Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 4. decembra 2006 19:48:21 CET
    poradte profesionalnu dominu alebo studio sm v ba platim
  • 20. novembra 2006 22:14:37 CET
    Souhlas, taky bych do toho šel. Navíc by šlo udělat wild card pro lidi, který maj vysoký skóre (... to je narážka, taď by se hodilo, kdyby se to počítalo jinak, co ?), jejichž fotky by schvalování nepodléhaly. ("...aha, nojo, ale to sou většinou lidi, který sem fotek ládujou nejvíc..."... jasan, já to řikal)
  • 20. novembra 2006 19:00:47 CET
    nemyslim najat ludi, ale vybrat par aktivnych userov dominy, ktori su tu uz nejaky cas a spravit nejake user-friendly rozhranie na overovanie fotiek, par min casu tyzdenne by ani mna nezabilo.
    • 2 posts
    20. novembra 2006 18:49:25 CET
    ano to by bolo ALE (schvalne velke) kto ich zaplati ?
  • 20. novembra 2006 1:20:37 CET
    stve ma ze v albumoch sa niektore fotky preveruju aj ked boli pridane 15.11 a uz je 20.11. Rozumiem dovodu preco treba fotku pred zverejnenim overit a chapem ze admin ma isto aj ine veci na starosti ako robit toto ale 5 dni je fakt moc. Rozumne by bolo keby maju na toto prava este nejaki ini ludia
    • 2 posts
    11. novembra 2006 16:54:39 CET
    pre admina konecne nemusim cakat ked tu nieco stlacim alebo chcem sa niekam dostat alebo len tak prejst s napr. s fora na albumy alebo inde. Dufam ze to aj v buducnosti bude tak ist nie len teraz.
  • 10. novembra 2006 12:41:40 CET
    Stiahni konečne z celebrít Petru Volákovú Máš ju tam 2x mýli to človeka aspon mna raz je vpredu a druhý den na chvoste .
    • 2 posts
    10. novembra 2006 11:01:51 CET
    no bohuzial alebo vdaka bohu ale mi sme zidny problem s uzivatelskymi kontami nezaznamenaly ... jedina uprava co sa robila s uzivatelmi tak to bolo akurat zmena zoznamu krajin s dvovodu rozpradu juhoslavie ...
  • 9. novembra 2006 19:30:31 CET
    Tak tomu nerozumím, připadám si jako blázen. Ráno mi to opravdu celé nefungovalo, přihlásit se šlo, ale žádné fotky, žádné soukromé správy... a tak jsem si udělal komplet novou prezentaci.. Možná je chyba na mém počítači, který je třeba zavirovaný nebo se vyskytly nějaké přechodné chyby serveru domina.sk, s tím, jak byly do prezentcí zavedeny kraje místo měst. Nevím...
    • 2 posts
    9. novembra 2006 14:19:02 CET
    vazeny uzivatel David netusim o com to rozpravate uzivatel Daveponyboy normalne je ativny a normalne funguje a ziadne zmeny v profiloch sa nerobili ... bohuzial
  • 9. novembra 2006 10:38:17 CET
    Ta změna v profilech mě celkem dost zaskočila, najednou nejsem Daveponyboy, ale David, to co jsem ve svém profilu uváděl v angličtině najednou zmizelo, preference musím zadat znova, to je však ještě to nejmenší. Nejvíce mě nemile překvapilo - až zděsilo, že zmizely najednou mé oblíbené a osobní albumy. Doufám, že se k nim ještě budu moci dostat a aspoň je převést na hard disk. To bych jednoznačně udělal před tím, než proběhla taková změna, kdybych o ní ovšem předem věděl. Možná mám o takto provedených úpravách v profilech zkreslenou a neúplnou představu, nejde mi totiž otevírat pošta se soukromými zprávami, takže jsem si nemohl přečíst ani onen poslední dopis od admina. Velmi bych uvítal nějaké vysvětlující informace. Díky
  • 14. októbra 2006 23:32:50 CEST
    Chcel by som upozorniť na užívateľku(užívateľa?) registrovanú ako vita444. Možno poslala PM viacerým mužom registrovaným na tomto serveri.
    Poslala PM-ku aj mne; keď som jej odpísal, napísala mi jej dojímavý životný príbeh. Pozor, je to podvod.
    Viac na adrese http://419.bittenus.com/AngelaChars/index.htm
    • 3 posts
    9. októbra 2006 16:21:53 CEST
    Takový tip odkoukaný odjinud: Nešlo by přidat na Dominu kalendář akcí, do kterého by mohli uživatelé přidávat termíny tématických srazů apod.? Řada serverů to má a jak zjišťuju, tady to chybí...
  • 5. októbra 2006 6:57:18 CEST
    Diky za obnovenie Vašej -našej stránky.
  • 4. októbra 2006 20:25:48 CEST
    takymto ludom sa hovori BIROKRATI su horsi ako atomova bomba a rozliezli sa po tomto state ako potkany.
  • 29. septembra 2006 9:43:15 CEST
    To se stane... Ale už jsem se začínal bát, že to je definitivní.
    • Moderator
    • 33 posts
    28. septembra 2006 18:46:40 CEST
    Vážení návštevníci dominy,

