Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 30. augusta 2007 8:54:15 CEST
    Troska naivna predstava. Kazdy trestny cin musi mat skutkovu podstatu. Ved nic ti nezmizlo, nic nikto nezverejnil, nic nebolo nezneuzite, len som sa pozrel. Kde je skutkova podstata takeho trestneho cinu? Ako sa o tom admin dozvie, ked to nemozes dokazat ani sama? :o) Navyse admin ti aj tak do toho moze kukat kolko chce. Na internete jednoducho niet ziadneho sukromia a absolutnej bezpecnosti :o)
  • 29. augusta 2007 22:44:11 CEST

sicher je sicher

(btw... ja nepoznam nikoho, kto by sa mi nahackoval do nicku - bola to len mylna info - ved hackovanie je predsa trestnou cinnostou a ak by o takom niekom admin vedel, mal by to povinnost nahlasit )

ale vediet odkial som bola kedy nalogovana by nebolo zle...
    • 2 posts
    20. augusta 2007 10:37:41 CEST
    No zase my co visime na pevnej IP adrese alebo proste sa nam tato nijak zvlast nemeni by sme cosi taketo celkom uvitali :-) Takze nie som proti takejto vecicke :-)))
    • 2 posts
    20. augusta 2007 10:17:43 CEST
    Sori, admin s tym ze som sa vtedy dostal cez jej slabe heslo uz nic nespravi :o) Vsetky kluce a hesla sa daju prelomit, je to len otazka schopnosti hackera, dlzky a zlozitosti hesla, casu, a rychlosti netu v tomto pripade.
    IP adresa pristupov je komukolvek naprd, lebo je pridelovana providerom dynamicky.
    Nikto nieje na tomto svete v uplnom bezpeci, a ani nemoze si beztrestne a anonymne robit co chce, taky je zivot :o)
    Adminovi som uz pisal ospravedlnenie a slub ze uz nemam dovod dalej to robit asi pred mesiacom :o) Nikdy predtym som to nerobil, a ani nikdy pokial nebudem znova prinuteny to robit ani nebudem.
  • 15. augusta 2007 10:59:48 CEST
    mno, takze wena ma pravdu s tym logovanim sa cudzim clovekom do jej accountu, mam priznanie toho cloveka a uz som v tejto veci kontaktoval admina
  • 27. júla 2007 19:00:07 CEST
    nevim, proč by mě mělo stresovat, když nevidim, kdy a odkud jsem byl nalogovaný; používám silný heslo a kdyby mě jako útočníka napadlo tady tahat z db přihlašovací údaje, tak po sobě taky uklidim;
    navíc nevim, k čemu by mi bylo vidět, že se tu jevim jako IP stroje mého providera stejně jako mraky dalších lidí;
    v případě vážného podezření zbývá vždycky možnost požádat admina o poskytnutí filtrovaných logů, z nichž se dá i přesněji odhadnout, jak k eventuelnímu průniku došlo
  • 24. júla 2007 12:49:37 CEST
    Myslim, ze by bolo velmi dobre, keby si kazdy uzivatel mohol pozriet kedy a z akej adresy bol on nalogovany. (Zmedzilo by to o.i. aj zbytocnym stresom)

Ako napr na azet-e.

