje aj nadalej, ak nechces menovat tu - poprosim do SS. Ale teraz som to skusal, a po zmazani sa uz s danym kontom neda prihlasit, a ani nic ine robit.
  • 2. septembra 2012 19:51:20 CEST
    toto je nick Zyxy - aby si niekto nemyslel ze si vymyslam.

takze asi tolko k tomu.
    • 9 posts
    2. septembra 2012 19:39:01 CEST
    Sukromne som Ti napisala ale nieco ine ohladom mojho nicku.

Na tych niekolkych ludi mam svoj nazor a nebudem sa uz k tomu vyjadrovat. Len tolko - nenecham si srat na hlavu.

co sa ale tyka nicku, tak o vyjadrenie Ta ZIADAM. Pretoze ja som nick nezrusila. A nemohol to v mojom mene urobit ani niekto iny. Pretoze moj nick bol ZMENENY, nie zruseny.

Zo zvedavosti som klikla na ,,stratene heslo" co sa stane, a prislo mi toto:

,,We registered Your request to send You forgotten password to Your account at www.domina.sk. Please remember teh following information, or keep it in a safe place to successfully log in to Your account:
    user name austria"

moj nick bol zmeneny na AUSTRIA. V moznostiach uzivatela nie je mozne nick menit, iba mazat, preto som Ta ziadala o vyjadrenie. Toto nemohol urobit ani nikto kto by sa do mojho nicku nabural vzhladom k tomu ze taka moznost proste pre uzivatela NIE JE. Cize to musel urobit niekto z domina timu , respektive sa niekto nabural na Tvoj nick alebo do Vasho systemu, a urobil to. Inak si to vysvetlit skutocne neviem.

Jednoducho moj stary nick normalne existuje, ibaze sa mi tam zmazali vsetky fotky a cely archiv sprav od zaciatku registracie.

Kedze je toto technicky problem stranky a sukromne ma ignorujes, tak odpoved uvitam aspon tu...

a ano, mam teraz dva nicky. Tento som si vytvorila na margo toho ze som myslela ze som bola zablokovana, ale nebola som zablokovana. a zrusit nick sa neda. Ked kliknem na ,,zrusit konto" tak sice pise ze nick bol zruseny, ale stale mozem vsetko robit. Tento isty problem ma jedna nemenovana uzivatelka ktora to uz tiez spomenula. Takze opat technicky problem stranky.

nick Zyxy sa zobrazuje na sivo preto, lebo nebol zruseny ale iba zmeneny, a neda sa nan ani kliknut. Lebo pokial by bol nick zruseny, bol by to normalny odkaz a zobrazilo by sa toto:

,,Toto konto bolo zrušené!
    Možné príčiny:
    Užívateľ dobrovoľne zrušil konto
    Užívateľ porušil Podmienky užívania"

Skus si kliknut na moj tento nick a uvidis to.

Tak k takymto veciam by snad bolo normalne a v poriadku, keby si sa ako Admin vyjadril, pretoze sa jedna o technicke problemy stranky.

P.S.: ospravedlnujem sa aj za ostatnych ze sme Ta obvinili zo zablokovania, ale uznaj, ze to bolo jedine logicke vysvetlenie pre nas.

P.S.2: co sa tyka cakania na odpoved, napisala som to niekolko krat preto, lebo casto prispevky (normalne prispevky tykajuce sa fora) ignorujes, neviem ci prehliadnutim, alebo schvalne.
    • Moderator
    • 33 posts
    2. septembra 2012 19:26:33 CEST
    Najprv sorry vsetkym za zmazanie temy Zyxy, ale to uz bolo fakt moc...

Mila Zyxy,

nikto, opakujem nikto z admin teamu ta nezmazal! A skutocne nie je potrebne sa na to pytat 3x v sukromnych spravach a 50x vo fore, staci sa opytat raz a pockat na odpoved.

Co sa tyka tvojho uctu Zyxy, tak ten bol zruseny uzivatelom Zyxy - ci si to bola ty alebo niekto iny, tak to neviem, a je mi to jedno. Problem s tym, ze niekto sa moze prihlasit pod tvojim uctom som tu rozoberal len nedavno...

Co sa tyka mazania uzivatelov (resp. mazania prispevkov vo fore), nas postoj je jasny - nemazeme, maximalne skryvame. Niekolko ludi uz ziadalo o zmazanie alebo zablokovanie tvojho uctu, ale vsetci dostali zamietavu odpoved. Lebo ak by sme niekoho zmazali, tak nastane presne to co aj tu nastalo - kolko dalsich uctov si si vytvorila? Zatial som si vsimol dva...

