Forums » Nekategorizováno

LÁSKA A BDSM VZŤAH

• 14. februára 2010 21:55:58 CET
    Zdá se, že ti můžu pogratulovat
  • 14. februára 2010 21:43:37 CET
    pani a damy toto bolo urcene mne....som velmi komunikativny typ, ale ked niekto si hned od zaciatku urci kam sa bude vyvijat rozhovor a to sposobom hladam a najdem u teba.....tak zvycajne nekomunikujem...ale tvoju odvahu si cenim, takze uvitam rozhovor stebou..podruhe.....
  • 14. februára 2010 21:36:23 CET
    Stejně jako Ty, i já se pohybuji ve vlnách internetu dlouhá léta a zažil jsem různé období, která formovala postupně můj názor na různá témata. "Známe" se mnoho let a myslím, že ani jeden nemáme problém s vyjádřením vlastního názoru, ať je jakýkoliv a třeba podroben tvrdé kritice. A proč ne taky. Každý člověk má právo vyjádřit se, a pokud tak činí korektně, tak proč se třeba sami nepoučit. Komunikace není závislá od toho, jestli je někdo dominantní nebo submisivní. Tohle "dělení" je skutečně úsměvné. Vůbec nezáleží na jaké straně obojku ten s kým hovořím je. Plynulá komunikace určitě nebude váznout mezi lidmi, kteří si mají co říci, kteří si vzájemně naslouchají a rozumí nejen problémům a otázkám spojeným s dskovou tématikou. Možná je chyba právě v tom tvém "dělení" na sever a jih. Trošku z Tebe cítím nespokojenost, která může být důsledkem toho, že není vše tak jak by sis přál. Ano, já dnes prožívám úžasné období, už skoro půl roku jsem štastný. A komunikace nevázne, je skoro denní... a hle, ta o které mluvím je "zcela náhodou" dominantní ženou... takže ač nerozděluji, máš tu důkaz, že to "funguje" i protipólově, když budeme brát v podtas neopodstatněné dělení v rámci dska..

A když už Láska a BDSM... i touhle cestou chci poděkovat své Královně, za to že je tady, za to, že i já mám místo nejen u jejich nožek, ale kousek v srdíčku. To mé je plné radosti, kterou díky ní prožívám, jako její přítel a štěně. Šťastný Valentýn... :-)
  • 14. februára 2010 21:34:34 CET
    No, to je zlozite. D zeny necitia potrebu snazit sa o debatu. Vedia, ze snaha pride z druhej strany... Aj ak o nu nemaju zaujem :-(
  • 14. februára 2010 21:29:54 CET
    Budes na tom zilinskom stretku? Zoznamim ta so svojim partnerom ,-)
  • 14. februára 2010 20:56:28 CET
    Platí to aj naopak ?
    :)
  • 14. februára 2010 20:42:11 CET
    Zajímala by mě jedna věc - proč jsou dominantní ženy tak zoufale nekomunikativní. Znovu jsem to nyní uvědomil, protože si na icq povídám s báječně komunikatvní bdsm+ ženou. Ovšem - submisivní. V životě jsem zažil takovou komunikativnost u dominantní ženy jen jako naprostou výjimku. Vzhledem k tomu, že komunikace se submisivními ženami mi docela odsejpá, nemyslám si, že by mi nějak chyběly vyjadřovací schopnosti, že bych byl nějaký neotesanec či primitiv nebo tak něco. Nicméně navázat smysluplnou komunikaci se ženou dominantní se mi jeví jako úkol pro Cyrana z Bergaracu. Taky máte podobné zkušenosti?
  • 14. februára 2010 20:18:18 CET
    za "velkym" muzom obvykle stoji "velka" zena
  • 14. februára 2010 20:09:20 CET
    Ale pochopili, šancu na uspech má vzťah kde jeden je dominantný a druhý submisívny/a ( mudrejší/a :) , ktorý/a mu "všetko" odpustí, ustúpi ( protiklady sa priťahujú.) Tento model je generáciami osvedčený a niektorý ho dokonca dotiahli až do extrému, bohužial.
    • 5 posts
    14. februára 2010 19:57:13 CET
    Nepochopili ste ma ale asi to tak má byť. Muž je buď dominantný alebo nie je muž. Už by to teraz mal pochopiť každý. A do mňaaa.
  • 14. februára 2010 15:37:39 CET
    Hmmm v plnohodnotnom vzťahu nie je na rozhodovanie len jeden, smola pre tých čo sa vedia rýchlo zalúbiť, štastie pre tých, čo sa vedia aj rýchlo odľúbiť, ešte, že tu máme túto stránku :) pre tých, čo majú ešte možnosť prvej voľby
  • 14. februára 2010 13:56:37 CET
    Jednoducho a úplne výstižne

