Forums » Nekategorizováno

Stretnutie s Tifany

• 25. augusta 2005 2:00:07 CEST
    Hned prva vec ked som Tifany uvidel bol sok. Tifany je naozaj velmi pekna a mlada. Napadlo ma ze som asi naletel na internetovy zart. Dievca ktore takto vyzera nemoze predsa stvarat take veci ako mala uvedene v inzerate. Ale ved uvidim povedal som si.
    Ked sa ma spytala ake mucenie ocakavam, sebaisto som zahlasil: "Vsetko co chces, je to len na Tvojej fantazii a necham sa aj dorezat ziletkou ak Ti to urobi naozaj radost."

Dostal som prikaz vyzliect sa uplne donaha a sadnut si na stolicku. Najprv mi priviazala pas, potom ruky, aj nohy. Absolutna bezmocnost. A Tifany hned ako som bol zviazany zacala rozpravat o tom co vsetko mi bude robit, palit a rezat, a nakoniec ma mozno aj zabije. Vzhladom na to ako presvedcivo to hovorila som dostal neuveritelny strach, ktory sa vystupnoval potom ako mi zviazala oci. Takze som bol uz uplne bezmocny, nehybny a v temnote. Panicky strach ma ovladol. Tifany ho este umocnila tym recami o tom ze aky som sprosty ked sa necham takto priviazat o stolicku cudziemu cloveku v cudzom byte...
    Moja psychyka bola v tomto momente uz na kusky. Chytila ma triaska. Dostal som este upozornenie ze ak budem kricat, tak mi zalepi usta lepiacou paskou. A potom to zacalo...

Ako prve som dostal vyprask po stehnach a zadku varechou. Nasledovali stipce na bradavky. Dalej kvapkanie vosku na cele telo kombinovane s palenym chlpov na hrudi a na genitaliach. To uz bolest bola vsade. Oci som mal stale zaviazane tak som mohol iba hadat kde ma asi prave teraz pali a voskuje. A potom sa rozhodla ze mi podreze zily. Citil som ziletku, ale kde presne som nevedel. Az po chvili som zacal pocitovat ze mi reze ziletkou cele brucho. Tifany povedala ze tam budem mat peknu sachovnicu. Zrazu som zacul: "A teraz Ti odrezem penis". Pocitil som ziletku aj na tomto mieste. Najprv sedem jemnych zarezov na spodnej strane penisu a potom dva obrovske rezy na hornej strane. Tifany ma informovala ze z penisu mi nadherne strieka krv a akosi striekat neprestava...
    Uz som to nevydrzal. DOST PROSIM vykrikol som. Strhla mi satku z oci a uvidel som krvave brucho, zakrvaveny penis ktoreho stekal prud krvi a celkom dost krvi bolo aj na dlazke.

Odviazala ma. Pozrel som na hodinky. Trvalo to iba 15 minut ale pre mna to bola vecnost. Aj napriek tomu ze som vopred zaplatil Tifany na hodinu, nemal som zaujem pokracovat. Co ju velmi sklamalo, lebo uz mala prichystane spendliky, ktore chcela pichat do mojej ruky a potom po nich bit vareskou.

Moj zaver: Tifany je skutocny hardcore.
    Toto nevinne vyzerajuce dievcatko odporucam len borcom ktory maju skutocne extremne masochisticke chute.
    Slabsie povahy ktore beru BDSM len ako hru nech radsej na Tifany hned zabudnu. Pretoze muceniu ju bavi a robi to naozaj s radostou. Predtym ako sa s Tifany stretnete tak sa chodte vyspovedat a psychicky sa dobre pripravte. Pretoze Tifany nic nehra. Naozaj sa pri nej ocitnete na hranici medzi zivotom a smrtou. Na hranici medzi realnym svetom a sialenstvom.