ospravedlňujeme sa vám za vyše týždňový výpadok našich stránok. Dúfame,že sme vám nespôsobili žiadne väčšie problémy a že ste si od dominy neodvykli.
    Dočasné odpojenie našich stránok bolo spôsobené tým, že vzhľadom na desaťtisíce fotiek v albumoch, faktúry za prenos dát dočasne presiahli naše finančné možnosti a náš webhostingový partner, spoločnosť Webglobe nás... ( napriek tomu že počas vyše šesťročnej spolupráce sme za ich nie vždy kvalitné služby zaplatili stotisíce slovenských korún ) jednoducho vypol. Meškali sme s úhradou ...
    Čo tam po tom, že ide o klienta ktorý je u nás už vyše 6 rokov ? Čo tam po tom, že nám doteraz uhradil každú faktúru ? Čo tam po tom, že na našom serveri je tisíce užívateľov, ktorí tam majú vytvorené kontá ? Meškajú s platbou = vypnúť....
    Týmto pozdravujeme našich partnerov do spoločnosti Webglobe a ... obzeráme sa po novom webhostingu... (nejaké máte nejaké tipy, dajte nám vedieť na [email protected]).
    Ešte raz sa vám teda ospravedlňujeme a pevne veríme, že nič podobné sa v budúcnosti opakovať nebude.
    Ďakujeme za pochopenie a prajeme príjemne strávené chvíle na našom webe.

dsman
  • 14. septembra 2006 9:24:45 CEST
    co tak skusit doplnit sekciu "domina z celebrit" fotkami, v lepsom pripade videami hereciek, ktore maju vo filmoch femdom ulohy (napr.angelina jolie v mr a mrs smith).
    druha vec. uz dlhsie hladam na nete super poviedku, je to vlastne taky trojdielny serial, kde sa v prvom diely hrdina zoznamuje s footfetisom, v druhom sa stane otrokom svojej spoluziacky a v tretom ho zasa zotroci tusim spoluziacka z vysky. mam dojem, ze to napisal cesky autor.
    • 2 posts
    13. septembra 2006 16:53:40 CEST
    este raz velmi pekne dakujem kazdemu kto reagoval na moju vyzvu ohladom flash alebo javy ... no nakoniec som to nejako dokopal sam ... mozte si moj vytvor pozriet je to applet na pridavanie fotiek do albumov ktory tu od dnes mame
  • 12. septembra 2006 17:55:34 CEST
    V celebritách máš 2x Petru Volákovú. Nie že by mi vadila, ale mýli to človeka. Za to by si si zaslužil potrestať.
    • 2 posts
    12. septembra 2006 10:04:41 CEST
    pocujte viem ze su tu rozny uzivateia a tak ma napadlo nevie tu niekto programovat vo flash ? alebo v jave ?
    • 2 posts
    4. septembra 2006 16:41:23 CEST
    takze ako som slubil mame tu novy generator pri vybere fotiek v ankete fokta mesiaca a pridal som aj pamat poslednych 10 hlasovani takze toto vsetko dohromady by malo zabezpecit to aby sa rovnake fotky nevyberali tak casto za sebou ...
  • 26. augusta 2006 8:37:20 CEST
    ok, dokonalej kód je málokde, jen před značkou <html> zpravidla bejvá (měl by bejvat) tak akorát doctype a ne to, co tam generuje třeba allboard.php ALE UZNÁVÁM, ŽE TO JE PRKOTINA
    • 2 posts
    24. augusta 2006 14:46:08 CEST
    v pohode nic sa nedeje a tu SSku oznamujucu zmeny na domine najskor nezaregistroval nikto kedze admin si akosi popri plneni inych zavaznych povinnosti na nu nezvladol najst cas ...
  • 24. augusta 2006 13:12:44 CEST
    prepáč moju nevšímavosť, pravdepodobne som len letmo zaregistroval SS oznamujúcu zmeny na stánke DOMINA.SK

ide práve o to, že predtým sa názvy albumov zobrazovali veľkými písmenami v strede - teraz akosi poniže, takže sa ešte raz ospravedlnujem za svoju nevšímavosť