Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• Moderator
    • 33 posts
    23. júla 2012 13:34:59 CEST
    Presne tak, ta sekcia je jednym velkym otaznikom.

Nevieme, ci sposob ako fungovala predtym je ok, a ci chceme aby to tak fungovalo.

Mate k tomu nejake napady?
    • Moderator
    • 33 posts
    23. júla 2012 13:33:34 CEST
    Good point! A toto presne chceme vyriesit zmenou kodovania celej stranky z CP1250 na UTF8... Potom by sa tu taketo veci uz nemali objavovat.
    • 9 posts
    23. júla 2012 12:47:43 CEST
    Jeden z problemov je vidiet v mojom predchadzajucom prispevku :-)
    • 9 posts
    23. júla 2012 12:36:39 CEST
    Ja osobne sem chodím len z mobilu a myslím že nie som sám. Takže určite by sme privítali mobilnú fungujúcu verziu :-):-):-). Hlavne ak v dnešnej fon slúži na telefonovanie len akoby pomimo iného :-):-):-)
  • 21. júla 2012 16:13:13 CEST
    Diky, super,

ano uz som si niektore zmeny vsimla v inzeratoch (konecne som zmalala tie neaktualne), aj v tych spravach.

Aj fotky uz mam schvalene jo jo.

Super, len sa nenahanajte, casu dost a prace vela..

DAKUJEM aj za vsetkych ostatnych

Inak, co ten rebricek domin ? V planoch k tomu mate otazniky, znamena to ze este neviete co s tym, alebo nechapete pointu tej sekcie?
    • Moderator
    • 33 posts
    21. júla 2012 11:17:14 CEST
    Nejake zmeny vo fore planujeme, ale zatial este robime na inych, podla nas podstatnejsich veciach. Forum ako-tak funguje, takze to si nechavame na neskor.

Schvalovanie albumou uz funguje, priebezne ich schvalujeme.

A ano, bol by celkom rozumny napad mat taku temu so zoznamom planovanych zmien. Nateraz ale musi postacit dokument, v ktorom mame spisane zakladne veci co chceme upravit - https://docs.google.com/... - pokojne ho tu okomentujte.
    • Moderator
    • 33 posts
    21. júla 2012 10:58:10 CEST
    Dakujeme za podporu a doveru
    • 1 posts
    21. júla 2012 0:33:27 CEST
    Nez sa tema zvrhne: Admin, vdaka ti a predbezne chvalim dobru pracu, odvahu a odhodlanie!

Nech sa vam dari aj v buducnosti, je super ze sa tu o to konecne niekto stara a ze mate aj viziu a moznosti!
    • 13 posts
    20. júla 2012 23:48:01 CEST
    domina za peniaze = prostitutka. Iny pohlad na to u mna neexistuje. Ziadna ,,otrocka dan" neexistuje. To si len prostituty vymysleli preto, lebo same vedia, ze ponukaju iba sluzby za peniaze, a tym ponizuju same seba a stracaju hodnotu - tak aby to neznelo tak bez pudu sebazachovy, ze su obycajne prostitutky, tak si vymsleli taketo pomenovanie.

Domina ktora to robi za peniaze u mna nie je domina, ale IBA prostitutka a nic viac.

Na tom nie je co miesat. BDSM je sexualna praktika = poskytovanie sexualnych sluzieb = prostitucia.

• 8 posts
    20. júla 2012 23:46:59 CEST
    Leon ty tuto zyxy poznas osobne? Lebo ak nie tak fakt s nou nema zmysel komunikovat o comkolvek, zahlti Ta sprska sprostych nadaviek :D
    • 13 posts
    20. júla 2012 23:40:50 CEST
    Neviem ako ty, ale ja vidím dosť veľký rozdiel medzi prostitútkami a dominami. Iste väčší ako medzi dominami amatérkami a dominami prostitútkami, ktoré si nechajú za svoje služby platiť. Odporúčam nemiešať to.
  • 20. júla 2012 0:15:35 CEST
    To je smutne.

Ono je zas rozdiel medzi tym, ked subik daruje nejaku pozornost (kvet, bonbonieru), a medzi prahsprostym platenim sluzieb slapke.. Je to porovnatelne so sexom - platene sluzby maju svoje stranky, a normalna zoznamka zas svoje.. Samozrejme respektujem, aj ked z tohto skutocne nie som nadsena. Prostitutky by proste mali mat tu ,,svoju" sekciu... minimalne podla mna. (vid. bdsmlife.cz)

Mimochodom, este mi napadla jedna vec - to forum je tak isto katastrofa, neplanuje sa nieco v style phpBB ? (nenahanam, nenalieham, len chcem vediet)

a plus este otazocka - ako je to so schvalovanim albumov? Funguje to ci stale nie?