Este raz na zaver: Tifany naozaj doporucujem len skusenym masochistyckym fajnsmekerom.
  • 19. júla 2006 16:44:41 CEST
    vedel by mi niekto poskytnut nejaky kontakt na Tifany,mobil alebo mail?
  • 14. júna 2006 9:35:21 CEST
    uplne s tebou suhlasim...je nemozne aby clovek mal takyto v podstate nijaky zivotny ciel a sluzit niekomu, nechat sa tyrat a ponizovat je jedna vec ale nechat sa cely zivot zneuzivat to je nezmysel.ziaden subik by potom nebol schopny v reale fungovat, ci uz medzi znamymi alebo v praci alebo kdekolvek, myslim ze to tu dost prehanaju. obcas mi to tu pripada cele dost prehnane....kazdy obcas potrebuje byt vnimany ako plnohodnotna osobnost inak by boli vsetci tito pseudosubici cely zivopt depresivny onanisti...co aj pravdepodobne su... tak taky su v reale nejakej pani na nic- domina neni psychologicka ani matka...mrzi ma ze miesto toho aby ludia chapali ze d/s vztah je o dovere a tolerancii tak maju pocit ze hranice neexistuju a spravaju sa tu jak na nejakom detskom chate... zvlastne mala som pocit ze tu najdem niekoho s kym sa da realne hovorit o takychto veciach ale mam pocit ze je tu iba milion uchylakov ktorich uz neuspokojuje nic tak skusaju s/m a maju pocit ze len extrem je to prave orechove...netvrdim ze neposuvam svoje hranice stale trosku dalej ale vsetko s rozumom niesme predsa zvieratka ( to neplati pre ponyplayerov a psikov :)...snad si naozaj nemyslite ze vsetky tie fotky a videa ktore denne konzumujete na platenych weboch alebo free strankach su ozajstne??!!! vacsina z tych bab a ani chlapov v reale o SM ani nezakopne ale zarobit sa da na vsetkom....99% scat, snuff a podobnych typov videi a obrazkov je uzasny podvrh ale nechajte sa zviest do rozpravky , vytriezvenim je potom velka facka ked nenajdete nikoho kto je ochotny toto podstupit, same plane reci.- vid forum o kastracii...
    • 2 posts
    13. júna 2006 19:48:09 CEST
    Ono zial vacsina ludi co to tu tvrdi bud maju skutocne d/s vztah ale urcite v nom nerobia handru alebo tu rozpravaju o svojich masturbacnych predstavach. Realita vztahu je niekde inde. Netvrdim, ze sa to absolutne nemoze vyskytnut ale tu o potrebe byt handou ako svojim najvyssim zivotnym cielom rozprava skoro 90% subikov. To sa ale vylucuje s realnym zivotom. Ano, obcas hratka kde su handrou je mozna ale nie je to o zivote.
    A skor ako sa do mna pustite, ja vam neberiem to ze sa handrou chcete na chvilu stat ale neverim, ze je to vasim jedinym zivotnym cielom.
  • 13. júna 2006 16:21:21 CEST
    Milos 10 – asi so mnou veľa ľudí nebude súhlasiť a pravdepodobne ani ty nie, ale podľa mňa submisívny človek nesie rovnakú mieru zodpovednosti za to, čo sa deje a zároveň má aj rovnaké právo rozhodovať o tom, čo všetko áno a čo už nie plnë suhlasim , niektori si tu zvlastnym sposobom zamienaju otroctvo z uplnou bezvolou ale v realnom svete ak sa nejedna o vztah 24/7 resp om plateny vztah kde je niekto schopny vlozit plnu moc do ruk domine je toto nemoznee!!!a ked uz ti domina spravi nieco co nechces alebo sa ti to hnusi tak len ako prejav ponizenia by som to nedokazala prijat a uz by som ju nenavstivila...ale asi je toho vo mne malo submisivneho...
  • 13. júna 2006 16:03:10 CEST
    nanuk25 – nemyslela som tak, že my dvaja, hovorila som všeobecne, neviem, kde si to tam vyčítal :-D ale inak sa s tvojim názorom (13.06.2006 14:05) stotožňujem

profesor6 -
    1. keďže cítim, že som (nie ochotná, ale) schopná zájsť v BDSM dosť ďaleko, radšej sa prispôsobím partnerovi a jeho hraniciam a nebudem si vynucovať viac
    2. keďže si za triezveho uvažovania v bežnom živote (nie pod vplyvom silného vzrušenia) uvedomujem, že je pre mňa začiatok vety v bode 1 dosť nebezpečný, o to väčší pozor si budem dávať pri výbere partnera
    3. aj ty čítaš medzi riadkami niečo, čo som tam nenapísala? :-D kde si tam videl subinku? myslím, že som si dávala dosť veľký pozor, aby som nenaznačila svoju orientáciu (z dôvodu, že si tu nikoho nehľadám a preto to nepovažujem za dôležitú informáciu) a zatiaľ svoje rozhodnutie neplánujem zmeniť ;-)))

Milos 10 – asi so mnou veľa ľudí nebude súhlasiť a pravdepodobne ani ty nie, ale podľa mňa submisívny človek nesie rovnakú mieru zodpovednosti za to, čo sa deje a zároveň má aj rovnaké právo rozhodovať o tom, čo všetko áno a čo už nie
  • 13. júna 2006 14:05:20 CEST
    Pokial to myslis tak,ze my dvaja,tak je to asi nemozne aj z toho,ze byvas v zahranici.A BDSM vztah nie je len o nejakych par stretnuti za pol roka.Ten treba aj zo zaciatku na niecom budovat
  • 13. júna 2006 7:45:07 CEST
    tak moje začnú tam, kde budú končiť tie jeho/jej-hranice bdsm

trosku parafrazy:
    svet bez hranic
    clovek bez moralnych hranic
    dominant bez bdsm hranic

