13. júna 2006 16:03:10 CEST
nanuk25 – nemyslela som tak, že my dvaja, hovorila som všeobecne, neviem, kde si to tam vyčítal :-D ale inak sa s tvojim názorom (13.06.2006 14:05) stotožňujem
profesor6 -
1. keďže cítim, že som (nie ochotná, ale) schopná zájsť v BDSM dosť ďaleko, radšej sa prispôsobím partnerovi a jeho hraniciam a nebudem si vynucovať viac
2. keďže si za triezveho uvažovania v bežnom živote (nie pod vplyvom silného vzrušenia) uvedomujem, že je pre mňa začiatok vety v bode 1 dosť nebezpečný, o to väčší pozor si budem dávať pri výbere partnera
3. aj ty čítaš medzi riadkami niečo, čo som tam nenapísala? :-D kde si tam videl subinku? myslím, že som si dávala dosť veľký pozor, aby som nenaznačila svoju orientáciu (z dôvodu, že si tu nikoho nehľadám a preto to nepovažujem za dôležitú informáciu) a zatiaľ svoje rozhodnutie neplánujem zmeniť ;-)))
Milos 10 – asi so mnou veľa ľudí nebude súhlasiť a pravdepodobne ani ty nie, ale podľa mňa submisívny človek nesie rovnakú mieru zodpovednosti za to, čo sa deje a zároveň má aj rovnaké právo rozhodovať o tom, čo všetko áno a čo už nie