A vlastne to napisem takto - nebolo by fajn vytvorit jednu ,,temu" kde napises, ake vsetky zmeny sa planuju robit ? aby sme vedeli na co sa mame tesit, pripadne mohli mudrovat a pripomienkovat
    • Moderator
    • 33 posts
    19. júla 2012 21:24:10 CEST
    Zial nevieme si predstavit moznost ako oddelit dominy, ktore to robia pre potesenie, od domin, ktore za to aj vyberaju otrocku dan. O to zlozitejsie to je v pripade, ze domina to robi pre potesenie, a aj subik potesi, ked moze domine zaplatit... Takze strucna odpoved - neplanujeme, nakolko mnoho navstevnikov stranky tu hlada aj taketo sluzby. A nie je az taky problem po par sukromnych spravach zistit, ze o aku dominu sa jedna.
    • Moderator
    • 33 posts
    19. júla 2012 13:18:55 CEST
    Super, drzim palce nech vsetko vyjde

a inak, este jedna drobna otazka - urcite by vela uzivatelov ocenilo, keby sa minimalne nejakym sposobom oddelili prostitutky od realnych Domin.. Planuje sa take nieco?

Idealne by bolo, keby sem ludia ktorym ide o biznis nemali pristup vobec...
    • Moderator
    • 33 posts
    19. júla 2012 12:18:47 CEST
    Nahlasovanie prispevkov a uzivatelov planujeme.

Mazanie inzeratov by malo byt mozne - cez odkaz vpravo v zoznamke. Ale uprimne, nemam tu ziadny inzerat a este neviem ako funguju inzeraty, takze to nehovorim na 100%. K tejto casti sme sa ale este nedostali, ale ak tu ta funkcia nie je / nahodou nefunguje, tuto funkciu urcite pridame.

S formatovanim skusime nieco vymysliet.

Newsy sme nejake vyhodili, resp. do tej casti news pribudnu uz coskoro nejake aktualnejsie veci, cize zatial tam ta cast ostane.
    • Moderator
    • 33 posts
    19. júla 2012 12:15:14 CEST
    Nateraz to tak zial vyzera.
    • Moderator
    • 33 posts
    19. júla 2012 12:14:40 CEST
    Uz pomaly zaciname lutovat Ale nie, nejako to snad pomaly zvladneme a bude to tu fungovat. Urcite planujeme aj nejake zmeny v galeriach, len keby dni mali aspon 48 hodin...
    • 2 posts
    19. júla 2012 10:39:04 CEST
    Ahoj,

je super ze sa tohto konecne niekto ujal, a verim ze stranka naberie na pritazlivosti.

Dovolim si prispiet tiez svojimi ,,postrehmi":

Dufam, ze pribudne moznost nahlasovat urazlive, vulgarne spravy, pretoze niektorym uzivatelom funkcia zablokovania nestaci....

A Uvitala by som aj moznost editacie/zmazanie inzeratov - ked uz su neaktualne, potom zbytocne ludia (muzi) otravuju... i ked ti otravuju aj bez inzeratov

Ale velmi podstatna vec - uvitala by som moznost prehladneho FORMATOVANIA TEXTU, lebo to je doslova des a bes... V porifle, v inzeratoch... Vsetko sa nahadze na jednu kopu, clovek nemoze urobit odstavce, potom to vyzera chaoticky.. Aspon tu moznost vytvorit si odstavec, nic ine by tam treba nebolo..

P.S.: bolo by tiez fajn zbavit sa toho ,,domina NEWS" z roku 2007 na indexe....
  • 17. júla 2012 18:43:54 CEST
    Teda to znamená ze na fota ktoré som mala mozem zabudnút?
    • 11 posts
    17. júla 2012 17:07:14 CEST
    Sam robim web aplikacie a viem ake je to opravovat po druchych velku vec. SOm rad ze ste sa do toho pustili.
    Ale urcite by som rozdelil galerie do kategorii, umoznil pridavat popis k fotkam, ich hladanie, a podobne veci
    • Moderator
    • 33 posts
    12. júla 2012 15:39:05 CEST
    Rozmysla sa nad vselicim, ale teraz je nasou prioritou upravit stranky tak, aby fungovalo aspon to co ma fungovat. Nove funkcie budeme pridavat neskor...
  • 12. júla 2012 14:47:02 CEST
    taka divoka otazka ci sa rozmysla rozsirenie aj na email klient alebo nejaka uprava pre mobily ... ale to je skor otazka do buducnosti :o))
    • Moderator
    • 33 posts
    12. júla 2012 13:23:17 CEST
    Bude aj to, teraz planujeme precistit databazu uzivatelov, prispevkov vo forach... a nasledne pridat nejake automaticke kontrolne mechanizmy, ale aj moznost nahlasovat podozrive veci adminovi.
  • 12. júla 2012 12:10:03 CEST
    nebolo by mozne pridat moznost oznacovat podozrivych (spamovych) ludi na preverenie?
    • Moderator
    • 33 posts
    12. júla 2012 11:29:45 CEST
    Ako sme uz pisali - vsetky subory ktore boli na povodnom servri su aj tu, ostatne nemame a pochybujem, ze by ich predosly admin mal niekde inde...