diky
  • 29. júna 2007 13:57:22 CEST
    Tak to beru. Dobře.
    Napadá mě řešit to target="někde jinde", ale tam by to bylo bílá stránka taky, nebo do target nějakej iframe, ale vzhledem k tomu, že rámce nesnášim taky :), je tohle asi dobrý, jak to je.
    Takže se trochu vomlouvám.
    • 2 posts
    29. júna 2007 13:48:18 CEST
    no hlavne snaha o to aby bezal progressbar pocas uploadu lebo ked tu ludia zacali davat fotky z kamrier (2MB a vissie) pri 5 fotkach naraz im dost dlho browser ukazoval bielu stranku a dost z nich malo pocit ze nic sa nedeje a tak to stopli a mali sme borderl z toho na servery ...
  • 29. júna 2007 13:24:57 CEST
    šetřim místo :)
    necpu sem fotky denně
    předpokládám, že tě k tomu vedla snaha odbourat automatizovaný uploadování, je to tak?
    • 2 posts
    29. júna 2007 13:05:47 CEST
    ale tato zmena je tu uz asi pol roka ...
  • 29. júna 2007 12:07:44 CEST
    Musim říct, že na svých webech zásadně nepoužívám prvky stvořené ve flashi ani jiný podobný obsah. Vždycky se snažim, aby se všechno dalo zobrazit na všem možném. Dost nerad bych nutil návštěvníky doinstalovat si tohle a támhleto, povolit tuhle to a onde ono a přitom riskovat, že mají podobný obsah v prohlížečích zakázaný a ze stránky neuvidí nic.
    Proto mě dost nepříjemně překvapilo, že bylo uploadování fotek do alb pojednáno
    jako flashový prvek.
    Chvíli mi trvalo, než jsem na to vůbec přišel :) Opera mi neukázala žádný obsah, kde jsem ho čekal, teprve firefox se dožadoval doinstalace pluginu.
    Tahle změna mi opravdu hodně vadí.
    • 2 posts
    26. júna 2007 16:56:13 CEST
    opravene dik za info
  • 26. júna 2007 12:21:34 CEST
    Když změním "jazyk stránky" v editaci základních informací, kliknu Save a mrknu do základních informací, zjistím, že byla změna ignorována.
    • 2 posts
    19. júna 2007 11:14:13 CEST
    vsetky tieto navrhy sa pomalicky pripravuju len ide to velmi pomali a je nas malo takze vas poprosim o trpezlivost ...

v kazdom pripade dakujeme za podnetne navrhy
    • 0 posts
    18. júna 2007 21:14:32 CEST
    já bych uvítal u každé sekce místo pro komentář..viz libimseti.cz...prostor na dovysvětlení, proč mám v kolonce zaměstnání jiné a tak...chápeme?:-))
    • 2 posts
    17. júna 2007 8:55:01 CEST
    Velmi prakticka by bola moznost vyhladavania uzivatelov aj podla podla jednotlivych praktik a jeho priradeneho cisla - napr.: pohlavie: female, praktika: piss-6 (vyhľadat). Tiez by bolo prakticke, keby si kazdy uzivatel k registracii musel tieto cisla dosadit a nie len mal moznost obzerat cisla inych.
  • 12. júna 2007 13:57:52 CEST
    neuvažovali jste o nějakém limitu na fotky v albumech?nebo tu strašnou velikost 9GB zmenšit nějak jinak?v každém druhém albu jsou stejné fotky a jistě je spousta alb na které se nikdo nekouká.třeba by vznikl prostor na rozšíření této,pro mě jedné z nejlepších stránek, v jiných směrech
    • 2 posts
    11. júna 2007 20:19:22 CEST
    no presne ako si povedal ... len nerozumiem na co chces poukazat ...
  • 11. júna 2007 18:59:13 CEST
    Před časem jsem psal, že taj ty skripty generujou nevalidní html, odpověděls, shotgune, že málo co ano. Ale tvoje stránky pořád začínaj neukončenými tagy table, tr a td. Pak je počáteční tag html. Doctype tam není vůbec.
  • 11. júna 2007 18:54:15 CEST
    Myslim, že textarea messagetext by mohla bejt větší. Prd se tam vejde.
    Při editování už postnutého vstupu obsahujícího link se tag kotvy (<a>) nepřevede zpátky do toho pseudokódu v hranatých závorkách, takže je nutné linky opravit. Sice to umim :), ale dycky mě to nahněvá.
  • 2. júna 2007 20:52:49 CEST
    videa
  • 2. júna 2007 20:25:32 CEST
    Vsimol som si nove videa vo video podstranke , som prekvapeny (prijemne) ze sa aj na tejto podstranke nieco nove zomlelo !!!
  • 10. mája 2007 23:41:37 CEST
    děkuji
    • 2 posts
    10. mája 2007 10:08:59 CEST
    auditka sa vytvaraju bez schvalovania, ale musis zadat nazov, temu a prvy prispevok naraz :-) Teda aspon podla mojich vedomosti