2. septembra 2012 19:39:01 CEST
Sukromne som Ti napisala ale nieco ine ohladom mojho nicku.
Na tych niekolkych ludi mam svoj nazor a nebudem sa uz k tomu vyjadrovat. Len tolko - nenecham si srat na hlavu.
co sa ale tyka nicku, tak o vyjadrenie Ta ZIADAM. Pretoze ja som nick nezrusila. A nemohol to v mojom mene urobit ani niekto iny. Pretoze moj nick bol ZMENENY, nie zruseny.
Zo zvedavosti som klikla na ,,stratene heslo" co sa stane, a prislo mi toto:
,,We registered Your request to send You forgotten password to Your account at www.domina.sk. Please remember teh following information, or keep it in a safe place to successfully log in to Your account:
user name austria"
moj nick bol zmeneny na AUSTRIA. V moznostiach uzivatela nie je mozne nick menit, iba mazat, preto som Ta ziadala o vyjadrenie. Toto nemohol urobit ani nikto kto by sa do mojho nicku nabural vzhladom k tomu ze taka moznost proste pre uzivatela NIE JE. Cize to musel urobit niekto z domina timu , respektive sa niekto nabural na Tvoj nick alebo do Vasho systemu, a urobil to. Inak si to vysvetlit skutocne neviem.
Jednoducho moj stary nick normalne existuje, ibaze sa mi tam zmazali vsetky fotky a cely archiv sprav od zaciatku registracie.
Kedze je toto technicky problem stranky a sukromne ma ignorujes, tak odpoved uvitam aspon tu...
a ano, mam teraz dva nicky. Tento som si vytvorila na margo toho ze som myslela ze som bola zablokovana, ale nebola som zablokovana. a zrusit nick sa neda. Ked kliknem na ,,zrusit konto" tak sice pise ze nick bol zruseny, ale stale mozem vsetko robit. Tento isty problem ma jedna nemenovana uzivatelka ktora to uz tiez spomenula. Takze opat technicky problem stranky.
nick Zyxy sa zobrazuje na sivo preto, lebo nebol zruseny ale iba zmeneny, a neda sa nan ani kliknut. Lebo pokial by bol nick zruseny, bol by to normalny odkaz a zobrazilo by sa toto:
,,Toto konto bolo zrušené!
Možné príčiny:
Užívateľ dobrovoľne zrušil konto
Užívateľ porušil Podmienky užívania"
Skus si kliknut na moj tento nick a uvidis to.
Tak k takymto veciam by snad bolo normalne a v poriadku, keby si sa ako Admin vyjadril, pretoze sa jedna o technicke problemy stranky.
P.S.: ospravedlnujem sa aj za ostatnych ze sme Ta obvinili zo zablokovania, ale uznaj, ze to bolo jedine logicke vysvetlenie pre nas.
P.S.2: co sa tyka cakania na odpoved, napisala som to niekolko krat preto, lebo casto prispevky (normalne prispevky tykajuce sa fora) ignorujes, neviem ci prehliadnutim, alebo schvalne.