co v pripade ak stretnes takeho? ale ako predsavzatie sa mi to paci, a pokial sa nebude jednat o dominanta- magora , mozete byt spolu stastni.
    to moto v uvode by si mali vsetky subinky napisat nad svoju postel.
  • 12. júna 2006 20:16:36 CEST
    Keby mne niekto pri SM hratkach ublizil tak ze by to na mne zanechalo trvale nasledky tak ho/ju asi zabijem alebo podam trestne oznamenie za ublizenie na zdravy,samozrejme ze kazdy druh SM nesie urcite riziko a preto treba zvazit pokial az mozem ist aby som niekomu neublizil.
  • 12. júna 2006 19:01:46 CEST
    ak povieš, že na osobný rozhovor by nebol čas (a teda ani na vybudovanie vzájomného vzťahu a dôvery), tak pre takú osobu platí moje jasné NIE na čokoľvek, nie len na BDSM hry

ak by sme hovorili o BDSM hraniciach vo vzťahu, tak moje začnú tam, kde budú končiť tie jeho/jej, pokiaľ nepôjde o tieto tri veci: ja a animal; SM, po ktorom je potrebné lekárske ošetrenie, alebo by mohlo mať trvalé následky a scat
  • 12. júna 2006 12:07:47 CEST
    No myslel som to tak,ze co by si bola ochotna spravit a pokial by si najviac zasla v BDSM Na osobny pohovor by asi nebol cas
  • 12. júna 2006 10:52:47 CEST
    zatiaľ dobre

ale teraz vážne, naozaj neviem, kam tou otázkou smeruješ ... a myslím si, že toto je skôr na osobný niekoľkohodinový rozhovor ;-)
    • 2 posts
    11. júna 2006 7:54:54 CEST
    skus upresnit coje to "tomuto"
  • 10. júna 2006 23:08:20 CEST
    myslim si , ze je toto cele blud , a kto ma presvedci o opaku sa hlboko vopred ospravedlnujem , NEVERIM tomuto
  • 10. júna 2006 22:41:36 CEST
    A ty si ako s tymi hranicami?
  • 10. júna 2006 21:19:22 CEST
    niekto to rad sado-maso a ja som ten typ ktory to ma rad az do extremu.
  • 9. júna 2006 23:31:48 CEST
    Vieš, pokiaľ zabudneš na prvé dve S-ká ... a teda "bezpečne" a "s rozumom", tak sa tak ďaleko tieto hranice asi posunúť môžu ...
  • 9. júna 2006 19:41:54 CEST
    Ano to mas pravdu ale ze sa az takto daju posunut hranice,tak to je ozaj sila
  • 8. júna 2006 15:20:20 CEST
    Každý má tie hranice niekde inde, rovnako ako sa každému z nás páčia a vzrušujú nás rôzne veci a navyše sa tie hranice v priebehu života posúvajú a fantázie menia... Ale mali by sme sa vždy riadiť základným Safe Sane Consensual, a potom by malo byť všetko OK :)
  • 8. júna 2006 11:29:13 CEST
    Ked sa nad tym clovek zamysli,tak sa opyta:Pokial su vlastne hranice takehoto druhu sexu?
  • 7. júna 2006 23:36:40 CEST
    kdeze sa stratila Tifany?,dlho som ju uz nevidel a zije vobec este?
  • 11. decembra 2005 20:48:07 CET
    Zdravim vsetkych, po dlhsom case som sa konecne dostal k internetu. Takze penis sa mi v pohode zahojil, jazvy su ruzove a je ich celkom dost vidiet. Ale to je len esteticka chybicka krasy, funkcnost penisu je 100%. A co sa tyka Tifany, tak momentalne studuje v zahranici. BDSM ma len ako hobby a znovu sa mu bude venovat az v Maji 2006 ked sa vrati na Slovensko.
  • 2. septembra 2005 7:23:47 CEST
    jasne, ja si nemyslim nic ine, ani to uz neriesim, preto ma to tak pobavilo...co sa tyka pripadov, tak verim, ze su aj horsie, ako toto, chapem, ze sa to stava, niekedy clovek zabuda premyslat...
  • 1. septembra 2005 21:18:40 CEST
    som rád, že som vás pobavil, lenže bohužial v praxi sa stretávam aj s takýmito prípadmi. Robín na urgentnom príjme v jednej BA nemocnici a asi pred rokom mi tam doniesli chlapíka so záchodovou kefou v riti... vtedy som sa neudržal a som sa smial až mi slzy tiekli, takže predstava chlapíka s dorezaným vtákom nie je až taká nereálna. Tu skôr ide o dôverihodnosť tej osoby, ja si skôr myslím, že to bola len lacná reklama.
  • 1. septembra 2005 17:08:13 CEST
    mam nanic naladu, ale po precitani Tvojho pripevku som sa z chuti zasmial
  • 1. septembra 2005 14:15:44 CEST