Mne to pripada tak, ze to niekto robi naschval. Ci niekto pod tvojim menom, alebo priamo ty, to neviem. Ale cudne veci sa deju iba tebe (dostala si sa do ignore listov, niekto si vytvaral profily s tvojimi udajmi a fotkami, ini ludia prispievali pod tvojim nickom, sam od seba sa ti zmazal ucet...)

Ak to robi niekto iny, tak asi ma na to nejaky dovod, skus menej provokovat na forach a utocit na inych ludi. Ak to robis ty, tak myslim, ze uz si si mohla vsimnut, ze tym nic neziskas a ludia ta tu nebudu lutovat.

Nazor nech si spravi kazdy sam. Dalej na tuto temu nereagujem.
  • 2. septembra 2012 17:31:51 CEST
    PRECO NEREAGUJES ?
  • 1. septembra 2012 23:28:32 CEST
    Zapol sa ti caps lock.. Asi mas zaspinenu klavesnicu
    • 5 posts
    1. septembra 2012 21:23:10 CEST
    PRAVE SOM ZISTILA JEDNU ZAUJIMAVU VEC OHLADOM MOJHO NICKU. PROSIM, OZVI SA MI SUKROMNOU SPRAVOU NA TENTO NICK, PRETOZE TO URCITE NEBUDEM ROZOBERAT TU.
  • 1. septembra 2012 19:59:02 CEST
    RADA BY SOM VEDELA Z AKEHO DOVODU SOM BOLA ZABLOKOVANA BEZ JEDINEHO UPOZORNENIA, KED JA SOM LEN REAGOVALA NA PRIMITIVNE URAZKY NA MOJU ADRESU. JE TU UZIVATEL, KTORY NA KAZDEHO SYPE SPRCHY VULGARIZMOV, A JA MAM BYT ZABLOKOVANA BEZ JEDINEHO UPOZORNENIA ZA TO, ZE SA BRANIM VOCI UTOKOM ????? JA SOM VO FORE NIKDY NEPOUZILA NA NIKOHO ZIADNU NADAVKU, JEDINE PEJORATIVNE VYJADRENIA SU TIE, KTORE --- OPAKUJEM ---- PO TYCH, KTORI UTOCIA NA MNA !!! PRECO NIE SU ZABLOKOVANI AJ OSTATNI ??? PRECO SOM NEBOLA UPOZORNENA ? PRECO NIE JE ZABLOKOVANY NIEKTO KTO VULGARNE URAZA VSETKYCH UZ ROK VKUSE ?????? CHCEM VEDIET ODPOVED ! A LASKAVO ZIADAM ABY SI ZMAZAL TEMU KTORA SLUZI NA VYBIJANIE SI OSOBNYCH UTOKOV NA MOJU OSOBU. BUD SA BUDU OSTATNI CHOVAT SLUSE, ALEBO NECH SU ZABLOKKOVANI VSETCI, TOTO SI VYPROSIM !!!!

CELY CAS A DLHE TYZDNE TU TOLERUJEM ZE SA DO MNA JEDNA PRIMITIVNE SKUPINA NAVAZA LEN PRETO, ZE MAM INY NAZOR, MALA SOM OBROVSKE MNOZSTVO TRPEZLIVOST SO SLUSNYM VYSVETLOVANIM BEZ JEDINEJ URAZKY, ZE EXISTUJU LUDIA S INYM NAZOROM, ALE UZ SOM SI POVEDALA DOST ! - A PRETO SOM BOLA ZABLOKOVANA ? LEBO SOM SI PRESTALA NECHAT SRAT NA HLAVU OD NEJAKYCH OBMEDZENCOV KTORI NEMAJU JEDINY RACIONALNY ARGUMENT ?? J ASOM BOLA ZABLOKOVANA BEHOM JEDNEHO DNA ZA NIECO, CO JEDNA SKUPINKA ROBI DLHE TYZDNE, A NEROBI TO LEN MNE ALE URAZA KAZDEHO, KTO IM NEPADNE K NOHAM - DOSTALA SOM NEJEDNU SPRAVU O TOM AKO LUDIA MAJU PRESNE TAKE ISTE SKUSENOSTI AKO JA PRAVE S TOUTO SKUPINKOU, KTORA SI O SEBE MYSLI, ZE IM PATRI CELY SVET.