Zbytočne sa dohadovať, čo má byť a čo nemá, a ako áno, ako nie... Keď niekomu stačí dostať raz týždenne po zadku a je šťastný, prečo nie? Je to jeho voľba, a pokiaľ v takomto vzťahu lásku nehľadá, kto mu to môže zazlievať?
    • 5 posts
    13. februára 2010 22:04:41 CET
    suhlasim s dominax .. pridam uvahu ze v partnerskom vztahu by ds fajn byt mohlo- ako hra v ramci inych hier ,pocas ktorej by mohlo byt mozne rovncennost vynechat , po dohrani sa k nej opat vratit. Neviem si predstavit byt vo vztahu, v ktorom som neustale v sub ulohe.. to by bolo hadam az nezvladnutelne.Myslim ze tak ako ja aj mnohi ini sub, v realnom zivote submisivni niesu.. len ako ventil
    • 5 posts
    13. februára 2010 21:59:28 CET
    a však je to o len o jednom ... ako si to zariadiš, tak to budeš mať ...
    • 5 posts
    13. februára 2010 21:27:32 CET
    ked par zije DSKOVo len intímne(sexualne) tak potom vo ztahu si mozu byt kludne rovnopravny rovnopravny.
  • 13. februára 2010 21:13:58 CET
    Práve tá "rovnoprávnosť" je fatálny omyl. S Alexom súhlasím asi vo všetkom.
  • 13. februára 2010 17:45:04 CET
    Hm. Zaujímavé úvahy, pre tých ktorí berú BDSM ako životný štýl. Ja odlišujem reálny vzťah, a intímny život. BDSM je útek, uvoľnenie, pobavenie, farba, istý vyšší level... Určite by som nechcela mať po boku subíka ako partnera :-). Vo vzťahu by toto malo byť rovnocenné. V intímnom živote môže figurovať všetko čo sa páči obom.
  • 13. februára 2010 16:42:13 CET
  • 13. februára 2010 11:56:50 CET
    Mozno som sa vyjadrila nepresne preto to poupravim, kazdy si vyberieme partnera pre nejake jeho zvlastnosti , vlastnosti , charakter, tie by mali ostat zachovane (nezmenene, prave tie nas k nemu putali), ale pokial chcete vytvorit celok a v buducnosti aj rodinu, urcita prevychova ci lepsie povediac stanovenie pravidiel musi byt dodrzana.Odjakziva zena vytvarala rodinu, teplo domova, tym padom ona stanovuje pravidla pre harmonicke spoluzitie, aby mal muz dovod sa do nej navracat...zial nie kazdy sme dostali spravny obraz vychovy a spravny priklad fungovania rodiny, preto urcite podriadenia sa su nevyhnutne, mam na mysli obe strany...aj napriek karierizmu zien, stale je ulohou zeny tvorit teplo rodinneho krbu, funguje to to storocia a myslim ze uspesne...podla skusenosti viem, ze vela muzov aj potrebuje viest, ukazat "cestu" a mudra zena si zastane svoju ulohu a pritom da muzovi pocitit ze bez neho by nevytvorili celok ako sa patri...
  • 13. februára 2010 8:19:08 CET
    Nájsť tú s ktorou budeme tieto hranice posúvať, je ako hladať ihlu v kope ihiel :) práve preto, že pri získavani partnera sú niektoré schopné naslubovať možné aj nemožné a po vyprchaní totálnej zamilovanosti, keď už pretvárka nie je nutná - nasleduje, fuj, veď to je také perverzné. Kto to v sebe nemá, toho, tú to nikto nenaučí, aj keď uznávam, ženy sú v mnohom ochotnejšie ustúpiť, než muži, to už je výchovou. Začať však s výchovou už vyformovanej osobnosti je sizifovská uloha.
    Ak budeš niekoho do niečoho nútiť, snažiť sa ho preformovať, dosiahneš presný opak. Musí to v ňom už byť.
    Veľmi obľúbené, urobí čo chcem ale hlavne nech to vyzerá, že to bol jeho nápad, mnohokrát výborne funguje, ale nie je to všeliek na všetko.
  • 13. februára 2010 0:19:59 CET
    ...suhlas.....akoby to išlo z mojej hlavy a z mojich úst.....
  • 12. februára 2010 20:45:59 CET
    Žena ktorá pôjde do vzťahu s umyslom, že muža zmení na svoj obraz, dosiahne to, že ho stratí, to múdra alebo skúsena žena vie, zistí.
    Je rozdiel medzi prvotnou zamilovanosťou kedy mnohé prehliadneme a v mnohom ustúpime, avšak každá prvotná zamilovanosť časom vyprchá a znovu nastúpi každému vlastné ego, individualizmus, v tom lepšom prípade kompromisy ( česť vínimkam .)
    Sprvoti ma celkom pobavila jedna štúdia z anglicka, čo býva jednou z častých príčin rozchodu - ak muž nemá kúsok svojho súkromia vo forme dielničky, kde ho nikto neruší, kde medituje formou bastlenia
    • 13 posts
    12. februára 2010 17:37:39 CET
    je zaujimave co ste popisali a suhlasim ze inteligentne diplomaticka zena si vytvori a preformuje muza na svoj obraz a este ho pochvali aky je sikovny a ako im to funguje...co sa D/S vztahu tyka, laska je prave ta spojitost ktora posuva hranice pre oboch a to sa aj praktik tyka, my zeny nechceme stratit partnerov a stagnovat, chceme zaujat, podmanit a to sa neda bez posunutia hranic, ale sama zo skusenosti viem, ze bez lasky nemam snahu hranice posuvat...
  • 9. februára 2010 20:52:00 CET
    jednoducho,ale vystizne
  • 9. februára 2010 20:42:20 CET
    no ja si myslim, ze bez lasky to nejde....aspon v mojom pripade....laska v pripade d/s je pre mna zarukou ze nestratim sebeuctu....pretoze niektore veci moze clovek spravit len pre lasku a len ou to ospravedlnit