UZASNA SPRAVODLIVOST.
  • 31. augusta 2012 8:55:59 CEST
    vdaka za to...clovek sa tesi, ze mu niekto ide sukromne vynadat a tam namiesto toho sprava od takychto individui :)
    • Moderator
    • 33 posts
    31. augusta 2012 8:45:09 CEST
    Takychto uzivatelov, ktori nerobia nic ine len spamuju sa registruje (zvacsa automaticky) niekolko desiatok denne... Drvivu vacsinu sa nam nastastie dari identifikovat a automaticky blokovat / mazat.

Zial nie vsetko je dokonale, a preto sa sem dostali spravy od iulietfofana, nathalie23 a queenzamba. Uz sme ich zmazli. Ale na druhej strane je to celkom uspech, oproti tomu, co tu bolo povodne
    • 13 posts
    30. augusta 2012 22:24:50 CEST
    Nerada kopirujem sukromne spravy, ale tieto kreatury treba zablokovat. SOm si ista, ze nie som sama ktorej to skopiroval. Okrem toho, PRESNE tento mi spamoval aj v dvoch mailovych schrankach s presne tymto textom.
    Kedze nie je moznost nahlasovania sprav este, tak:

od: queenzamba kedy: 30.08.2012 22:08
    predmet: hi
    Dobrý den, můj milý
    Mé jméno je královna, Při hledání někoho, kdo rozumí lásku jako důvěry a víry spíše viděl to jako způsob, jak zábavné, ale zralý jeden s dobrým smyslem pro čest, vidím váš profil dnes a jsem rozvíjet zájem o vás, a Věřím, že můžeme začít od zde a zde je můj soukromý e-mailovou adresu, kontaktujte mě ([email protected]) Am čekat slyšet od vás, takže budu schopen poslat vám můj obrázek a další další úvod.
    Prosím, odpovězte mi s mým soukromým e-mailovou adresu zde ([email protected])

----------------------------------------------------------------------
    Hello my dear
    My name is Queen,In search of one who understand love as a trust and faith rather seeing it as a way of fun, But a mature one with good sense of honor,I see your profile today and i develop an interest in you,and I believe we can start from here and here is my private email address to contact me([email protected]) Am waiting to hear from you so that i will been able to send you my picture and other further introduction.
    Please, reply me with my private email address here ([email protected])
  • 30. augusta 2012 21:18:45 CEST
    hm,chápem,ja som klikla na Zyxy-in odkaz....najbližšie si dám lepší pozor
    • Moderator
    • 33 posts
    30. augusta 2012 21:10:25 CEST
    chvalabohu, uz som sa zlakla, dik za objasnenie.
    • Moderator
    • 33 posts
    30. augusta 2012 21:06:30 CEST
    Vysvetlenie velmi jednoduche...

Zyxy vlozila do prispevku odkaz na nejake ine forum, v tom odkaze bola ale aj polozka "logedin", cize ten kto ten odkaz pouzil bol zrazu prihlaseny ako Zyxy...

Je to problem, ktorym tato stranka trpi uz od zaciatku svojej existencie... Mame to v plane prerobit (v nasich planoch je to ako "parametre ako napr. lang a logedin ukladat do session, vyhodit z adresy stranky"), ale zial nie je to take jednoduche ako sa na prvy pohlad moze zdat...

Riesenia na teraz su 2:
    1. z odkazov na ine casti stranky zmazat tu cast logedin=xxxxx
    2. po vlozeni odkazu co to obsahuje sa odhlasit a nanovo prihlasit
  • 30. augusta 2012 19:53:32 CEST
    Bavi sa niekto, ale Admin to ani nahodou nie je.

Kazdopadne ten kto to robi, je uz skutocne chory na hlavu..
  • 30. augusta 2012 19:49:19 CEST
    ako je možné,že moj príspevok na fóre je pod iným nickom ako je moj?má niekto na to dosah,alebo sa iba bavíš?
  • 28. augusta 2012 1:00:40 CEST
    Inak aj aktualizacia zoznamu ,,kto je online" by bodla, lebo v tom zozname ukazuje aj ludi, ktori nie su online napr aj par hodin.

Pokial niekto vyslovene neklikne na ,,log out" ale iba vypne stranku, tak ho stale ukazuje online, neviem aka je tam hranica, ale byva to asi fakt aj par hodin.

(alebo sa to tak zobrazuje len mne? Ale nemyslim si ze by to bola individualna zalezitost)
  • 25. augusta 2012 14:35:00 CEST
    Napodobne.som dalsivporadi,tak to môže byt chyba htc-ciek